ESWC Poland 2007 - Wyniki i Wrazenia
Nie mogę odroznic jakuba od marva 
No to w końcu znalazłem trochę czasu, żeby podzielić sę z wami moimi wrażeniami.
Apropo wyników to trochę dokładnieszje rezultaty poszczególnych sesji kwalifikacyjnych i finału umieściłem w pierwszym poście. Sorry za brak aktualizacji na żywo, ale w press roomie padła na chwilę sieć więc już sobie dałem z tym spokój
Fajnie było w końcu was poznać i naprawdę takie pisanie i komunikacja na forum nijak się ma do spotkania w realu. naprawdę jesteście super i miło spędziłem z wami czas.
Wielkie gratulacje dla Baxa. Przed finałem obstawiałem, że główny pojedynek o zwycięstwo rozegra się pomiędzy mor_olo i Wally ale jednak BAx naprawdę sprawił nam miłą niespodziankę. No ale trening driftów w realu robi swoje
(filmik jakuba), a jak już Bax po kwalifikacjach wyjął zdjęcie jednej z map od góry to od razu było widać kto jest pro.
Specjalne pozdrowienia dla:
- Wallyego, którego poznałem szczególnie, gdyż spędziliśmy razem 6 godzinek w pociągu (bez skojarzeń proszę)
- mor_olo, jako jedynego przygotowanego do turnieju gracza CDD, bo ja oczywiście nie znałem map
- oczywiście jakuba, najbardziej stylowego i eleganckiego gracza ESWC - nawet kolor klawiatury pasował do koszuli
- Freda, który udzielił mi kilka bardzo cennych wskazówek na mapie finałowej
- h0lusa, największego stuntera TMN, który niestety nie mógł wykazać się swoimi umiejętnościami, ale cały czas nas wspierał
- Marvasa, największą tajemnicę turnieju, gdyż prawie do samego finału wszyscy wiedzieliśmy, że marvas się załapał, ale nie wiedzieliśmy gdzie on w ogóle jest
- prezesa, którego cały czas oczekiwaliśmy i wypatrywaliśmy przykompach turniejowych
- wszystkich pozostałych graczy i ludzi, którzy wspierali nas w tym turnieju i byli odpowiedzialni za jego organizację, a w szczególnoście dwie boskie panie hostessy, które tak hojnie obdarzały nas smyczami i swoim urokiem osobistym
Reasumując była to super impreza, którą koniecznie trzeba powtórzyć, najlepiej w trochę większym gronie i niekoniecznie dopiero za rok na kolejnych eliminacjach ESWC
Apropo wyników to trochę dokładnieszje rezultaty poszczególnych sesji kwalifikacyjnych i finału umieściłem w pierwszym poście. Sorry za brak aktualizacji na żywo, ale w press roomie padła na chwilę sieć więc już sobie dałem z tym spokój
Fajnie było w końcu was poznać i naprawdę takie pisanie i komunikacja na forum nijak się ma do spotkania w realu. naprawdę jesteście super i miło spędziłem z wami czas.
