Spam thread :)
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Na otwartej- wszycy
No siema Ozborn, jak pewnie nie wiesz, od poniedziałku będę mieć potFora i muszę mieć co na nim testować. A więc zapytuję: Czy BF3 jest już online, czy gadacie o MoH, czy o czym ?
Witaj Ajemie,
ogólnie rzecz ujmując w ostatnich postach poruszyliśmy kwestię otwartej bety Battlefielda 3, dostępnej od jutra od 14. Jednakowoż, użytkownicy EA, którzy zakupili MoH-a bądź złożyli przedpremierowe zamówienie na BFa w sklepie EA pod nazwą Origin, dostali dostęp do bety dwa dni wcześniej. Łatwo wywnioskować więc, że: tak, BF3 jest już online.
Mam nadzieję, że mój post rozjaśni ci trochę sytuację.
-------------------
Dużo osób z forum kupuje BFa?
ogólnie rzecz ujmując w ostatnich postach poruszyliśmy kwestię otwartej bety Battlefielda 3, dostępnej od jutra od 14. Jednakowoż, użytkownicy EA, którzy zakupili MoH-a bądź złożyli przedpremierowe zamówienie na BFa w sklepie EA pod nazwą Origin, dostali dostęp do bety dwa dni wcześniej. Łatwo wywnioskować więc, że: tak, BF3 jest już online.
Mam nadzieję, że mój post rozjaśni ci trochę sytuację.
-------------------
Dużo osób z forum kupuje BFa?
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Widząc Ajem'a na forum, od razu staram się poprawić gramatykę swojej nieczystej pisowni.
No siema Ajem
Myślę, że nie muszę przedstawiać obecnej sytuacji związanej z Betą Battlefield'a 3, gdyż Key idealnie wyjaśnił całą sytuację.
Bardzo dobrze się składa Ajem. Będę mógł,przynajmniej teraz, skopć Ci tyłek na prawie realistycznej wojnie.
No siema Ajem
Myślę, że nie muszę przedstawiać obecnej sytuacji związanej z Betą Battlefield'a 3, gdyż Key idealnie wyjaśnił całą sytuację.
Bardzo dobrze się składa Ajem. Będę mógł,przynajmniej teraz, skopć Ci tyłek na prawie realistycznej wojnie.
Oj Ozborn, cieszę się, że wywołuję w Tobie chęć poprawienia znacznie lepszej gramatyki, niż jaką włada 80% młodzieży, również cieszę się z faktu, że będziesz próbował skopać mi tyłek w realistycznej wojnie - chociaż powiem nieskromnie, Oddo, Shadow i cała reszta próbowali w Call of Duty 4... czasem im wychodziło, czasem nie - miejmy nadzieję, że będziesz miał cokolwiek więcej do zaoferowania, niż ta banda 
zaraz, zaraz
[flame_on]
Przecież multi na CoD nigdy nie miało nic wspólnego z jakimkolwiek realizmem (o ile możemy założyć, że istnieje realistyczna gra, no chyba że mówimy tu o grze Desert Bus
)
[flame_on]
Przecież multi na CoD nigdy nie miało nic wspólnego z jakimkolwiek realizmem (o ile możemy założyć, że istnieje realistyczna gra, no chyba że mówimy tu o grze Desert Bus
A po cóż ci, drogi Oddowiczu, maksymalne detale? Najbardziej "pro" gra będzie i tak na low. :d
- Piotruś
- Pirat drogowy
I ja.
Dla waszej informacji również oczekuję z nieprzeciętną niecierpliwością na BF3 by móc zapakować parę kul w wasze dupeczki, ale że jestem również nieprzeciętnie leniwy to liczę że informacja o wyjściu tej jakże cudnej gry na światło dzienne wyjdzie od was moje drogie spamografy.
Pozdrawiam.
Wasz Pociskacz kulek w dupek.
Dla waszej informacji również oczekuję z nieprzeciętną niecierpliwością na BF3 by móc zapakować parę kul w wasze dupeczki, ale że jestem również nieprzeciętnie leniwy to liczę że informacja o wyjściu tej jakże cudnej gry na światło dzienne wyjdzie od was moje drogie spamografy.
Pozdrawiam.
Wasz Pociskacz kulek w dupek.
Kij śmiałeś się z Cezara, że wstaje o 5 żeby grać w NFS, a ty sam przed 5 wstałeś napisać posta ...
To pomówienia,nigdy nie wstałem o 5 rano,żeby grać w NFS'a.
Beta o 13 do pobrania będzie. Dziękuje pozdrawiam 
Btw. key nie ściągne bety BF3.
Mały - kompa, żeby odpalić BF3 i pograć kupisz za tysiąc, tysiąc dwieście - nie trzeba szaleć, tylko wiedzieć, co kupić 
dobrze wiedziec ze ty ajem i key lubicie smigac na low 
łyee nie pogram sobie bo mam XP
((
łyee nie pogram sobie bo mam XP

Oddo, głąbie kapuściany ;D Napisałem, że można mieć peceta, który uruchomi BF3 za taką kasę, nie, że taki posiadam.
@łyee nie pogram sobie bo mam XP:((( - HAHAHAHAH HHAWMWMOWAHWAHMAWWHMAAHMMAHAMAHMAMAHAHAHAH
@łyee nie pogram sobie bo mam XP:((( - HAHAHAHAH HHAWMWMOWAHWAHMAWWHMAAHMMAHAMAHMAMAHAHAHAH
przeciez marudo wiem jaki posiadasz ;/ ale kupowanie kompa zeby uruchomic bfa to lekka hujnia
i smiej się smiej chuju
(((((
i smiej się smiej chuju

Ojj już kocik, spokojnie ;*
Co do tego zdania "kupowanie kompa żeby uruchomić bfa to lekka chujnia" - muszę się stanowczo nie zgodzić.
Jeśli gracz nie kupuje kompa po to, by uruchamiać najnowsze gry - to jaki sens ma upgrade peceta ?
Co do tego zdania "kupowanie kompa żeby uruchomić bfa to lekka chujnia" - muszę się stanowczo nie zgodzić.
Jeśli gracz nie kupuje kompa po to, by uruchamiać najnowsze gry - to jaki sens ma upgrade peceta ?