Zasady turnieju ? - sami wymyślcie, bo to wasz turniej
Ja mysle ze powinnismy zrobić jkies rozstwienie graczy... bo gdyby były jakieś grupy np po 8 zawodnikow i w jednej grupie bylby np Hack Khsius Wally Nawro to trochę bez sensu...:/ Ja proponuje zeby cala repra byla rozstawiona
:D

proszę zapiście mnie
Kolego umiesz czytać 14 będzie podane co i jak! Czytajcie cały temat zanim coś napiszecie!Geri wrote:proszę zapiście mnie
Dziś podamy głowną stronę gdzie będzie mozna się rejestrować itd.
no to super hack 
Popieram Boskiego tak reprezentacje rozlożyc aby na siebie trafili jak najpóźniej
Popieram Boskiego tak reprezentacje rozlożyc aby na siebie trafili jak najpóźniej
Peace 4 all
Wiadp1 usupelnij jeszcze regulamin o link do zmiany narodowosci na POL !! i jak to mniej wiecej zrobić zeby było POL.
pozdro...
pozdro...
MAm prosbe do organizatorow 
Pliska podajcie mniejwiecej pory rozgrywania (i daty najlepiej) poszczegolnych etapow, bo na ferie trzeba sobie czas troszki tak zaplanowac. To wazne bo lepiej wiedziec wczesniej niz pozniej se smyknac gdzies z miasta i dowiedziec się po fakcie
Z gory proszę o pory wieczorne na ile to będzie mozliwe(w weekendy tez, bo póki jasno to nie ma co tracic czasu na siedzenie przed kompem
)
pozdrawiam ;p
Pliska podajcie mniejwiecej pory rozgrywania (i daty najlepiej) poszczegolnych etapow, bo na ferie trzeba sobie czas troszki tak zaplanowac. To wazne bo lepiej wiedziec wczesniej niz pozniej se smyknac gdzies z miasta i dowiedziec się po fakcie
pozdrawiam ;p
Zasady podamy po zakończeniu rejestracji. Wstępnie mogę założyć, że idea będzie taka jak teraz jest podana w regulaminie. A co do finału to pod względem technicznym nic się nie zmieni. Jedynie data rozegrania poprawdopodobnie przesunie się na wcześniejszy tydzień