nabity
no bo prawda je st taka ze, widzialem screeny z meczu ISR vs RUS, i np na MEcas, wszyscy mieli czasy 1.04.30-1.04.73 a to oznacza ze maja bardzo rowny team (i dobry!)! Na mapie Exolia mieli minimalnie gorsze czasy niz my ale jak wiemy wygralismy 7-5 czyli z regularnoscia było slabo. to oznacza ze z Izraelem nie koneicznie bysmy wygrali. Kolejna mapka to multi, ale z tego co widzialem to tylko Holandia się z nami rownala na multi ze teamów ktore daly screeny, wiec brawo panowie

Szkoda ze mala regularnosc
dalej tak:
ZA ENTERY ZABIJE, POWIESZE ZA JAJA JAK "OJCIEC NIETOPERZ" (patrz temat ze spamen:P) !
nie ma nic gorszego niz dawanie entera, zwlaszcza wtedy kiedy jeszcze da się dojechac, jak ktos da enter, to już przeciwnik wie ze może się dużo mniej starac w tej rundzie i jedzie bardziej na luzie...
Brzerz, jak ci pasuje mapa Haze to trenuj przede wszystkim ja

jedz rownym dobrym tempem ja ! i będzie wszystko za***iscie wtedy.
To samo do reszty, coś wam nie odpowiada, olejcie ta mapke i trenujcie pozostałe mocniej ! Tylko mam tu prosbe zeby Szyna nie patrzyl na ten punkt i trenil wszystkie 3, jak się zmobilizujesz to pojedziesz jak trzeba czyli lepiej niz w poprzednim meczu nc3 i stc4 choć tam nie było zle.
to na tyle ode mnie rano i teraz ide sobie potrenic