TMT 2011

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
Johnyyy
Moderator

TMT 2011

Post by Johnyyy »

Kilkanaście minut temu podano grupy TMT 2011..

tmpl://www.youtube.com/watch?v=c_58OpewSLA

GL dla wszystkich teamów :)
Image
Image
Image
oddowicz
Team Poland

TMT 2011

Post by oddowicz »

tren k**wa !

HF
Image Image
Potman
Pirat drogowy

TMT 2011

Post by Potman »

Group 12
Underground Motorsport of Fiji
eSuba
Elf-Team
Wrath Of Dead Drivers
Butchers Team
MaDrivers

Polska grupa :D
Image

Image
SuNRisE
Emerytowany Admin

TMT 2011

Post by SuNRisE »

Grupa 8 POL !! Dym :D !!! pogrom !!
Image
Image
Seraphim
V.I.P.

TMT 2011

Post by Seraphim »

pytanie od takiego, co się nie zna
Czy robienie turnieju w wakacje nie jest zbyt ryzykowne? :P
crowmaster_13
Pirat drogowy

TMT 2011

Post by crowmaster_13 »

Chciałem mieć chociaż jeden polski team w grupie a mam dwa :) I Dignitasy mnie ominęły :(

Powo wszystkim i samych Dedi :)
ImageImage
Image
C13
ShaDDy
Emerytowany Admin

TMT 2011

Post by ShaDDy »

zjebali idioci, no bez obrazy WDD, ale ustawili was wyzej niz MD i to duuuuuuzo wyzej i to jest pojebane.
Toby
Forever Troll!

TMT 2011

Post by Toby »

Szad, a to ma na coś wpływ? :p
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach

TMT 2011

Post by JarOo »

A według mnie nikogo nie ustawiali. Na początku co te 6 zespołów jest to chyba, aby na siebie nie trafiły, a reszte jak popadnie. Bo z tego co kojarze Bt nie startowało w żadnym międzynarodowym turnieju, a było piąte. (Mogę się mylić) Według mnie wszystkie polskie teamy mają szanse na awans, jak się maksymalnie skupią i wytrenują na mecz .Pb przeciwników będzie się różnić maks o pół sekundy. Na rundach wszystko może się zdażyć przy takich różnicach.
Image
Image
Voytek
Jeździ konno

TMT 2011

Post by Voytek »

Xst też ma przejebaną grupę ;e Dignitas i GoD. Gl all ;)
digger
V.I.P.

TMT 2011

Post by digger »

damianhhh wrote:zjebali idioci, no bez obrazy WDD, ale ustawili was wyzej niz MD i to duuuuuuzo wyzej i to jest pojebane.
Jak dla mnie może nie pojebane no ale jednak "niefortunne" jest rozstawienie w naszej grupie. Bo jeśli naprawdę tylko 2 teamy idą dalej to już na starcie odpada co najmniej jeden polski zespól.

A co do WDD to widać mieli swoje powody by nas tak ustawić :P
Image
Creative.
Doświadczony driver

TMT 2011

Post by Creative. »

Team Memoria - francuska, mało znana drużyna. Do tej pory grali z anonimowymi rywalami, więc ciężko wypowiedzieć się na temat ich umiejętności. Ich strona, logo są po prostu brzydkie. Mimo, że to nie wyznacznik skilla, to jednak można założyć, że to młoda drużyna, której brakuje doświadczonych graczy.

Imperium Team - sytuacja wygląda bardzo podobnie. Ze strony wynika, że rozegrali jedynie 6 spotkań w nieznanym szerzej turnieju. Grali tam głównie z rywalami z USA którzy, jak wszyscy wiemy, nie potrafią grać w TM'ke Wygląda na to, że to kolejny przeciwnik, z którym powinniśmy sobie poradzić bez większych problemów.

Explode - spotkamy się z nimi już drugi raz. Mimo, że w ESL'u nas pokonali, to nie jesteśmy bez szans. Przypomnę, że rywalizację 5 na 5 przegraliśmy jedynie 1 punktem, a 2 na 2 wygraliśmy 5:1! Dodając do tego to, że wówczas Explode było połączone ze Stigmą, a Twarogi znacząco się wzmocniły, można odnieść wrażenie, że role się odwracają i to TP jest faworytem tego spotkania!

Seven Eleven - będzie bardzo trudno, w końcu to w dużym stopniu reprezentacja Brazylii. Jednak nie możemy się poddawać. XST pokazało, że można podjąć z nimi równą walkę. Wystarczy sporo treningu, może 711 nas zlekceważy i niespodzianka gotowa

wX.Group by cRew.sk - najsilniejsza drużyna w naszej grupie. Nawet jeśli pojawią się w okrojonym składzie to i tak będzie to bardzo ciężkie spotkanie. Jednak podobnie jak w przypadku 711 nie możemy się poddawać, bo ostatnia edycja TmT pokazała, że nie tak trudno sprawić ogromną niespodziankę!

