Mod czy co ??
Mod czy co ??
Czy wie może ktoś jak zrobić aby trasa mogła nachodzić na siebie albo wychodzić poza pole(robocze) ??
To jest jakiś mod czy co ??
To jest jakiś mod czy co ??

Mod czy co ??
RiXmix albo chelenge edit
Mod czy co ??
A mogę prosić o linka do tego challenge edit?? bo szukajce nie znalazłem a w googlach jest nie to czego chce 

═╦═╔╦╗
Mod czy co ??
Na tej stronie, w sekcji - download: http://www.tmu.boo.pl
Mod czy co ??
dzięki
- Przemo'
- Jeździ konno
Mod czy co ??
Fajni dzięks,przyda się,bo robilem longa i mi się nie zmiescil :?
Mod czy co ??
Jak nie poradzicie sobie z bugami na trasie, a są konieczne do zrobienia (bo cośtam nie pasuje), a będzie to jakaś ważna (np turniejowa) mapka to mogę pomóc i zrobić buga jakiego chcecie. Znam się na tym troszke. Wątpie żebyście chcieli, ale jeśli tak - to pisać na pm. 
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 05652#auto
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
Mod czy co ??
kiedyś zakładałem temat o rix mixie tu masz instrukcje do niegoSebik1992 wrote:...
Instrukcja:
RiX MiX służy do umieszczania klocków w miejscach, na które nie pozwala edytor w grze (np. poza stadionem, jeden klocek na drugim, itd.)
Przed uruchomieniem programu:
1.Tworzymy mapę z klockiem, którego nie możemy gdzieś położyć, najlepiej umieścić go obok miejsca w które chcemy go wprowadzić (np. 1 pole wyżej).
2.Zapisujemy mapę.
3.Warto zrobić także kopię zapasową trasy!
Obsługa programu:
1.Klikamy na ikonkę "RixMixa"
2.Pokaże się nam okienko. Spośród przycisków wybieramy "Load"
3.Szperamy w folderach i wybieramy naszą mapę.
4.Na liście po nazwie identyfikujemy obiekt, który chcemy przenieść.
5.Po zaznaczeniu nazwy u góry zmień parametry X, Y, Z i rotację - pamiętaj aby po ustaleniu nacisnąć "Save" (nie zmieniać parametrów napisanych czerwoną czcionką - może to spowodować crash mapy z grą przy ładowaniu i trzeba będzie skorzystać z kopii zapasowej!)
5a.Jeśli nie wiemy czy klocek mamy przesunąć w górę, w dół czy w bok otwieramy mapę w TMNF lub TMUF oraz zapamiętujemy położenie klocka, który chcemy przesunąć.
6.Klikamy "Make Maker" - po naciśnięciu tego przycisku nie zapisujemy mapy w grze! Po prostu wychodzimy z edytora In-Game. Z Rix-Mixa można wyjść lub nie (zależy czy zamierzamy coś jeszcze robić).
7.Otwieramy mapę In-Game i gotowe