Kwalifikacje
Kwalifikacje
Dziś wiem już wiem kiedy mam wolny czas i mogę zaczac przyjmowac zgłoszenia na terminy kwalifkiacji.
Sobota 6-15:30, 19:30-22
Niedziele mam full free od 6-22
Sobota 6-15:30, 19:30-22
Niedziele mam full free od 6-22
*... i wszystko jasne.
Kwalifikacje
ze strony pol wystapia brzerz gawron i lookash
wybieramy niedziele o 6 rano
mamy trena o 5
będę rezerwowym tylko musze zapisac adnotację w mojej szescdwatrzydziescii zeby spierdzielac do domu na 6tą
yooooz
wybieramy niedziele o 6 rano
mamy trena o 5
będę rezerwowym tylko musze zapisac adnotację w mojej szescdwatrzydziescii zeby spierdzielac do domu na 6tą
yooooz
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kwalifikacje
ten tego składów nie musicie podawac 
rozumiem ze wy nie idziecie spac po prostu
o 6 swieci slonce coof wiec to chyba nienaturalnie spac jak swieci słonce
rozumiem ze wy nie idziecie spac po prostu
o 6 swieci slonce coof wiec to chyba nienaturalnie spac jak swieci słonce
*... i wszystko jasne.
Kwalifikacje
A nietoperze to co? Dyskryminujesz nietoperze? ja nie mogę pracowac z takimi ludźmi, no ludzie, trochę tolerancji!
Kwalifikacje
*... i wszystko jasne.
Kwalifikacje
PZ - niedziela ok. 20:15
Kwalifikacje
co tak pozno wszyscy chca się kwalifikowac ? 
Kwalifikacje
Za dlugo czekacie na kwalifikacje, jeszcze wam się mapka znudzi i będziecie jeździć z czasami 1 minuta 
Kwalifikacje
Właśnie, trzeba było jak my wczoraj na spontana, najsilniejsza 3 spotkała się akurat na serwie to zawołałem mor_ola i zagrali. ;d

Kwalifikacje
Kto mógłby postawić server na kwalifkacje bo holus i jakub obiecali servery ale pierwszy wyjechał a drugi nie zna hasła 
*... i wszystko jasne.
Kwalifikacje
a ile trzeba było ci gadac zebys w końcu po niego poszedl :?MISI wrote:Właśnie, trzeba było jak my wczoraj na spontana, najsilniejsza 3 spotkała się akurat na serwie to zawołałem mor_ola i zagrali. ;d
Kwalifikacje
Wykrakałeshack wrote:Za dlugo czekacie na kwalifikacje, jeszcze wam się mapka znudzi i będziecie jeździć z czasami 1 minuta
Kwalifikacje
Bad Olo ma racje. Mi już tez coś kur*a nie idzie. 2 dni temu dałbym rade <58 a teraz to ciągle albo banda albo 59 :/
Kwalifikacje
K&D - niedziela 18.00