Demokracja ahhh.
Demokracja ahhh.
Jest to filtr do newsów, a o TM pojawiaja się one tam rzadko zapewne dlatego filtra nie ma.
*... i wszystko jasne.
Demokracja ahhh.
A dlaczego rzadko się pojawiają własnie ;>?
A może jakieś info na gamebite ze się rozpoczyna liga w TMN, i warto już się zapisac i zainteresowac gierką ?
Ludzie myslcie...
A może jakieś info na gamebite ze się rozpoczyna liga w TMN, i warto już się zapisac i zainteresowac gierką ?
Ludzie myslcie...
Demokracja ahhh.
Bo scene TM maja daleko gdzies :?hack wrote:A dlaczego rzadko się pojawiają własnie ;>?
Ludzie myslcie...
Demokracja ahhh.
na progames.pl tez mozna obstawiacmor_olo wrote:A co powiecie na to ze na gamebite będa zakłady na mecze TM ?
Każdy kto ma konto będzie mógł za wirtualne pieniądze obstawiąc mecze.
Demokracja ahhh.
No to kto jest za przeproszeniem tym newsmanem na GB z TMN ?
Niech pisze co się dzieje na scenie... żeby nie zapomniec o jej istnieniu...
Niech pisze co się dzieje na scenie... żeby nie zapomniec o jej istnieniu...
Demokracja ahhh.
może nikomu nie chce się pisać? bardzo proste.
News się pojawi jak będą znane wszystkie dane. Narazie się pytalem czy jest sens robienia tam turneiju ze mna bądź beze mnie.
[ Dodano Nie Gru 09, 2007 7:45 pm ]
News się pojawi jak będą znane wszystkie dane. Narazie się pytalem czy jest sens robienia tam turneiju ze mna bądź beze mnie.
[ Dodano Nie Gru 09, 2007 7:45 pm ]
Oni?!!?!!? Czemu oni mieli by pisać o TM, od tego przeciez sa ludzie ze sceny ktorzy nie maja TM w d*pie prawda, przeciez tak wiele osob pisze newsy na esp.pl, na gb i na innych serwisach oni kochaja ta gre i codziennie pisza po 5 newsow.GOBIS wrote:Bo scene TM maja daleko gdzies :?hack wrote:A dlaczego rzadko się pojawiają własnie ;>?
Ludzie myslcie...
*... i wszystko jasne.
Demokracja ahhh.
Ja bym wziął udział w ankiecie gdyby była możliwośc "Turniej bez GB." . Niewiem po co tyle zamieszania z tym GameBite, po co to , co to da itp.,itd.
Demokracja ahhh.
Przeciez to się zalicza do opcji nr.3 , tylko ja czegoś takiego nie zrobie o nei mam czasu wpisywac wyników w htmlu.Maciek wrote:Ja bym wziął udział w ankiecie gdyby była możliwośc "Turniej bez GB." . Niewiem po co tyle zamieszania z tym GameBite, po co to , co to da itp.,itd.
*... i wszystko jasne.
Demokracja ahhh.
Ojej, nie marudźcie. Jak dla mnie wygląda to tak:
Brawa Mor_Olo za twoje chęci i za to, że nie dajesz się tym, którzy chcą cię zrównac z ziemią, naprawdę. Tak jak Prezes mówił, bez Mor_dy nie było by tego co teraz mamy, bo to on głównie ruszył to do przodu. A wy teraz marudzicie i wytykacie mu co złego zrobił, prawie tak jak PiS :/
Zagłosowałem na opcje pierwszą, bo zależy mi na scenie TM, a pl5 przy pomocy takiego serwisu może być tylko lepsze. A tym wszystkim, którzy na ten pomysł marudzą mówie: wam chyba nie zależy...
Btw. PS, XP, ZAGRAJCIE W PL5! Bo GT nie będzie miało konkurencji xDD
Brawa Mor_Olo za twoje chęci i za to, że nie dajesz się tym, którzy chcą cię zrównac z ziemią, naprawdę. Tak jak Prezes mówił, bez Mor_dy nie było by tego co teraz mamy, bo to on głównie ruszył to do przodu. A wy teraz marudzicie i wytykacie mu co złego zrobił, prawie tak jak PiS :/
Zagłosowałem na opcje pierwszą, bo zależy mi na scenie TM, a pl5 przy pomocy takiego serwisu może być tylko lepsze. A tym wszystkim, którzy na ten pomysł marudzą mówie: wam chyba nie zależy...
Btw. PS, XP, ZAGRAJCIE W PL5! Bo GT nie będzie miało konkurencji xDD
Demokracja ahhh.
może HS. zrobi PL5 ??;>
[ Dodano Nie Gru 09, 2007 8:07 pm ]
[ Dodano Nie Gru 09, 2007 8:07 pm ]
zal.Gay TeamFistashi wrote: Btw. PS, XP, ZAGRAJCIE W PL5! Bo GT nie będzie miało konkurencji xDD

Demokracja ahhh.
Powiedz mi kto pisze newsy na esp.pl jestem ciekaw ??mor_olo wrote: Oni?!!?!!? Czemu oni mieli by pisać o TM, od tego przeciez sa ludzie ze sceny ktorzy nie maja TM w d*pie prawda, przeciez tak wiele osob pisze newsy na esp.pl, na gb i na innych serwisach oni kochaja ta gre i codziennie pisza po 5 newsow.
Demokracja ahhh.
