TMT 2011
TMT 2011
No to ładnie. Ale co do tego TmT to zawsze jest szansa, jak to niektórzy powiadają i czasem się mylą a czasem nie. Więc co by tu owijać w bawełnę, trzeba walczyć do ostatniego driftu, rundy i punktu. Ogień wszyscy!
Ciekawe kto sprawi sensacje i wyjdzie z "polskiej" grupy.
GL&HF T7, POL, MD, TP, BT, XST, WDD i SPW.
Ciekawe kto sprawi sensacje i wyjdzie z "polskiej" grupy.
GL&HF T7, POL, MD, TP, BT, XST, WDD i SPW.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
TMT 2011
Nie znam nikogo z Forsaken.
A widzieliście, że można wprowadzać zmiany w składach? Można kogoś dopisać albo wypisać. Termin do 23:59 dnia 3. lipca.
A widzieliście, że można wprowadzać zmiany w składach? Można kogoś dopisać albo wypisać. Termin do 23:59 dnia 3. lipca.

C13
TMT 2011
Elfy są do ogarnia na luzie, podczas CAP'a ich ograliśmy, a mieliśmy teoretycznie słabszy skład
. Fajnie, ze Polska grupa, szkoda, ze pewnie zaden z teamów w tej grupie nie wyjdzie 
TMT 2011
ja pisałem to co Creative skopiował. Opierałem się na paru rzeczach, np na tym, że w waszych połączonych siłach ze stigmą w CAPie grały dwie osoby, który pociągnęły cały mecz, a teraz nie ma ich u was w składzie (o ile się nie myle to Austra i ktoś jeszcze). W dodatku wówczas przegraliśmy minimalnie rywalizacje 5v5, czyli najbardziej podobną do tej na TmT. No i dosyć grubo się wzmocniliśmy. Stąd moje założenia, że mecz jest do wygrania.
TMT 2011
Do wygrania zawsze jest, ale jak explode potreni to raczej małe szanse macie 
TMT 2011
a Ty to kto ? hmmm?Becks! wrote:To się zdziwisz jeszcze creative kozaczku co explode potrafi ^^
TMT 2011
Becks - jeden z lepszych Polskich graczy nadeo, wcześniej gracz min. ńp, obecnie eXplode 
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
TMT 2011
Ma ktoś podobne wieści o Elfach? 
Może grał ktoś kiedyś z nimi i wie gdzie mają serwer? Szukałem na Ukrainie i za cholerę nie można znaleźć.
Może grał ktoś kiedyś z nimi i wie gdzie mają serwer? Szukałem na Ukrainie i za cholerę nie można znaleźć.

C13