Rejestracja oraz Kwalifikacje dobiegaja konca!!

Polish Individual TrackMania Cup -
pierwszy polski turniej z nagrodami, zapraszamy!
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

nie chodci mi o dyskusje, czy prezes zrobil joka, czy nie, ale dlaczego każdy na niego się odrazu tak wiesza?
cholera, to ma być strona kazdego gracza tm, strona spoleczenstwa tm, wiec tez prezesa.
a mi się wydaje, ze jak ktos ma inna opinie niz ludzie ktorzy prowadza ta strone lub organizuja turnieje, to odrazu dostaja po d*pie.
a inni siedzą cicho, zeby tylko tych "prowadzacych" nie obrazic.
to się robi glupie, i jest to bardzo szkoda dla tej strony.
Last edited by Jakub on 04 January 2007, 0:21, edited 3 times in total.
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

a mi się wydaje, ze jak ktos ma inna opinie niz ludzie ktorzy prowadza ta strone lub organizuja turnieje, to odrazu dostaje po d*pie.
W MP NADEO to akurat organizator dostal po d*pie, :lol: wiec nie jest to regula.
Skoro jest tu nawiazanie, to polece od razu. Dlaczego ty tak innych najechales jak organizowales MP NADEO? Bardzo podobna sytyacja. jeżeli to Ciebie nie dotyczy to inaczej patrzysz na sprawe tak?
Gering
Jeździ konno

Post by Gering »

A ja może napiszę małe sprostowanie co do mojego poprzedniego posta.
Pisałem go nie po to żeby się do kogoś doczepić, ale żeby na wszelki wypadek uzmysłowić niektórym, którzy mają jakieś podejrzenia, (a niekoniczenie się nawet wypowiadali w tym temacie) żeby się zastanowili jeżeli zamieżają coś napisać i wywołać zamieszanie podobne do tego powyżej, a moim zdaniem zupełnie niepotrzebnego (chociaż przyznam że momentami ciekawie się toto czytało :lol: ).
Tak ja to widzę ale pozostawiam kwestię rozstrzygnięcia tego sporu samym zainteresowanym (uwentualnie moderatorom :twisted: ).
" I never seem to understand the time, the place and who I am... "
Jakub

Post by Jakub »

W MP NADEO to akurat organizator dostal po d*pie, wiec nie jest to regula.
mimo smilie, to jest poprostu zlosliwe.
mi i innym turniej się bardzo podobal, i jestem pewny, ze tez ty audycie chetnie obejrzales.
Skoro jest tu nawiazanie, to polece od razu. Dlaczego ty tak innych najechales jak organizowales MP NADEO? Bardzo podobna sytyacja. jeżeli to Ciebie nie dotyczy to inaczej patrzysz na sprawe tak?
specialnie napisalem, ze nie chodci mi o joka prezesa, ale o ogolne zachowanie niektorych ludzi do innych.
proszę dokładnie przeczytac.
proszę Ciebie khasius, nie bądź zlosliwy. ja Ciebie nie atakuje, ale chcialbym poprostu, zeby się nie kopalo po prezesie lub innymi, bo to strona nas wszystkich, a nie np twoja.

