Kwalifikacje
Kwalifikacje
Taki pewny Robot jesteś ?? to ciekawe jakie wy czasy mieliście kozaku ^^ założe się że żaden z was nie zszedł poniżej 58 sekund...
Peace 4 all
Kwalifikacje
*{RBF}*Majak wrote:Taki pewny Robot jesteś ?? to ciekawe jakie wy czasy mieliście kozaku ^^ założe się że żaden z was nie zszedł poniżej 58 sekund...
Czas: 2:52.32, Skład: Worm(57:09),Kamil(57:43),Szym(57:80)
przegrywasz zakład. dawaj piffffo

Kwalifikacje
oj Majak, Majak 
Kwalifikacje
aha 
Kwalifikacje
RBF bardzo nieładnie z waszej strony ze tak do tego podeszliście widać niewiele odstajecie od innych drużyn typu 2f2f i SOD czy tam SM coś tam, nie byliście na serwie i nie wiecie jak to było wiec proszę o powstrzymanie się od zbędnych komentarzy , wszystko się okaże na rundach, i nie będę tu mówił ze zaraz was rozjebiemy, bo g*wno mnie to obchodzi, a te kwalifikacje o niczym nie świadczą naprawdę, i nie wiem czy wy się tak podniecacie jeszcze nic nie osiągnęliście wiec mordy w kubeł narazie. A nawet jeśli zawdzięczamy to Szynie to co z tego przecież on jest u na s w drużynie i od tego jest żeby wykręcić dobry czas prawda, wiec nie rozumiem sensu takiego gadania ze to dzięki niemu awansowaliśmy. pozdrawiam
Last edited by bulet on 29 July 2007, 20:49, edited 1 time in total.
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Kwalifikacje
no właśnie. gt zaliczyło wpadke i już wszyscy "nu nu nu nu" więc zobaczymy jeszcze co będzie biaczesy.

Kwalifikacje
Muhahhahahahhaha
Pece( 1:07:08 )
To jest k**wa chore
Ja za pierwszym przejechaniem, z uderzeniami w bande itp mialem 1:08 :FFF Gosc mnie zmiazdzyl teraz
:D:d
Pece( 1:07:08 )
To jest k**wa chore
Kwalifikacje
uuuu ktoś tu się chyba nie zna na żartach.
A kto tu się podnieca?? Majak twierdził że nikt z nas nie zszedł poniżej 58 no to mu Coof pokazał nasz wyniki i tyle. naprawdę nie wiem czemu się tak denerwujesz. Przecież to wielce prawdopodobne że w 1. lidze dostaniemy baty, ale liczy się fun. Cieszymy się że tak dobrze nam poszły kwalifikacje bo teraz w 1. lidze na pewno dużo się nauczymy do lepszych teamów. A to na pewno nam się przyda
pozdro

Kwalifikacje
ja się nie denerwuje ale Robot nie musi wyskakiwać z jakimiś "zaluzjami" odrazu ze to ze tamto, bądźmy cicho i róbmy co do nas należy czyli grajmy, zresztą o tej porze nie śpiąc od 48 godz już się nie znam na żartach, wiec loozik
Kwalifikacje
Gdyby nie szyna xp nie dostalo by się do 1 ligi
Wiec Gratki Szyna !!!
Co ja w tym takiego złego powiedzialem -__-?
Wiec Gratki Szyna !!!
Co ja w tym takiego złego powiedzialem -__-?

Kwalifikacje
a jak powiem Tak Gratulacje Dla wszystkich drużyn które wzieły udział w kwalifikacjach .Nie Wszyscy się dostali do pierszej ligi ale poziom był wysoki trzeba było dużo trenowac zeby wejsc do pierszej ligi a czasy był wyrównane teraz czekaja nas mecze wiec zycze Powodzenia Wszystkim.
i Graty dla POL za Piersze miejsce i dla Szyny za najlepszy Czas!
i Graty dla POL za Piersze miejsce i dla Szyny za najlepszy Czas!
Kwalifikacje
jeszcze raz przeczytaj może zrozumiesz o co chodzibulet wrote: A nawet jeśli zawdzięczamy to Szynie to co z tego przecież on jest u na s w drużynie i od tego jest żeby wykręcić dobry czas prawda, wiec nie rozumiem sensu takiego gadania ze to dzięki niemu awansowaliśmy. pozdrawiam
Kwalifikacje
koor, szyna i olo?
przeciesz to jest teamowa liga.
sami by nic nie osiegneli, wiec ja gratuluje koor, lokash i brzerz (+zapasowy bax)
sami by nic nie osiegneli, wiec ja gratuluje koor, lokash i brzerz (+zapasowy bax)
Kwalifikacje
heh Robot chyba nie wie co to jest gra zespołowa ^^ a kto mówił że jak przegram stawiam piwo co ? ^^ a to że zrobiliście czasy 57.xx nic wam nie daje bo to głupawe TA było ^^ dwa dni trenowałem potem nie mogłem i dlatego nie zrobiłem 56 ^^ sory ale ten tekst Robot że 1. lige zawdzięczamy Szynie schowaj s w d*pie
tak jak powiedział Hack to na rundach okazuje się kto jest dobry a kto nie
dobra koniec tego paplania biaaaaatchasy !! pożyjemy zobaczymy 
Peace 4 all
Kwalifikacje
Ale zajebiste czasy każdy z nichjakub wrote:koor, szyna i olo?