Spam thread :)
serio serioBad Olo wrote:No coś Ty coof?! O nie! To niemozliwe!

- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
[23:32:14] jakub quit
jak wróci pewnie będzie opowiadał jak było wspaniale
ale może to źle bo jak mu się spodoba takie wychodzenie to nudno się zrobi tu na scenie tmn :E
jak wróci pewnie będzie opowiadał jak było wspaniale

Zeby nie spamować i nie robić nowego tematu, zapytam się tu
Master czy to już koniec 2f2f ? Wszyscy odchodza tam zostal chyba tylko sam master ;p to będzie istnialo czy w koncu master rozpiżdżysz ten klan ?
Master czy to już koniec 2f2f ? Wszyscy odchodza tam zostal chyba tylko sam master ;p to będzie istnialo czy w koncu master rozpiżdżysz ten klan ?
tibia..zal..i w ogole zal
zalowe komentarze spod spodu:
zalowe komentarze spod spodu:
angel wrote:co z was za lole on nie ma prawa tego zglosic na policje najwyzej ten gosc co go okradl może dostac bana. a tego 20 latka porabalo gralem w tibie ale 20 latek jest zj*bem do GM się takie rzeczy zglasza a nie dzwoni na policja a wogule tibia jest nudna i glupia a w dodatku uzaleznia. ci ktorzy popieraja 20 latka to kompleti narkomani tibi.
miti wrote: lol zgadzam się z tym kolesiemjeśli eq jest warte 1000 zł to też bym podobie zrobił gram już od 4 lat i najwyższym lvl jaki miałem 111 elite knight na julera
ziom wrote: jak się ten program nazywa a tak wo gule zajebiste
Zal..tych komenarzy.. :? szkoda ze ta glupia, uzalezniajaca gra wciaga az tyle osob, az do takiego stopnia..zawor wrote: jeb*** Thiefy ! Mógł odrazu na pały zadzwonić a nie z jakąś jebniętą babą się pierdolić. Niedojrze ze niewie o co chodzi to jeszcze głupio pierdoli.
Jak ukrasc konto? LOL. Takie komentarze i pytania mnie rozbrajaja... Wystarczy trochę pomyslec 
ja kiedyś widzialem pytanie:
skad mozna sciagnac bota do tibii
w ogole tibia to zalowe srodowisko neokidow
skad mozna sciagnac bota do tibii
w ogole tibia to zalowe srodowisko neokidow
kurwaaa ten konon ma lepsza giatre niz ja :/

[/img]