Liga I » Runda 3: xp vs |GT|

Komentarze do meczów
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Post by bax »

Jakub jako CLa przywoluje cie do porzadku :D

bulet ma racje, jak znadziesz sobie Monike jakas to mozesz z nami gadac, a tak nie kloc się, synku z tatuazem z donalda xDDDD

hihi po prostu wyluzuj Jakub i się nie stawiaj :D

bo teraz tylko czekaja az nas wypierdziela :d
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

spoko bax my tylko się tak droczymy ze soba :roll:

wiedzialem Jakub ze ci wjade na ambicjie biczasie ty :D

wlasnie se znajdz Monike heeee
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

kurde, czy ja naprawdę musze robić te gwiazdki, jak sobie zazartuje?
myslalem, zo każdy to zrozumie jako zarcik.
bulet wie, ze go lubie, wiec jestem pewny, ze nie zrozumial tegozle.
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH
AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH
AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAH

To tyle co mam w tym temacie do powiedzenia.
Niezłe zachowanie xp.. nie pamiętam tylko, co ja wam takiego zrobiłem, że to WY cąły czas mnie wyzywacie a ja wam nic nie robię?
Nie no, żal chłopaki..

Btw. Bax powiedział, że jak będę kogoś obrażał to screenowac. Sorki, ale o wiele więcej by było screenow z tego, że oni by mnie wyzywali..

Ps. Nie pisałem podczas meczu, napisałem tylko raz jak miałem big laga, ale i tak się nie zatrzymaliście, więc.. myśl co piszesz..

Ps. 2. Nie spodziewałem się, XP że udzie mogą tak kłamac. I to w żywe oczy. Powiedziałem, że bez Szyny byście nie wygrali z pS, bo tak uważam. I nie macie mi prawa tego zabronic. W zamian za to, zamiast jednego prostego zdania, zostałem nazwany "hujem, kurwą, dzieciakiem" chociaż jestem od nich starszy. (no co, ma ktoś z xp 23 lata?)

Ps. 3. Tak, jestem bardzo nerwowym człowiekiem, i łatwo mnie sprowokowac. Ale jak ktoś mnie nie wyzywa za byle co, to gadam z wszystkimi łatwo i przyjemnie, bez żadnych spięc. Nie wierzycie? Zapytajcie Freda czy Grona ; )

The Last Ps. Pan Rain i Pan Bulet zjechali mnie po całości, nie podając żandych przykładów. Też mogę cie zbluzgac, i powiedziec, że wymordowałeś 40 żydów, ale.. nie mam na to dowodów.. W tym momencie, to ty Bulet zachowałeś się jak kupa g*wna. Bo ja cię nie wyzywałem, tak jak ty to robiłęś od początku. Tak samo, nie zamierzałem nikogo poniżac, ale to Rain zniżył się do poziomu poniżej przyzwoitości..
Rainer
Jeździ konno

Post by Rainer »

Stary co ty gadasz...wez pomysl co ty piszesz...nie pierdol bo nie tylko raz pisales w czasie meczu jak jechalismy...i nie chodzi o to ze się nie zatrzymalismy tylko o to ze to przeszkadza w czasie jazdy bo się zerka na to i mozna popelnic blad przez to ale ty tego chyba nie rozumisz...a tak apropo to pisales ze bysmy przegrali z wami jak by nie szyna i nie szyj sciem...i powiedz po co mial bym klamac bo nie kumam...i jak az tak to cie urazilo to sorki, myslalem ze nie jesteś taki wrazliwy heh...ogolnie ble ble ble :P
Image
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

omg ty masz 23 lata no gratulacje, wyjdz z domu czasami :lol:

powiedzmy ze nie jesteś ode mnie oni mlodszy ani starszy :D

wcale nie pisales ze masz laga, pisales w trakcie meczu jak już byles na spec wiec jak to mowi Rain nie szyj sciem koleszko,

a czemu nie przytoczysz przykladu co zrobiłeś jak wszedlem w tygodniu na wasz serw i zapytalem o hasło, zaczoles się rzucac jakby cie coś pogryzlo, wtedy ja cie napisalem zebys nie piszczał tak bo piszczec to będziesz w niedziele, no i co piszczales jak mala dziwczynka ze dostales w dupe od Buleta, który twoim zdaniem jest za slaby zeby wejsc na wasz serw :lol: , i tak bardzo jesteś nerwowy ze na moje zapytanie: "proszę pass" wpadles w taka panike ze myslalalem ze nie wyrobie ze smiechu, i poproetu sobie poszedlem mimo tego ze grono mi podal pass

ja już cie za to co wtedy na serwie napisalem przeprosilem a ty nadal swoje, a co do tego co robiles z innymi xp-eki to już nie będą nawet wnikał ale slyszalem ze tez fajnie było

