Demokracja ahhh.

Nieoficjalne drużynowe Mistrzostwa Polski

Czego pragnie scena TMN (ode mnie) ?

Poll ended at 11 December 2007, 12:51

Turniej na GB z adminem mor_olo
32
65%
Turniej na GB z innym adminem
3
6%
Brak turnieju, może sami zrobiecie co? fajniejszego
14
29%

Total votes: 49

mor_olo
RoKsTaR

Demokracja ahhh.

Post by mor_olo »

Po (glupim) poscie jakuba postanowilem się was o coś zapytac

Inicjatywa z tym zeby każdy gracz rejestrowal się byla moja, zaden gamebite nie chciał was sciagac, ja po prostu chciałem zeby to wygladalo fajnie i każdy mogl sobie zobaczyc co jakiś gracz z druzyny przeciwnej np. napisal na blogu i rózne inne bajery poprawiajace community. CS ma Pro Series na ESl wiec po co mieli by grać na GB, mimo to GB jest odwiedzany przez różne wplywowe osoby ktore moga pomoc scenie.

Tak więc prosiłbym o wypelnienie ankiety, rozwiazania sa tylko 3 decydujcie jak uwazacie ja wybiore najpopularniejsze rozwiazanie bo jak już mowilem jakubowi nie robilem tego pl5 dla siebie tylko dla paru osob ktore prosilo i dla zwiekszenia popularnosci sceny. 2 dni na ankiete chyba wystarcza.

I mam nadzieje ze docenisz Jakub ankiete, bo ponoc szanujesz demokracje i przestaniesz pisać złe słowa na temat PL5 jeśli zwyciezy opcja nr.1

Innych opcji wyboru niestety nie jestem w stanie wam zaproponować.

EDIT: Dobra, tak patrzac na komenatrze pod postem jakuba, decyzja może być tylko jedna, specjalnie dla tych osob dalem nr3 :)
Last edited by mor_olo on 09 December 2007, 13:04, edited 1 time in total.
*... i wszystko jasne.
cobham
Gangsta Mapper

Re: Demokracja ahhh.

Post by cobham »

mor_olo wrote: Tak więc prosiłbym o wypelnienie ankiety, rozwiazania sa tylko 3 decydujcie jak uwazacie ja wybiore najpopularniejsze rozwiazanie bo jak już mowilem jakubowi nie robilem tego pl5 dla siebie tylko dla paru osob ktore prosilo i dla zwiekszenia popularnosci sceny. 2 dni na ankiete chyba wystarcza.

I mam nadzieje ze docenisz Jakub ankiete, bo ponoc szanujesz demokracje i przestaniesz pisać złe słowa na temat PL5 jeśli zwyciezy opcja nr.1

to wg Ciebie jest demokracja? :) Ankieta typu użalam się nad sobą
Daz
Jeździ konno

Demokracja ahhh.

Post by Daz »

Opcja numer 3 ;) powinna być jeszcze Turniej bez GB.

cobham zgadzam się z Tobą w 100%
IMEK
Samochodowy prawiczek

Demokracja ahhh.

Post by IMEK »

Bojkot? : )
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

cobham wrote:
mor_olo wrote: Tak więc prosiłbym o wypelnienie ankiety, rozwiazania sa tylko 3 decydujcie jak uwazacie ja wybiore najpopularniejsze rozwiazanie bo jak już mowilem jakubowi nie robilem tego pl5 dla siebie tylko dla paru osob ktore prosilo i dla zwiekszenia popularnosci sceny. 2 dni na ankiete chyba wystarcza.

to wg Ciebie jest demokracja? :) Ankieta typu użalam się nad sobą
Przepraszam ale opcja w stylu zoorganizuje turneij gdzie indziej, zoorganizuje hack turneij z pula 100 000$ znajduje się w opcji nr.3 zorganizujemy sami coś fajneijszego, ja nie mam mozliwosci zrobienia wyzej wymeinionych przykladow dlatego nei mgoe ich dac do ankiety.
Ankieta typu mam robić czy nei mam robić i tyle.
*... i wszystko jasne.
cobham
Gangsta Mapper

Post by cobham »

mor_olo wrote: Ankieta typu mam robić czy nei mam robić i tyle.
koleś, zaczynasz mylic się w zeznaniach. Pytanie w ankiecie: "Czego pragnie scena TMN ?" :wink:
mor_olo
RoKsTaR

Demokracja ahhh.

