Patrząc jednak na to z tej strony, zradza się pytanie - czy "to coś" to są dziewczyny/kobiety, które pragniemy kochać etc. czy tylko jakieś niewyjebane pseudodziewice, która weźmie do buzi na raz tyle ch**ów ile ja paluszków "Lajkonik". Jedno jest pewne - obydwa typy są równie potrzebne ^^Leon wrote:Sykes co racja to racja.Bajka przedstawiona przez Meg ma swoje odzwierciedlenie w rzeczywistosciSa miejsca w polsce gdzie na nic kasa itd. Trzeba miec ot tam czym powalczyc
!! WZÓR NA ROZUMIENIE KOBIET !!
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Ej a tak w realu to co to jest?
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Nie wiem dlaczego, ale to prawda... jestem wstanie przewidzieć zachowanie każdego kolegi, a 1 dziewczyny od 1.5 roku nie mogę nawet 1 rzeczy się domyśleć... ;/ zawsze na odwrót... jak by wiedziała co myślę i robiła na przekór...Meg* wrote:Sykes kobieta zawsze zrobi inaczej niż facet myśli albo tego oczekuje.SykeS wrote:Tylko pytanie - czy wyobrażenia mężczyzny (no chyba nie powiecie, że baba zrobiła ten filmik) przelane na bajkę, którą podała Meg przeniosą się do rzeczywistości, a dziewczyna 'dla zasady' nie zmieni zdania?
PS. Jojkuś to nie ja odgrzałem