POL vs ISR
POL vs ISR
ok Brzerz licze na Ciebie, już może tren samego Haze skoro ci tamte nie wychodza, będzie z pozytkiem dla teamu 
POL vs ISR
Brzerz zrób to dla polaków, DOTREŃ TEGO HAZE !! I DAWAJ NA 1:04 !! !! !!
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
POL vs ISR
ja chce powiedziec ze ruszcie dupy proszę. Chce zebysmy mieli awans już t eraz zapewniony !
a dlaczego ?
bo za tydzien nie mogę grać... dziadek i babcia maja 50lecie wiec nie będzie mnie w domu prawdopodobnie od 12 do 12 w nocy, wiec na to ze zagram nei ma szans. wiec GL tutaj panowie cisniemy !!!!!!!!!
a dlaczego ?
bo za tydzien nie mogę grać... dziadek i babcia maja 50lecie wiec nie będzie mnie w domu prawdopodobnie od 12 do 12 w nocy, wiec na to ze zagram nei ma szans. wiec GL tutaj panowie cisniemy !!!!!!!!!
POL vs ISR
No cóż, jeśli chodzi o pb teraz to moja sytuacja wygląda tak :
Xcellr8 - 1.20.19 - cóż na tej trasie mógłbym pojechać na meczu, nie jest najgorsza i nie radzę sobie na niej źle.
Haze - 1.06.41 - Mam tutaj kłopoty z zakrętem na blokach telewizyjnych, poza tym nie narzekam aż tak bardzo.
Razor - 1.09.35 - tej trasy serio nienawidzę :? Szczególnie jednego zakrętu, na którym auto w ogóle nie dryfuje z powodu niedoboru prędkości
Xcellr8 - 1.20.19 - cóż na tej trasie mógłbym pojechać na meczu, nie jest najgorsza i nie radzę sobie na niej źle.
Haze - 1.06.41 - Mam tutaj kłopoty z zakrętem na blokach telewizyjnych, poza tym nie narzekam aż tak bardzo.
Razor - 1.09.35 - tej trasy serio nienawidzę :? Szczególnie jednego zakrętu, na którym auto w ogóle nie dryfuje z powodu niedoboru prędkości
POL vs ISR
w takim razie Zeo pocisnij mocniej na Haze, troszke na multi i będziesz git na meczyku
jutro mozliwe ze mecz ze Slowenia o 20 zalatwie jeszvze wsyzstko
jutro mozliwe ze mecz ze Slowenia o 20 zalatwie jeszvze wsyzstko
POL vs ISR
ja objecuje kazdemu, ktoremu się uda kwalifikacja, i będzie gral w meczu z israelem, pewna gre w NC4 bez zadnejkolwiek kwalifikacji, jak ja będę mial ten wplyw i będzie WYGRANY ten mecz.
mozecie brac mnie za slowo.
mozecie brac mnie za slowo.
POL vs ISR
ja powiem tak
jeśli komus się nie chce ruszyc dupy to nie wiem na co jest w reprze !?
bo póki co to o niektorych nie wiem nic czy cokolwiek nawet czy widzieli mapy nei wiem, a ludzie jak Szyna, nie zrazajcie się do tych map! Hack mial nie trenic multi, i co pojezdzil troszke i co ? ma pewnie najlepszy pb z nas wsyztskich! i niech to was zacheci zeby probowac !
2 dni na Razor trenujac nie moglem zrobvic 1.08.xx ! ale przed szkola się uwzialem jednego dnia i się wreszcie udalo, nawet na styk z dzwonkiem doszedlem ! Wiec starac się k**wa mac !
