Chciałem tylko poinformować, iż rejestracja będzie trwać jeszcze 2 dni to jest do 4 stycznia 2007 roku, po czym strona rejestracji zostanie zamknięta, i już niestety nikt nie będzie mógł się zapisać.
Jak narazie do godziny 13:30, zapisało się 245 osób, to jest już naprawdę dużo

Ja oraz jak myśle wszyscy zawodnicy oraz organizatorzy i admini, są bardzo zadowoleni z frekwencji biorących udział w turnieju
Kwalifikacje trwają o jeden dzień dłużej od rejestracji z prostego względu.
Te osoby, które się zarejestrują w ostatni dzień zapisów, będą miały wiecej czasu o jeden dzień

myśle, że to jest dobre rozwiązanie
Myśle również, że dobrym ruchem było przedłuzenie rejestracji o te kilka dni gdyż od 26 grudnia czyli od pierwszej planowanej daty zakonczenia rejestracji

, przybyło ponad 80 osób co znaczy, że po prostu nie wszyscy polacy znają ta stronę i nie śledzą poczynań Polaków oraz informacji związanych z TMN.
Dopiero gdy grający zobaczyli serwery w POL, zaczęli interesować się tym wszystkim:). Wczoraj wieczorem, nie wiem czemu akurat wczoraj

, heh

, został pobity rekord polaków online

132 osoby, znalezliśmy się na pierwszej liście graczy online, nie wiem czy ktoś to inny zauwazyl

.
było to po prostu odreagowanie po sylwestrze

, ale chce wam wszystkim - Polacy

serdecznie podziękować, że jednak Ten nasz naród nie jest taki zły i wspólnymi siłami udal się nam taki wyczyn

( w moich oczach jest to spore osiągniecie:) )
Mam nadzieje ze turniej jest ogólnie zadowalający
pozdrrrrroooo....