UKSW
UKSW
Mały wrote:takie jedno pytanie? po ch** te glosy, skoro wiadomo, ze nikt (albo prawie nikt) ze sceny tm nie wylozy 80zl na mozliwosc grania na lanie
Moja krewToby wrote:Ja wyłożę i wygram
No mówię, że moja krew ^^ Ba że wypijemyToby wrote:Ja na 100% będę, niekoniecznie jako gracz
Zawsze mogę z Lewym pić w parku <3
UKSW
Może kiedyś coś takiego na podlasiu wymyślą, to wspomogę grega w jego inicjatywie
Nie bardzo mam czas tułać się po Polsce 
Miłej zabawy
Miłej zabawy
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
UKSW
Widzę, że zaprezentowana przez nas formuła niezbyt trafiła w Wasze oczekiwania. Bądźmy szczerzy - to jest lan przede wszystkim dla graczy. Ankieta jest jak zwykle wstępem do rozmów z poszczególnymi scenami. A wyjątkowo cieszy mnie Wasza aktywność - sam swego czasu sporo czasu grałem w Trackmanie (TOP1 warmińsko-mazurskiego w rankingu, hehe
) i rozumiem, że wydawanie dużych pieniędzy na wpisowe do (jakby nie patrzeć) darmowej gry może być wręcz śmieszne.
Jednakże z wpisowego całkowicie nie możemy zrezygnować... Z drugiej strony mogę zapewnić, że nagrody mogłyby oscylować wokół 5000zł przy dużej frekwencji.
Rzeczywiście, formuła powinna być inna. Osobiście wole mieć 50 graczy, niż 10 "bogatszych". Zanim zaproponuję coś sam, powiedźcie - w jaki sposób widzielibyście ten LAN?
Czy jeślibyśmy zapewnili 6-8 stanowisk i obniżyli wpisowe to frekwencja mogłaby być wyższa?
tgrs,
Grupa GameFestival
Jednakże z wpisowego całkowicie nie możemy zrezygnować... Z drugiej strony mogę zapewnić, że nagrody mogłyby oscylować wokół 5000zł przy dużej frekwencji.
Rzeczywiście, formuła powinna być inna. Osobiście wole mieć 50 graczy, niż 10 "bogatszych". Zanim zaproponuję coś sam, powiedźcie - w jaki sposób widzielibyście ten LAN?
Czy jeślibyśmy zapewnili 6-8 stanowisk i obniżyli wpisowe to frekwencja mogłaby być wyższa?
tgrs,
Grupa GameFestival
UKSW
cokolwiek nie mam nic konkretnego do powiedzenia na temat lana i na pewno mnie tam nie będzie z powodow odleglosci, ale az milo przeczytac post organizatora, który bardzo rozmyslnie dochodzi do sprawy TMN i widocznie naprawdę mysli o graczach.
tak mnie zaskoczyl ten post, ze musze autora pochwalic.
tak mnie zaskoczyl ten post, ze musze autora pochwalic.
UKSW
Tgrs, 80zł to troszkę dużo, zwłaszcza jeżeli ktoś jedzie z daleka (patrz. Lewy z Sopotutgrs wrote:Widzę, że zaprezentowana przez nas formuła niezbyt trafiła w Wasze oczekiwania. Bądźmy szczerzy - to jest lan przede wszystkim dla graczy. Ankieta jest jak zwykle wstępem do rozmów z poszczególnymi scenami. A wyjątkowo cieszy mnie Wasza aktywność - sam swego czasu sporo czasu grałem w Trackmanie (TOP1 warmińsko-mazurskiego w rankingu, hehe) i rozumiem, że wydawanie dużych pieniędzy na wpisowe do (jakby nie patrzeć) darmowej gry może być wręcz śmieszne.
tgrs,
Grupa GameFestival
Drugą sprawa jest przynoszenie własnego sprzętu.
Są 3 możliwości:
1. Albo ktoś ma swojego net/notebook'a, z którym bez problemu może się pojawić.
2. Gracz posiada własny komputer (stacjonarny), którego już tak łatwo nie jest przewieźć.. :/
Albo jest on za słaby..
3. Organizator udostępnia graczom komputery, w końcu nie muszą to być jakieś monstra wydajności, TM'ka dużo sprzętu nie pożera..
Tyle póki co ode mnie.
UKSW
Dla mnie to w zasadzie wszystko jedno czy BYOC czy nie, choć biorąc pod uwagę niektóre osoby ze sceny, te parę stanowisk wypadałoby zorganizować.
Jakby wpisowe było o 20-30 zł mniejsze to i więcej osób by się zapisało i suma summarum zysk byłby wyższy : P
Jakby wpisowe było o 20-30 zł mniejsze to i więcej osób by się zapisało i suma summarum zysk byłby wyższy : P