Tak wygląda nasza grupa. Teoretycznie naszym minimum jest 3 miejsce, bo mecze z Explode, Imperium Team i Team Memoria nie powinny przysporzyć nam kłopotów. Dodatkowo, może postaramy się o jakąś sensacje i znowu uda nam się wyjść z grupy. GO GO Twarogi!

By PastucH

Tak wygląda nasza grupa,(to na górze to news Pastucha na www.twarogipolskie.pl)
Like that !
Image

Image

Image

Ger?!
crowmaster_13
Pirat drogowy

TMT 2011

Post by crowmaster_13 »

BT i MD nie będę przedstawiał bo każdy o nich wie ;) eSuba (jak pisze Digger) ma w składzie Hakkiego Jr, spoko nie? Z Elfów nie kojarzę nikogo po nickach. Ale i tak najbardziej wymiata zespół z Fidżi - jako odnośnik do strony klanowej dali link z Wikipedii o swoim kraju :)

Wyjście z grupy trzeba sobie odpuścić w tych rozgrywkach. Wychodzą tylko dwa zespoły a dobrych kandydatów jest zbyt wielu :)
Last edited by crowmaster_13 on 02 July 2011, 11:34, edited 1 time in total.
ImageImage
Image
C13
Johnyyy
Moderator

TMT 2011

Post by Johnyyy »

CreatiVee, jeśli 711 wystawi najmocniejszy skład, z mgH, Vinim, Kaelem itp na mecz z Wami, to wX już nie będzie Waszym najtrudniejszym rywalem ^^ Oczywiście jeśli będą wytrenowani.. :D
Image
Image
Image
pikaczu
Doświadczony driver

TMT 2011

Post by pikaczu »

crowmaster_13 wrote:BT i MD nie będę przedstawiał bo każdy o nich wie ;) eSbua (jak pisze Digger) ma w składzie Hakkiego Jr, spoko nie? Z Elfów nie kojarzę nikogo po nickach. Ale i tak najbardziej wymiata zespół z Fidżi - jako odnośnik do strony klanowej dali link z Wikipedii o swoim kraju :)
UMF, to team z finlandii, i tam gra praktycznie cała ich repra wiec mamy przejebane;p elfy kiedyś były mocne, ale teraz tam praktycznie nikt nie zostąl wiec mamy szanse powalczyc, natomiast szanse na awans bardzooo nikłe.
Image

Image

screen usunięty na żądanie Macieja N pseudonim 'Wiechu'
Charnan
Doświadczony driver

TMT 2011

Post by Charnan »

Z ELF'ami spw wygrało na CIS więc do ogrania są na lajcie. GL, HF all i mam nadzieję, że z grupy 12 co najmniej jeden polski team wyjdzie.
Image
Image
Image
Voytek
Jeździ konno

TMT 2011

Post by Voytek »

Co do Twarogów, to dobrze wam życze, ale nie wierze, że są jakieś szanse.
wX i 711 to pewniaki imo w tej grupie. Brazylijczycy są coraz mocniejsi i jak widać napieprzają dedi jak chcą. Są za to dość nieprzewidywalni, bo potrafią zagrać na światowym poziomie, albo olać sprawe i spieprzyć mecz.

W Polskiej grupie, już chyba sytuacja nie jest taka przejrzysta. Nawet nie wiem kto wyjdzie z pierwszego miejsca. Myśle, że eSuba i Elf, bo ostatnio widziałem paru elfów i ładnie tam pociskali.

Co do ostatniej grupy (mimo, że jest 5 teamów) to xst ma szanse, jeśli GoD oleje mecz, w co szczerze wątpie :P)
etis
Jeździ konno

TMT 2011

Post by etis »

eSuba powinna wyjść z 12 grupy, ale czy elf wyjdzie to nie powiedziałbym, w tamtej grupie jest jeszcze UMF, które grało w EMS ostatnio, myśle, że to oni wyjdą. Chociaż fajnie by było, jakby jakiś polski team zrobił niespodziankę i przeszedł dalej :) GL
Image
digger
V.I.P.

TMT 2011

Post by digger »

Jbc to już podano rozpiskę meczów. Pierwszy mamy z Elfami więc może nie będzie tak źle :P

Krufka: Wyjście z grupy trzeba sobie odpuścić w tych rozgrywkach. Wychodzą tylko dwa zespoły a dobrych kandydatów jest zbyt wielu

Ja Ci dam :D "Trzeba walczyć, nie ważne czy to park, dziewczyna czy kanapka z bekonem" - Miś Jogi :P
Image
crowmaster_13
Pirat drogowy

TMT 2011

Post by crowmaster_13 »

Mierz siły na zamiary Digg :P Co nie oznacza, że rezygnuję z walki.
ImageImage
Image
C13
Post Reply

Return to “Turnieje”