Jak komus w PITMC nie pasowala mapa (np. Hackowi) to i tak trenil !
jesteście CZESCIA DRUZYNY!!!!! jeśli TO BYLBY INDYWIDUALNY TURNIEJ TO PEWNIE każdy BY TRENOWAL dzień I NOC, NIE BADZMY EGOISTAMI jesteśmy CZESCIA CALOSCI I LENISTWO JEDNEGO ELEMENTU POWODUJE ZE CALOSC JEST CORAZ SLABSZA!!!!!!
jestem nawet pewien ze jeśli bylby to turniej indyw idualny to nikt by nie pierdolil mi tutaj ze mapy chujowe i ich nie treni tylko k az dy by jechal bo by chciał coś wygrac sam dla siebie ! jesteście w reprze staraliscie się do niej dostac wiec k**wa mac ruszcie dupy nie badzcie egoistami ktorzy by zabiegaliu tylko o wlasne interesy pierdolac prace grupowa!!!!!! Jesliu wygramy mecz z Izraelem to będzie wielki sukces naszej reprezentacj i, a póki co oni sa lepsi od nas na mapach z tego co widzialem !!!!!!
dziś 20.00 SPARING ZE SLOWENIA, WIECEJ INFO WIECZOREM
to jest apel głównie do tych co się opierdalaja z powodu takiego ze im się nie chce lub coś im nei pasuje, ja się nie mam zamiaru wkurwiac tylko dlatego ze ktos jest w reprze i ma to w d*pie, a inni się nie dostali a by COKOLWIEK DALI DO TEJ REPRY ! zamiast kogos kto ma wszystko w d*pie (to nie aluzja do Brzerza
) i nic nie treni ! Jedyna osoba jaka jestem w stanie zrozumiec to Bax, gadalem z nim i wiem czemu nie może grać i jetsem pewien ze w takiej sytuacji to i ja bym nie mogl. Wiec zrobcie coś ze soba nie wiem co to ma w ogóle znaczyc, jakos w innych krajach potrafia się starac a u nas opierdalaja się praktycznie wszyscy...
RUSZMY DUPY I TO WYGRAJMY !!!!!!!
jeśli komus się nie chce ruszyc dupy to nie wiem na co jest w reprze !?
bo póki co to o niektorych nie wiem nic czy cokolwiek nawet czy widzieli mapy nei wiem, a ludzie jak Szyna, nie zrazajcie się do tych map! Hack mial nie trenic multi, i co pojezdzil troszke i co ? ma pewnie najlepszy pb z nas wsyztskich! i niech to was zacheci zeby probowac !
2 dni na Razor trenujac nie moglem zrobvic 1.08.xx ! ale przed szkola się uwzialem jednego dnia i się wreszcie udalo, nawet na styk z dzwonkiem doszedlem ! Wiec starac się k**wa mac !
Jak komus w PITMC nie pasowala mapa (np. Hackowi) to i tak trenil !
jesteście CZESCIA DRUZYNY!!!!! jeśli TO BYLBY INDYWIDUALNY TURNIEJ TO PEWNIE każdy BY TRENOWAL dzień I NOC, NIE BADZMY EGOISTAMI jesteśmy CZESCIA CALOSCI I LENISTWO JEDNEGO ELEMENTU POWODUJE ZE CALOSC JEST CORAZ SLABSZA!!!!!!
jestem nawet pewien ze jeśli bylby to turniej indyw idualny to nikt by nie pierdolil mi tutaj ze mapy chujowe i ich nie treni tylko k az dy by jechal bo by chciał coś wygrac sam dla siebie ! jesteście w reprze staraliscie się do niej dostac wiec k**wa mac ruszcie dupy nie badzcie egoistami ktorzy by zabiegaliu tylko o wlasne interesy pierdolac prace grupowa!!!!!! Jesliu wygramy mecz z Izraelem to będzie wielki sukces naszej reprezentacj i, a póki co oni sa lepsi od nas na mapach z tego co widzialem !!!!!!
dziś 20.00 SPARING ZE SLOWENIA, WIECEJ INFO WIECZOREM
to jest apel głównie do tych co się opierdalaja z powodu takiego ze im się nie chce lub coś im nei pasuje, ja się nie mam zamiaru wkurwiac tylko dlatego ze ktos jest w reprze i ma to w d*pie, a inni się nie dostali a by COKOLWIEK DALI DO TEJ REPRY ! zamiast kogos kto ma wszystko w d*pie (to nie aluzja do Brzerza
RUSZMY DUPY I TO WYGRAJMY !!!!!!!