Post by mor_olo »

Czego pragnie scena tmn (ode mnie) ;) koleś.
*... i wszystko jasne.
Master
Pirat drogowy

Demokracja ahhh.

Post by Master »

Ja wybrałem opcje 1, ale gdyby opcja 3 była turniej bez GB ale z adminem mor_olo, to bym ją wybrał.
Już Image użytkowników zobaczyło ten podpis.
prezes
Team Poland

Demokracja ahhh.

Post by prezes »

Hah, schyłek polskiej sceny TMN ?
Mówicie, że wy zorganizujecie lepszy turniej niż mor_olo ? Powodzenia panowie ! Gdyby nie ten koleś ta scena już dawno by ZDECHŁA ^^ On ożywił to trochę turniejami PL i generalnie ma ambicje, zreszta wydaje mi się, że słowa wiadpa(chyba najwiekszy autorytet na scenie) nie budza kontrowersji i zgadzacie się z nim w 200 %.
PL4 Hacka ? Heh, to może EURO 2012 jest tylko Polski ? :D

Ale niech zostanie wybrana opcja 3. Jestem za***iscie ciekawy kto będzie taki wytrwały i będzie organizował (DOBRZE) turnieje. Bo checi to ma każdy, ale potem brakuje czasu(chyba najczestsza i najbardziej oczywista przyczyna), pomysłu i generalnie rzecz biorąc chęci.

Co do Gamebite, to już w ogóle was nie kapuje, chcecie być totalnymi egoistami i grać w trackmanie w podziemiach ? OK, można i tak, ale w turnijach online i Lanowych i nie liczcie na sponsorów. W czym wam przeszkadza GB ? Czemu oceniacie serwis przed rozpoczeciem turnieju ?

BTW. "Róbta co chceta"

P.S. Fajnie, że 90 % wypowiadajacych się to gracze, którzy nic nie osiagneli, albo graja niecaly rok, albo sa tzw. kidsneo :)(jedno może wykluczać drugie, albo być zupełnie niezgodne z prawda ?!)

Pozdro KOLESIE
Last edited by prezes on 09 December 2007, 13:21, edited 1 time in total.
Wally
Team Poland

Demokracja ahhh.

Post by Wally »

ja zaczalem doceniac baaaaardzo to co robi morolo po tym jak sam musialem czesc tych obowiazkow przejac, to jest cholernie trudne, czasem niektore pomysly były nietrafione, ale przewazaly te dobre i respect za to ze nie grajac chcesz zorganizowac ludziom czas (nie orientuje się dokładnie czy nie grasz cxzy co ale takie mnie sluchy doszly;p).
każdy chciał PL5 a teraz jak już ma być to się zdania odwracaja a szkoda
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
envy
Osiwiał za kierownicą

Demokracja ahhh.

Post by envy »

moje zdanie jest takie:
mor olo organizuje pl5, ale jak już ma organizowac to by nie było focha jak w pl4, no i w polowie ligi hack musial się tym zajac
jeśli to twoja inicjatywa by się rejestrowac na GB a nie ich, to zal.pl
robisz im reklame na calej scenie a scena nic z tego nie ma, tylko GB

prezes nie sadze by wypowiedzi jakuba czy innych nie zgadzajacych się z toba były opiniami:
graczy, którzy nic nie osiagneli, albo graja niecaly rok, albo sa tzw. kidsneo
ShaDDy
Emerytowany Admin

Demokracja ahhh.

Post by ShaDDy »

prezes wrote: Mówicie, że wy zorganizujecie lepszy turniej niż mor_olo ? Powodzenia panowie ! Gdyby nie ten koleś ta scena już dawno by ZDECHŁA ^^
Co do Gamebite, to już w ogóle was nie kapuje, chcecie być totalnymi egoistami i grać w trackmanie w podziemiach ? OK, można i tak, ale w turnijach online i Lanowych i nie liczcie na sponsorów. W czym wam przeszkadza GB ? Czemu oceniacie serwis przed rozpoczeciem turnieju ?
zgadzam się z toba? niemozliwe :D a jednak :D

Gamebite przygotowuje stronke, tabelki itp, mapki sa oceniane, druzyny się zapisuja wiec czas zaczynac, misi zamknij temat :F
prezes
Team Poland

Demokracja ahhh.