@gering
twoj post był calkiem ok, nie chodcilo mi o Ciebie, bo tez nie mysle (mam nadzieje), ze hack lub wiadp1 cheatuja.
Last edited by Jakub on 03 January 2007, 21:03, edited 2 times in total.
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Ja nie będę tego ukrywał, ale u Prezesa nie lubię jednej rzeczy. Bardzo lubi szukac dziury w całym i to nie jest pierwszy przypadek, kiedy tak się dzieje. Po co w ogłóle poruszać temat uczciwości czy kantowania, tym bardziej, że robi się to w ramach żartu. Problem polega na tym, że częśc osób może spojrzeć na "żart" Prezesa zupełnie poważnie, tak jak np. ja czy Khasius i wtedy inni ludzie zaczną myśleć, czy Prezes faktycznie nie ma racji, no bo jednak od strony formalnej to co powiedział jest prawdopodobne. Zaczynają się rodzić zupełnie niepotrzebne wątpliwości, które całkowicie moga zmienić obraz tego turnieju, a tego przecież nikt nie chce. Poza tym wszystkie etapy są skonstruowane tak, że naprawdę każdy będzie mieć wystarczającą ilość czasu na przetrenowanie map co po raz kolejny udowadnia, że te oskarżenie są bez sensu. Są rzeczy, z których się nie żartuje, ponieważ żart może nieść za sobą daleko idące konsekwencje, a tutaj w przypadku opinii Prezesa istnieje duże zagrożenie, że coś takiego może mieć miejsce. Ja lubie sobie pożartować, ale to moim zdaniem to nie jest temat do żartów, tym bardziej jeżeli forma żartu w żaden sposób żartu nie przypomina :)
prezes wrote:Jasne ? Ucze się arabskiego od 3 lat i ty mi mowisz ze źle przetlumaczyłem ? Ja się tak nie bawie...Obrażam się :p
To tylko taki żart. W końcu sobie żartujemy cały czas :)
Last edited by wiadp1 on 03 January 2007, 17:12, edited 1 time in total.
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

No wlasnie widzisz Jakub, obraziles się (no tak trochę oczywiście) za 1wsze zdanie, a to mialbyc joke. Tak samo było z niby jokiem prezesa. Teraz rozumiesz w czym rzecz jest?

Widac ze w Wiadpem mamy coś wspolnego. :wink:
Last edited by Khasius on 03 January 2007, 17:14, edited 1 time in total.
Jakub

Post by Jakub »

no widzisz wiadp1, tak wlasnie ja się czulem, jak były organizowane 1.MP NADEO, a wasza konsekwencja byla, ze nie graliscie w tym turnieju.
ja za to chetnie z wami na customach pogram, nawet jak strasznie dostane w dupe :)

@khasius
ja się nie obrazilem, tylko powiedzialem, zo to było zlosliwe, a to jest coś innego.
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

Ale czy teksty prezesa nie były wedlug Ciebie zlosliwoscia wobec organizatorow? bo jakos wiekszosc tak wlasnie to odebrala.

P.S. A co do MP NADEO to akurat bylem bez karty graficznej, a bez tego nie da się jeździć.
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Ja nie grałem w tym turnieju tylko i wyłącznie dlatego, że nie lubię map NADEO, a co do mojej opinii, to jeżeli słuchałeś mojej pierwszej audycji TM News, to o MP NADEO wypowiadałem się bardzo pozytywnie i bardzo pochwaliłem cię za profesjonalne podejście do sprawy, a przede wszystkim załatwienie transmisji telewizyjnej. Myślę, że większośc graczy nie wzięła wtym turnieju udziału tylko i wyłącznie z powodu map. Częśćnastawiła się na te CUSTOMYi dla wielu to był duży zawód.
naprawdę zawsze darzyłem POL Team i jego graczy dużym szacunkiem, ze względu na to, że tak naprawdę jako pierwszy klan zaczęliście podchodzić poważniej do tej gry. Załatwiliście specjalne sponsorowane serwery, zorganizowaliście jeden z bardziej profesjonalnych turniejów dla TMN, z którym obecnie może rywalizowac jedynie PITMC. Jako pierwsi zaangażowaliście internetową TV do transmisji turnieju TMN, co w pewnym stopniu stałą się dla nas inspiracją do stworzenia radia z audycjami o TM. Poza tym, kiedy nawiązaliście współpracę z BIG CYCEM, także zainspirowaliście mnie, żeby także poszukać jakiejś muzyki na stronę CDD wśród bardziej znanych artystów. Gdybym miał wybierać klany, które w największym stopniu przyczyniły się do rozwoju sceny TM w Polsce to wybrałbym właśnie POL Team oraz CDD
Jakub

Post by Jakub »

już wydrukowany post, i w ramie na scianie u mnie wisi :)
serio, dzięki.
Last edited by Jakub on 03 January 2007, 20:19, edited 1 time in total.
hack
Team Poland

