topic nie będzie moderowany, pod jednym warunkiem: bez flejmow.
jak będę mial czas to zrobić, to posty stad nie będą liczone do licznika postow.
jeśli ktos nie chce tego czytac, mozna po prostu tu nei zagladac
so let the spam begin

niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
no fakt, to nie będzie ciekawy spamciekawsze i smieszniejsze sa spamy w najbardziej popularnych tematach
ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
no fakt, to nie będzie ciekawy spamciekawsze i smieszniejsze sa spamy w najbardziej popularnych tematach
jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
Uwazaj do kogo i w jaki sposob mowisz koński zwisie!siekiera wrote: wy jacys spedaleni jesteście
wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniejsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej
Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej
k**wa co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej
QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej
naócz się pisać guombie ^^RuFFy wrote:QupaPITER90 wrote:kur** co tu tak głośno zamknijta się wszyscyR1ppp wrote:Wez się zamknijsiekiera wrote:kemot444 wrote:nara ale mi odpierdalalsiekiera wrote:JA najbardziej :pMaciek wrote:wszysci jesteśmy jebnięcisiekiera wrote:wy jacys spedaleni jesteścieError wrote:jak to ty jesteś na twoim avku to smieszny jesteśPITER90 wrote:ale masz śmiesznie jebiącego się na boki avatara. Mój pindol się tak na boki koleboce jak go sobie laski wyrywająsiekiera wrote:niecha każdy cytuje post poprzednikaBad Olo wrote:nie mowi się bezzartne - mowi się bez jaj
hahaha
no widzicie? ja najmniej