Post by prezes »

Jakub w więkoszości spraw jest w opozycji :) Zreszta ktoś musi być przeciwny czemuś.

P.S Muhaha damh, twoja sytuacja już jest tak beznadziejna, że lepiej się ze mna nie zgadzaj :D Nic to nie poprawi :(
mor_olo
RoKsTaR

Demokracja ahhh.

Post by mor_olo »

damianhhh wrote:
prezes wrote: Mówicie, że wy zorganizujecie lepszy turniej niż mor_olo ? Powodzenia panowie ! Gdyby nie ten koleś ta scena już dawno by ZDECHŁA ^^
zgadzam się z toba? niemozliwe :D a jednak :D

Gamebite przygotowuje stronke, tabelki itp, mapki sa oceniane, druzyny się zapisuja wiec czas zaczynac, misi zamknij temat :F
O nie nei nie ja go mogę otworzyc, a naprawdę jak mam znow sluchac tych w3syztskich zalow w trackie to wole teraz ankiete ;)
*... i wszystko jasne.
scrappler

Demokracja ahhh.

Post by scrappler »

ciężko jest budować zaufanie u ludzi i najlepszą drogą aby je osiągnąć jest pokazanie CZYNAMI co się potrafi. Jak mor_do ocenia, że da rade to zrobić i dodatkowo inni chcą PL5 (czy jak to się tam nazywa) to i ja się skromnie mówiąc przyłączę i przysponsoruję jakieś nagrody dla 1,2,3 miejsca :)

btw. nie mam narazie czasu grać :(

PS.
co do Jakuba, to jest jasne, że jest w opozycji bo ma małego ptaszka i to jest główny i jedyny powód :lol: Widziałem ostatnio w Niemczech napis na kiblu: STAń BLIżEJ, BO TóWJ MAłY NIE JEST TAKI DUżY JAK MYśLISZ - to zarządzenie wprowadzono po tym jak Jakub obsikał sobie buty i oskarżył KIBEL-LUFTWAFFE o zniewagę i żąda 10000000000EUR :lol:
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Demokracja ahhh.

Post by Gobis »

damianhhh wrote:
To się wychylaja ze szkoda slow ^^ Stronke tabelke :P itd. byle Master zrobi ;) To tak ode mnie.
MISI
Pirat drogowy

Demokracja ahhh.

Post by MISI »

Kubuś (i cała reszta która narzeka) jak wam ta forma nie odpowiada to nie grajcie, to nie jest przymus. Tyle.
Image
ImageImage
mor_olo
RoKsTaR

Demokracja ahhh.

Post by mor_olo »

GOBIS wrote:
damianhhh wrote:
To się wychylaja ze szkoda slow ^^ Stronke tabelke :P itd. byle Master zrobi ;) To tak ode mnie.
Ja bynajmneij nie potrafie zrobić systemu gdzie wpsiuje 3 potem 0 daje ok i tworzy mi się tabela automatycznie...no ale master to geniusz nei tak jak ja ;)
*... i wszystko jasne.
Coof
Osiwiał za kierownicą

Demokracja ahhh.

Post by Coof »

Ehh jak tak sobie wszystko jeszcze raz przemyślałem to ch**. pl5 chce zagrać, tak jak sporo innych osób. GB jest mało znane, ale plusem jest to, że trzeba coś zrobić, a nie jak to w pl4 napisać tylko posta na tmpl. to chyba wyłania tych, którym trochę bardziej zależy, od n00bów. jak dla mnie sprawa ma swoje plusy i minusy. od kiedy hack wybiera mapy jestem w pełni za graniem.

a ty mor_olo choćby ch** wie jaki był wynik ankiety zrób to pl5.
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Demokracja ahhh.

Post by Gobis »

mor olo nie odbieraj mojej wypowiedzi zle.Mysle jednak ze skoro już mamy coś zrobić dla GB niech oni zrobia coś dla nas.Strona tabelka itd. uwazam tylko ze to za mało.Ogolnie to wszystko mnie rybka :P Nie popieram tutaj nikogo choć każdy z was ma racje ale do tego potrzebna jest zgoda panowie a nie darcia.Dobrze ze w ogole ktos się tym zajmuje -mor olo ;) Ale Jakub tez dobrze mowi.
Post Reply

Return to “Polish League”