Post by hack »

wiadp1 wrote:Gdybym miał wybierać klany, które w największym stopniu przyczyniły się do rozwoju sceny TM w Polsce to wybrałbym właśnie POL Team oraz CDD

No nie :P toś mnie zaskoczyl CDD ?:P - z POL się zgodzę bo to mój ulubiony klan :)
Jakub

Post by Jakub »

no cholera, a ps wlasnie moj ulubiony :)
ej, zauwazyliscie, ze już się zakwalikowalem na nastepna runde w pitmc?
walczylem jak wilk, i udalo mi się zbic rekord tworcy trasy.
na koncu na tracku numer2 bylem... 70. :)
uwaga, here comes dzejkab on custom tracks, juhuuu...
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

hack wrote:No nie :P toś mnie zaskoczyl CDD ?
A dzięki komu piszemy teraz te posty ? :)
jakub wrote: ej, zauwazyliscie, ze już się zakwalikowalem na nastepna runde w pitmc?
walczylem jak wilk, i udalo mi się zbic rekord tworcy trasy.
na koncu na tracku numer2 bylem... 70. :)
uwaga, here comes dzejkab on custom tracks, juhuuu...
Gratuluję jakub
Last edited by wiadp1 on 03 January 2007, 17:46, edited 1 time in total.
hack
Team Poland

Post by hack »

Super Jakub :D brawo :)

no dobra z tym się zgodze :P wiadp :P
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

jak napiszę Gratuluję Jakub to tez dostane pochwale ?:O powinniscie wylaczyc te pochwali ;p
Zeo
nawro

Post by Zeo »

h0lus wrote:powinniscie wylaczyc te pochwali ;p
Trochę odbiegnę od tematu, ale z tym cytatem akurat się zgadzam. Moim zdaniem dostęp do pochwał powinni mieć tylko nieliczni (mam na myśli adminów i moderatorów), bo naprawdę na forum robi się spory bałagan. Nowicjusze od tego nie będą wiedzieli komu naprawdę mają zaufać, kto może im pomóc. Bo jak widzę dostawanie pochwał bez powodu lub za byle co, to mnie po prostu krew zalewa... :?

Co do tych wszystkich kłótni i żartów to wpadłem na raczej niemożliwy, ale śmieszny pomysł. W Niemczech była tradycja, że dwóch kłócących się mężczyzn wzięło udział w pojedynku. Zwycięzcą sporu był ten, który uniesie ciężki kamień wyżej. Ale tutaj trochę nawiążę do filmu "Szybcy i Wściekli Tokio Drift". Niech po prostu dwóch (lub więcej) ludzi w sporze... zmierzy się na jakiejś trasie. :P I zobaczylibyśmy do kogo należeć będzie ostatnie słowo. :P :lol:
Image
Image
Boski
Doświadczony driver

Post by Boski »

Gratuluję Jakub:):):P heh Nawro Ty jesteś Boski... Uważam że to świetny pomysł:) Jestem za:D proponuje mapke z PITMC i chciałbym żeby to wiadp uczciwie ją wylosował;]
Image
DrzewoPL
Samochodowy prawiczek

Post by DrzewoPL »

dziś się udało mi zarejestrować i zakwalifikować... ale jak dla mnie to niestety było ciężko. Pozdrawiam :D
"...Run to the hills.."
Yard
Emerytowany Admin

Post by Yard »

pochwaly powinny już działać tylko na forum Pomoc, wywalilem tez trochę dziwnych, zasadniczo celem tych pochwal jest odwdzieczenie się pomagajacemu na forum, ale jaki widac, nie wszyscy to rozumieja..

co do tej dyskusji to nie będę się mieszal, powiem tylko, ze kogos uczciwszego od wiadpa ciężko znalezc :)
Kuldi
Doświadczony driver

Post by Kuldi »

Yard szczerze mówiąc nie chciało mi się czytać wszystkich tych postów taka bez sensowna wymiana zdań.
Image
Zanim napiszesz posta ściągnij Firefox2.0 który sprawdza błędy w pisowni!
Post Reply

Return to “PITMC”