2 przyklad proszę bardzo: jakieś twoje wymysly na temat reguly ze komus lagowac może tylko raz i wtedy tylko raz na runde dajemy enter, no bardzo fajnie to sobie wymysliles, sam oczywiście, wiec się unioslem i powiedzialem co o tym mysle, wielki pan Fistashi od ustalania reguł no brawo

3 przyklad już leci: kiedy prosilismy o res po WU twoja reakcja byla tak:
" mordy xp" screena nie ma ale nie zaprzeczysz

dalej już mi się nie chce, i prosilem cie zebys nie pisal do mnie zal bo to do mnie nie trafia, lecz kompleksy gdzie indziej

btw co do twojego pisania ze ktos cie nazwal dzieckiem, k**wa i hujem to szczerze watpie w to zeby ktos z xp tak powiedzial ale nawet jeśli to mysle ze mial niezly powod, dzieckiem to ty mnie nazwales tylko dlatego ze poprosilem o pass na serw ale to chyba pamietasz

dobra koniec u mnie czarna lista allegrowiczów :mrgreen: i koniec tamatu mam nadzieje ze już sobie w droge nie wejdziemy panie :lol:
Last edited by bulet on 28 August 2007, 10:26, edited 1 time in total.
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

Lol, po co mam przytaczac ten przykład?
Skoro wszedłeś pod nickiem bodajże xp Julian, a ja takiego typa nie znam, a nie chcę, żeby na naszym serwie przesiadywali jacyś nieznani, bo szybko się lagi robią, więc sorry, ale nie trafiłeś z tyhm przykładem.. Nie byłeś pod swoim nickiem tylko nickiem, którego nikt nie znał :)

2 Przykład, tak faktycznie powiedziałem bzdurę, ale to była moja reakcja na to, że chyba Szyna mówił, ze za każdym razem jak on się zatrzyma bo będzie miał laga czy coś to my mamy wcisnąc enter.. a ja nie chciałem jeździc 25 rund jednej trasy ;)

3 przykład, nie nie zaprzeczę. BO pultaliście się o wszystko i do wszystkich, że nie dałem wam pojechac 3 WU, a umówione było 2.
Poza tym, zarzucasz, mi, że powiedziałem do was tak, a sam kilka postów wcześniej, mówiłeś do mnie, że jestem kupą g*wna.. no sorry, ale nie rozśmieszaj mnie xD

Wiadomo, że ci się nie chce, bo dalej nie ma.
I co ma żal.pl do kompleksu? To tylko oznaka tego, że się ośmieszacie.

Ps. Rainer, tak, masz racje, napisałem podczas meczu kilka zdań, i za to przepraszam. Teraz sobie przypomniałem.
Spowodowane było to jednak moim lagiem, i wiadomości doszły 30 sek. po wysłąniu, więc to nie ode mnie jakby zależało.
Rainer
Jeździ konno

Post by Rainer »

Fistaszek nie chce się z toba klucic bo ja taki nie jestem i mnie to nie bawi...ale nie kryj się tymi lagami...no może 1 raz miałeś laga i pozniej doszlo ale pozniej to już na pewno nie miałeś...wiec bez sciemek proszę...jak zwykle ble ble ble ale mam zajebisty humor zdalem bude !!!
Ps. brawa k**wa dla mnie :P
Image
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

Miałem laga przez cały mecz Rainer, tak gwoli jasności, poważnie.
Popytaj się chłopaków z GT jak podczas kwalifikacji mój samochód latał ;)
Szyna
Doświadczony driver

Post by Szyna »

kurde jacy wy dziwni jesteście zachowujecie się jak dzieci nie mozecie się pogodzic?....n/c chlopaki
Last edited by Szyna on 28 August 2007, 10:39, edited 1 time in total.
Rainer
Jeździ konno

Post by Rainer »

Dobra nie chce mi się o tym gadac dalej ale jakos w czasie przerwy to jakos dochodzilo normalnie wiec nie kumam heh lol
KONIEC TEMATU BO już MAM TEGO DOSC.
Image
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

Ok, Rainer to zgoda : D Ok?

Bo Bulet pewnie jeszcze się będzie rozwodził nad tym jaką to ja kupą g*wna jestem, jaki jest mój smak, zapach i jakie wydaje dźwięki ;)
Rainer
Jeździ konno

Post by Rainer »

Luzzzzzzzzz ZgŁoDa tylko bez takich numerow w przyszlosci...kazdemu może się zdazyc :P
Image
Szyna
Doświadczony driver

Post by Szyna »

no i tak ma być :D
MISI
Pirat drogowy

Post by MISI »

No to dajcie se buzi na zgode i do wyrka. xD
Image
ImageImage
FRED
Street shaman!

Post by FRED »

jak miło panowie... 8)
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Rainer
Jeździ konno

Post by Rainer »

już po wyrku :P
Image
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

jakub wrote:jak jesteście tacy wszystkowiedzacy, to czemu nie wygraliscie już milion w lotku?
bo zupa była za słona :P
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

8)
Post Reply

Return to “Polish League 4”