Nie no to trzeba przyznac morkowi ze jest ambitny, ta edycja mi się naprawdę podoba tylko niewiem o co chodzi z tym GameBite i do czego to w ogóle jest. xDD
Demokracja ahhh.
dzięki temu mamy z innymi adminami mniej roboty bo tworza system który nam pomaga.Maciek wrote:Nie no to trzeba przyznac morkowi ze jest ambitny, ta edycja mi się naprawdę podoba tylko niewiem o co chodzi z tym GameBite i do czego to w ogóle jest. xDD
To była ironia, osoby ze sceny ktore nie robia nic "ponad programowo" wymagaja od fanów innych gier aby o nich pisano i to jest po prostu smieszne...daz wrote:mor_olo wrote:
Oni?!!?!!? Czemu oni mieli by pisać o TM, od tego przeciez sa ludzie ze sceny ktorzy nie maja TM w d*pie prawda, przeciez tak wiele osob pisze newsy na esp.pl, na gb i na innych serwisach oni kochaja ta gre i codziennie pisza po 5 newsow.
Powiedz mi kto pisze newsy na esp.pl jestem ciekaw ??
*... i wszystko jasne.
Demokracja ahhh.
ja jestem tez za turniejem na GB z adminem morolo.
przeciez to już jest ustawione, i poco teraz to zmieniac, jak już wszystko jest zorganizowane.
poza tym taka ankieta nie jest demokratyczna, jak się ja robi już po decyzii grania na GB, i każdy się boi, ze PL5 nie będzie, jak miialy by być teraz zmiany. wiec dużo ludzi klickuje na 1 opcje (ja tez).
problem jest jedynie taki, ze ty wszystko robisz sam, i znikim o tym nie gadasz. poprostu coś zrobisz, i nikogo się nie pytasz, co on na to.
przez to, ze każdy chce grać w PL5, przenosles chyba ze 100 graczy na GB, gdzie każdy musial się zarejestrowc z emailem itp., co im da nie zla reklame. niestety nic tam (jeszcze) nie widze, zeby TMN miala jakas z tego korzysc, i ci 100 ludzi, ktorzy rejestrowali się tam (my, gracze tmn).
to jest moj punkt, czemu pisze te posty.
i zamiast się bulwerysoac, i grozic ludza tym, ze jednak nie będziesz robić PL5, mozna by było podyskutowac konstruktywnie o roznych rzeczach.
niestety ty wolisz grozic, ze PL5 nie będzie, przez co wielu ludzi sobie pomysli "kurde jakub, lepiej już nic nie pisz, bo nie będzie PL5".
taka jest twoja demokracja, i tak nigdy scena nie będzie miala szansy powiedziec co chce, tylko zawsze ty będziesz tym decydowal.
przez to ze sam chce grać w PL5, nie będę już wiecej pisać kontrowerzyjnych postow. wydaje mi się, ze to jednak szkoda, ze odrazu dziwne rzeczy się dzieja, jak się wyrazi swoje zdanje.
koncze posta tak samo, jak jego zacząłem:
przeciez to już jest ustawione, i poco teraz to zmieniac, jak już wszystko jest zorganizowane.
poza tym taka ankieta nie jest demokratyczna, jak się ja robi już po decyzii grania na GB, i każdy się boi, ze PL5 nie będzie, jak miialy by być teraz zmiany. wiec dużo ludzi klickuje na 1 opcje (ja tez).
problem jest jedynie taki, ze ty wszystko robisz sam, i znikim o tym nie gadasz. poprostu coś zrobisz, i nikogo się nie pytasz, co on na to.
przez to, ze każdy chce grać w PL5, przenosles chyba ze 100 graczy na GB, gdzie każdy musial się zarejestrowc z emailem itp., co im da nie zla reklame. niestety nic tam (jeszcze) nie widze, zeby TMN miala jakas z tego korzysc, i ci 100 ludzi, ktorzy rejestrowali się tam (my, gracze tmn).
to jest moj punkt, czemu pisze te posty.
i zamiast się bulwerysoac, i grozic ludza tym, ze jednak nie będziesz robić PL5, mozna by było podyskutowac konstruktywnie o roznych rzeczach.
niestety ty wolisz grozic, ze PL5 nie będzie, przez co wielu ludzi sobie pomysli "kurde jakub, lepiej już nic nie pisz, bo nie będzie PL5".
taka jest twoja demokracja, i tak nigdy scena nie będzie miala szansy powiedziec co chce, tylko zawsze ty będziesz tym decydowal.
przez to ze sam chce grać w PL5, nie będę już wiecej pisać kontrowerzyjnych postow. wydaje mi się, ze to jednak szkoda, ze odrazu dziwne rzeczy się dzieja, jak się wyrazi swoje zdanje.
koncze posta tak samo, jak jego zacząłem:
Demokracja ahhh.
Przeciez mozecie zrobić sobie gdzie indziej, ja się poprostu zoobowiazalem GB ze zrobie im turniej i zamierzam to dokonczyc.
*... i wszystko jasne.
Demokracja ahhh.
GL
:):)
Ja pomagam w mapkach ;-)
Zapomniałem się nawet, jutro sprawdze co tam przesłaliście
Ja pomagam w mapkach ;-)
Zapomniałem się nawet, jutro sprawdze co tam przesłaliście
Demokracja ahhh.
Ja proszę tylko o spokój w trakcie turneiju macie jakie pretensje to teraz powiedzcie.
*... i wszystko jasne.
Demokracja ahhh.
przewaznie w trakcie dopiero wychodza bledy...mor_olo wrote:Ja proszę tylko o spokój w trakcie turneiju macie jakie pretensje to teraz powiedzcie.
Demokracja ahhh.
Ale jakub obiecał, że już nie będzie p.dolić, więc może będzie git^^ 
Hack no to masz trochę mało czasu, bo już jutro kwalifikacyjna mapa jest
Niech to już się zacznie.
Hack no to masz trochę mało czasu, bo już jutro kwalifikacyjna mapa jest