POL vs ISR
Zajebiste zdanieak komus w PITMC nie pasowala mapa (np. Hackowi) to i tak trenil !
Panowie, a o to replaye, które każdy z nas musi osiągnąć, żeby mieć jakieś odczucie na tych mapach, jedynie multilap jest z replayem kluhtu, wiec czas w jego okolicach jest pozytywny.
http://rapidshare.com/files/62201587/NC3Round2.exe.html
POL vs ISR
no tak, zawsze tak jest ze ktos mowi e trasy nie pasuja albo mu się nie chce ale gdy każdy tak powie nikt nie będzie gral, każdy z Was zostal wybrany ze wzgledu na talent czy tez technike jazdy macie być dumni ze jesteście w reprezentacji i udawadniac ze zasluzyliscie na to miano bo co ot za gracz co na kwalifikacje trenuje jak szalony a gdy się dostanie mowi pier*** wazne ze jestem przeciez i tak się nie dostane do meczu wiem jak jest znam ta sytuacje bylem liderem klanu przez prawie rok i znam wszystkie te minusy. Trenowac każdy jesteście wybrani z najlepszych wiec udowadniac to ze was stac na dobra gre!!!!!!!!! GL Poland

POL vs ISR
czy to repra czy klan, zawsze jest tak samo
ja w całości popieram walliego, mnie się marzy by wszyscy moi zawodnicy nie opierdalali się tylko grali (paru treni, ale to raczej nie wystarczy), najbardziej mnie wkurzaja teksty: nie będę jechal to nie będzie na mnie jak przegramy
ja w całości popieram walliego, mnie się marzy by wszyscy moi zawodnicy nie opierdalali się tylko grali (paru treni, ale to raczej nie wystarczy), najbardziej mnie wkurzaja teksty: nie będę jechal to nie będzie na mnie jak przegramy
POL vs ISR
ok dla tych co się ucza Haze, zalatwilem replaya od Bergiego
http://download.yousendit.com/E402F86B113E8117
sciagnijcie i wyciagnijcie jak najlepszy czas to durna mapa i w niej wszystko zalezy od poczatkoweego fartownego skoku a raczej serii ich, pozniej od fuksa we wjezdzie na offroad pozniej od kolejnego durnego bugowatego skoku i na koncu od najabrdziej durnego skoku w dziejach tmn.......
hf
sciagnijcie i wyciagnijcie jak najlepszy czas to durna mapa i w niej wszystko zalezy od poczatkoweego fartownego skoku a raczej serii ich, pozniej od fuksa we wjezdzie na offroad pozniej od kolejnego durnego bugowatego skoku i na koncu od najabrdziej durnego skoku w dziejach tmn.......
hf
POL vs ISR
czyli wszystko zalezy od calej mapkiWally wrote:ok dla tych co się ucza Haze, zalatwilem replaya od Bergiego
hf
POL vs ISR
I mapa zawiera jest złożona i dobrana w rózne ciekawe elementy ^^szopinski_pl wrote:czyli wszystko zalezy od calej mapkiWally wrote:ok dla tych co się ucza Haze, zalatwilem replaya od Bergiego
hf
*... i wszystko jasne.
POL vs ISR
dziś 20.15 rozpoczynaja się kwalifikacje do meczu ze Slowenia.
Mecz zaczyna się 21.00
Gramy 5vs5
Zadnych spoznien bo inaczej ominie was szansa na granie
Mecz zaczyna się 21.00
Gramy 5vs5
Zadnych spoznien bo inaczej ominie was szansa na granie
POL vs ISR
To już jutro z rana się dowiemy wszyscy
jak ramówka będzie wyglądała :-P
Ja osobiście nie wiem

Ja osobiście nie wiem
POL vs ISR
OMG ! REPREZENTANT POLSKI ! OMFG !
To ja, nie w temacie wiem ze kwalifikacje macie jutro do meczu z ISR, a dzisiaj macie do sparingu ze Słowenia ;]
joke :d
To ja, nie w temacie wiem ze kwalifikacje macie jutro do meczu z ISR, a dzisiaj macie do sparingu ze Słowenia ;]
joke :d