Polish League 7 - wstępne informacje
Wstępne ogólne informacje:
Polish League 7:
Liczba drużyn, które zostaną wyłonione na podstawie kwalifikcji: 6
Termin kwalifikacji: 9-11 Styczeń 2009
Pierwsza Runda PL7: 16-18 Styczeń 2009
Dla drużyn, które nie zakwalifikują się do PL7, będzie utworzona "druga" liga - pod inną nazwą, która jeszcze nie została uzgodniona -kwestia mojego dogadania się z Ziomem - który będzie sprawował pieczę nad poprawnym przebiegiem "drugiej ligi" ilośc zespołów: 6-8 - terminarz ten sam mapy te same.
Lista Adminów jeszcze nie zamknięta przeze mnie, ale na pewno:
Yo_oo
Shadow
Ziom
Wix
Osoby za wybieranie map sa już znane.
W razie pytań proszę pisać. Dokładny regulamin będzie na dniach.
Pozdrawiam,
Polish League 7:
Liczba drużyn, które zostaną wyłonione na podstawie kwalifikcji: 6
Termin kwalifikacji: 9-11 Styczeń 2009
Pierwsza Runda PL7: 16-18 Styczeń 2009
Dla drużyn, które nie zakwalifikują się do PL7, będzie utworzona "druga" liga - pod inną nazwą, która jeszcze nie została uzgodniona -kwestia mojego dogadania się z Ziomem - który będzie sprawował pieczę nad poprawnym przebiegiem "drugiej ligi" ilośc zespołów: 6-8 - terminarz ten sam mapy te same.
Lista Adminów jeszcze nie zamknięta przeze mnie, ale na pewno:
Yo_oo
Shadow
Ziom
Wix
Osoby za wybieranie map sa już znane.
W razie pytań proszę pisać. Dokładny regulamin będzie na dniach.
Pozdrawiam,
Czyli się rozumie, że pierwsza mapka do PL7 (kwalifikacyjna) będzie podana tydzień przed terminem kwali czyli już coś koło 3 stycznia?
Jak już każdy wytrzeźwieje po sylwestrze 
Tak, zgadza się.Maybe. wrote:Czyli się rozumie, że pierwsza mapka do PL7 (kwalifikacyjna) będzie podana tydzień przed terminem kwali czyli już coś koło 3 stycznia?Jak już każdy wytrzeźwieje po sylwestrze
nie moglibyscie dac już mapki na swieta? każdy ma czas i potrenuje:F

dobry żart
jak ja cie Raduś lubię
a jeśli to było na serio to : nie każdy będzie na święta w domu i to też trzeba wziąć pod uwagę
a jeśli to było na serio to : nie każdy będzie na święta w domu i to też trzeba wziąć pod uwagę
Święta to ja chce spędzić z rodziną, a nie przed kompem treniąc jakieś mapki.
3 styczeń to bardzo dobry termin i nie trzeba go zmieniać.
3 styczeń to bardzo dobry termin i nie trzeba go zmieniać.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
ale popatrz sylwester człowiek wraca skacowany do 2 umiera (niektorzy do 3) a ja jeszcze 3 ide na osiemnastke 5 dojde do siebie i co... szkola:F to 2 tygle dajcie na mapke!

Zaczyna się...
Mapa będzie 3 stycznia, tak już postanowiono i bardzo dobrze, skoro ktoś w Sylwestra pije tyle, że dwa dni jest skacowany, to chyba coś z nim nie w porządku (nie uważam, że alkohol jest zly ;P ale napruc się tak, zeby nie wstac przez 50 godzin to nie jest dobry pomysl).
Mapa będzie 3 stycznia, tak już postanowiono i bardzo dobrze, skoro ktoś w Sylwestra pije tyle, że dwa dni jest skacowany, to chyba coś z nim nie w porządku (nie uważam, że alkohol jest zly ;P ale napruc się tak, zeby nie wstac przez 50 godzin to nie jest dobry pomysl).

ino prawda, ale ja jakoś nie jestem takim imprezowiczem by co sobota wieczór wychodzić i wracać niedziela popołudnie, dlatego niektórzy, choćby ja, potrafią zrobić sobie poprawke na spokojnie, co się łączy z wieczorem 1 stycznia ew. 2 stycznia przed południem, i dlatego 3 jeszcze niektórzy mogą chodzić prostą linią krzywą....(nie uważam, że alkohol jest zly ;P ale napruc się tak, zeby nie wstac przez 50 godzin to nie jest dobry pomysl)
ale offtop...
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
AAa kogo to k**wa interesuje ile ty pijesz pitman i kiedy będziesz mogl chodzic prostą linią...Ludzie THINK zanim coś napiszecie a potem spjrzcie na nazwe tematu i jeszcze raz się zastanowcie..Cudny offtop pit..po jakiegohuja to pisales skoro wiesz ze to offtop?
REDZIK skasuj poczawszy od mojego hmm z 6postow;p? plx:]
REDZIK skasuj poczawszy od mojego hmm z 6postow;p? plx:]
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Trochę chu...wo z czasem :-P bo mam próbne testy... do których się akurat uczyć nie będę, ale jest jeszcze jakaś olimpiada na którą już coś miałem zamiar umieć... :/
Liczyłem tak w sumie że to się zacznie tak, że kwali wtedy kiedy jest 1 runda bo to by było bardzo dobre ^^, ale cóż nie ja decyduję
Liczyłem tak w sumie że to się zacznie tak, że kwali wtedy kiedy jest 1 runda bo to by było bardzo dobre ^^, ale cóż nie ja decyduję

Termin nie ulegnie zmianie.
Kropka. Koniec dyskusji odnośnie terminu.
Kropka. Koniec dyskusji odnośnie terminu.