omg ty masz 23 lata no gratulacje, wyjdz z domu czasami
powiedzmy ze nie jesteś ode mnie oni mlodszy ani starszy
wcale nie pisales ze masz laga, pisales w trakcie meczu jak już byles na spec wiec jak to mowi Rain nie szyj sciem koleszko,
a czemu nie przytoczysz przykladu co zrobiłeś jak wszedlem w tygodniu na wasz serw i zapytalem o hasło, zaczoles się rzucac jakby cie coś pogryzlo, wtedy ja cie napisalem zebys nie piszczał tak bo piszczec to będziesz w niedziele, no i co piszczales jak mala dziwczynka ze dostales w dupe od Buleta, który twoim zdaniem jest za slaby zeby wejsc na wasz serw

, i tak bardzo jesteś nerwowy ze na moje zapytanie: "proszę pass" wpadles w taka panike ze myslalalem ze nie wyrobie ze smiechu, i poproetu sobie poszedlem mimo tego ze grono mi podal pass
ja już cie za to co wtedy na serwie napisalem przeprosilem a ty nadal swoje, a co do tego co robiles z innymi xp-eki to już nie będą nawet wnikał ale slyszalem ze tez fajnie było
2 przyklad proszę bardzo: jakieś twoje wymysly na temat reguly ze komus lagowac może tylko raz i wtedy tylko raz na runde dajemy enter, no bardzo fajnie to sobie wymysliles, sam oczywiście, wiec się unioslem i powiedzialem co o tym mysle, wielki pan Fistashi od ustalania reguł no brawo
3 przyklad już leci: kiedy prosilismy o res po WU twoja reakcja byla tak:
" mordy xp" screena nie ma ale nie zaprzeczysz
dalej już mi się nie chce, i prosilem cie zebys nie pisal do mnie zal bo to do mnie nie trafia, lecz kompleksy gdzie indziej
btw co do twojego pisania ze ktos cie nazwal dzieckiem, k**wa i hujem to szczerze watpie w to zeby ktos z xp tak powiedzial ale nawet jeśli to mysle ze mial niezly powod, dzieckiem to ty mnie nazwales tylko dlatego ze poprosilem o pass na serw ale to chyba pamietasz
dobra koniec u mnie czarna lista allegrowiczów

i koniec tamatu mam nadzieje ze już sobie w droge nie wejdziemy panie