Projekt zmian na TMPL

Newsy ze strony glównej
crowmaster_13
Pirat drogowy

Projekt zmian na TMPL

Post by crowmaster_13 »

Mam jeszcze pomysł na kolejny turniej drużynowo - techowy. Przedstawię go jak tylko znajdę chwilę. Może się przyjmie.

A w razie co mógłbym zająć się showcasem, wstawiać tam trasy czy coś.

I jeszcze jedna ważniejsza sprawa - może spróbowalibyśmy jeszcze raz ogarnąć (tylko teraz tak porządnie) sytuację z drużynami, tam na górze w zakładkach. Zgłaszam się do pomocy z tym chociaż to pewnie wiązałoby się z dostępem do panelu admina a tego pewnie nie otrzymam (i wcale się na to nie napalam ;))
ImageImage
Image
C13
Creative.
Doświadczony driver

Projekt zmian na TMPL

Post by Creative. »

Tm trochę rozsławił let's player Gnomekpl na youtubie jak coś tam gadał że będzie miał audycje a w tle grał w tmnf :)
Like that !
Image

Image

Image

Ger?!
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Projekt zmian na TMPL

Post by Vanitas / Lexiu »

crowmaster_13 wrote: I jeszcze jedna ważniejsza sprawa - może spróbowalibyśmy jeszcze raz ogarnąć (tylko teraz tak porządnie) sytuację z drużynami, tam na górze w zakładkach. Zgłaszam się do pomocy z tym chociaż to pewnie wiązałoby się z dostępem do panelu admina a tego pewnie nie otrzymam (i wcale się na to nie napalam ;))
Tutaj raczej przyda się dostęp do protokołu FTP i znajomość HTML/PHP i MySQL. Choć nie jestem do końca pewien, jak to jest rozpisane.
Discord: vanitasss
Ścierens
Zaczyna szaleć na ulicach

Projekt zmian na TMPL

Post by Ścierens »

pi***olę.

edit:
Mission Successful.
Warn i post namber 69 jednocześnie.

//
Achievement Unlocked !
Last edited by Ścierens on 27 November 2011, 21:15, edited 1 time in total.
Image
Image
zuris
Jeździ konno

Projekt zmian na TMPL

Post by zuris »

crowmaster_13 wrote:Kiedyś był plan na showcase a''la TMX. Można by zrobić takie coś i tutaj o ile się da. Mapperzy wzięliby się do roboty, gracze do testowania a potem w nagrodę showcase. Bardzo to podobne do tego co pisze Xenun.

Proponuję również robić zawody w stylu "player of the week/month". Najpierw wybrać trasę na showcase (obojętne jaki styl - tech, nadeo, rpg nawet) i dać graczom tydzień/dwa (w zależności jaki to miałby być "player of...") i czekać na ich replay''e. Najszybszy zdobywa mini tytuł i ma zakaz startowania w najbliższych zawodach (aby "playerem of..." nie był ciągle ten sam gracz). Na koniec roku byłoby podsumowanie i wybrany by został "player of the year".

W takich zawodach nie byłoby przymusu startować w jeden dzień więc każdy grałby kiedy by mógł. Nie zawadzałoby to też innym większym turniejom bo co to za problem zrobić reprezentatywny czas na jednej trasie.

Zamotane, ale myślę, że ogarniecie o co mi się rozchodzi :D Opinie mile widziane.

edzia
Na takiej samej zasadzie mógłby być turniej "skinner of the ..." pod patronatem Trz3ciego :D Tak, pod patronatem bo inaczej on zgranąłby wszystkie nagrody ;)

Dla mnie spoko pomysł
savier
Zaczyna szaleć na ulicach

Projekt zmian na TMPL

Post by savier »

crowmaster_13 wrote:Mam jeszcze pomysł na kolejny turniej drużynowo - techowy. Przedstawię go jak tylko znajdę chwilę. Może się przyjmie.

A w razie co mógłbym zająć się showcasem, wstawiać tam trasy czy coś.

I jeszcze jedna ważniejsza sprawa - może spróbowalibyśmy jeszcze raz ogarnąć (tylko teraz tak porządnie) sytuację z drużynami, tam na górze w zakładkach. Zgłaszam się do pomocy z tym chociaż to pewnie wiązałoby się z dostępem do panelu admina a tego pewnie nie otrzymam (i wcale się na to nie napalam ;))
to by było super, nowi gracze zazwyczaj patrzą tam, a mało co tam jest aktualne
Tvn
Doświadczony driver

Projekt zmian na TMPL

Post by Tvn »

Cześc wszystkim. Tak to ja, żyję i póki co mam się dobrze :)
Wszedłem sobie po jakimś czasie na to jakże zacne forum i pierwsze co widzę, to kolejna próba reformy sceny TrackManii. Nie wiem czy to ma jakikolwiek sens - wszystkie propozycje tutaj rzucone oraz chętni do współpracy zapewne wypalą się zanim się jeszcze zaczną zmiany. Jednak nie po to piszę, żeby podcinać wam od razu skrzydła , tylko sam chcę przyłączyć się do tej inicjatywy. Pomyślicie, że piszę bez sensu, ale zwyczajnie mam teraz troszkę więcej czasu i chcę go w jakiś sposób zagospodarować. Jestem w stanie pomóc w organizacji/zorganizować w/w mini turniej.
Jeśli chodzi o wygląd strony uderzajcie do Vojak'a, z tego co pamiętam miał przygotowany kiedyś nowy layout naszej strony - dosyć porządny.
Pozdro ; )
Image
SuNRisE
Emerytowany Admin

Projekt zmian na TMPL

Post by SuNRisE »

Panowie kto by chciał prowadzić serie turniejów raz w tygodniu wieczorkiem w jakiś dzień ?? 2 osoby poszukiwane :)
Image
Image
Key.
Admin

Projekt zmian na TMPL

Post by Key. »

Mógłbym podjąć się takiego wyzwania.
Image
SuNRisE
Emerytowany Admin

Projekt zmian na TMPL

Post by SuNRisE »

OK to jeszcze jedna osóbka i obgadamy temat :)
Image
Image
Tvn
Doświadczony driver

Projekt zmian na TMPL

Post by Tvn »

Jak już wyżej wspomniałem. ;)
Image
SuNRisE
Emerytowany Admin

Projekt zmian na TMPL

Post by SuNRisE »

OK więc temat zamykam

Grupa Turniejowa:

Key, Tvn, Sunrise

Grupa redaktorów:

misza0, wickeD

Gdyby ktoś był zainteresowany pomocą, zawsze chętnie znajdzie się miejsce:)
Image
Image
Locked

Return to “News”