Wielkie gratulacje dla Baxa. Przed finałem obstawiałem, że główny pojedynek o zwycięstwo rozegra się pomiędzy mor_olo i Wally ale jednak BAx naprawdę sprawił nam miłą niespodziankę. No ale trening driftów w realu robi swoje
Specjalne pozdrowienia dla:
- Wallyego, którego poznałem szczególnie, gdyż spędziliśmy razem 6 godzinek w pociągu (bez skojarzeń proszę)
- mor_olo, jako jedynego przygotowanego do turnieju gracza CDD, bo ja oczywiście nie znałem map
- oczywiście jakuba, najbardziej stylowego i eleganckiego gracza ESWC - nawet kolor klawiatury pasował do koszuli
- Freda, który udzielił mi kilka bardzo cennych wskazówek na mapie finałowej
- h0lusa, największego stuntera TMN, który niestety nie mógł wykazać się swoimi umiejętnościami, ale cały czas nas wspierał
- Marvasa, największą tajemnicę turnieju, gdyż prawie do samego finału wszyscy wiedzieliśmy, że marvas się załapał, ale nie wiedzieliśmy gdzie on w ogóle jest
- prezesa, którego cały czas oczekiwaliśmy i wypatrywaliśmy przykompach turniejowych
- wszystkich pozostałych graczy i ludzi, którzy wspierali nas w tym turnieju i byli odpowiedzialni za jego organizację, a w szczególnoście dwie boskie panie hostessy, które tak hojnie obdarzały nas smyczami i swoim urokiem osobistym
Reasumując była to super impreza, którą koniecznie trzeba powtórzyć, najlepiej w trochę większym gronie i niekoniecznie dopiero za rok na kolejnych eliminacjach ESWC
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
mahahahahahaahha Monia wiedziałem że to napiszesz hahahahahahahaha^^
robimy zlot i nie ma gadania
robimy zlot i nie ma gadania
Mozemy zrobić jakiś zlot w sierpniu, taki na kilka dni i jakby się udalo wziasc 2 kompy to mozna robić turnieje 
*... i wszystko jasne.
tu pierwszy filmik.
będzie jeszcze super filmik długi, ale zebyscie tyle nie czekali, macie tu pierwsze wrazenia z eswc.
filmik w formacie .3gp był nakrecony na nokia n73, polecam quicktime player.
potem napisze jeszcze coś tam o turnieju, narazie tyle:
http://www.polteam.eu/videos.html
będzie jeszcze super filmik długi, ale zebyscie tyle nie czekali, macie tu pierwsze wrazenia z eswc.
filmik w formacie .3gp był nakrecony na nokia n73, polecam quicktime player.
potem napisze jeszcze coś tam o turnieju, narazie tyle:
http://www.polteam.eu/videos.html
Last edited by Jakub on 14 June 2007, 2:57, edited 1 time in total.
fajny filmik Jakub, dawaj więcej jak masz 
Po tym filmiku to już totalnie żałuję, że nie dałem rady pojechać... Szczerze, fajnie pierwszy raz usłyszeć głosy i zobaczyć twarze paru znanych polskich TrackManiaków. A co to będzie za rok, kiedy się ich usłyszy i zobaczy na żywca - łooo, zaczynam się pocić z wrażeń. 
"tylko muszę patrzeć na tylną głowę wiadpa" <--- lol XD
albo "powiedzmy że będzie czwarty" <--- jakim tonem to powiedział XD
"tylko muszę patrzeć na tylną głowę wiadpa" <--- lol XD
albo "powiedzmy że będzie czwarty" <--- jakim tonem to powiedział XD
Last edited by Zeo on 30 April 2007, 19:34, edited 1 time in total.
hehehehe wyczes byczes po prostu
było wyczepiscie luzna atmosfera 
Ja tam czekam na filmik typu "droga Baxa po mistrzostwo" ahhhh to będzie chyba 80% chlania tam
Ja tam czekam na filmik typu "droga Baxa po mistrzostwo" ahhhh to będzie chyba 80% chlania tam
@wally
trening pod warunkach utrudnionych:
[ Dodano Pon Kwi 30, 2007 8:47 pm ]
no wiec, wrocilem już do berlina.
jako pierwsza rzecz dzięki dla baxa i cala jego rodzine.
byli bardzo goscinni i serdeczni. pozdrowienia dla mamy, taty i brata baxa, czulem się u was superowsko!
mam poczucie, ze poznalem prawdziwego przyjaciela, i już go zaprosilem do berlina
także strasznie się ciesze, ze poznalem ludzi, których normalnie tylko znałem z gry online.
specialnie z wiadp1 i wally było za***iscie pogadac, luzik gadanie, a nie jakieś bzdety jak tu na forumie już się nieraz pokazaly.
holus tez jest fajnym czlowiekem, niestety glowa caly czas go bolala, i dlugo siedzial na powietrzu z kumplem (holus mam jeszcze te zdiecie
.
fajnie, ze przyjechales, choć nie mogles brac udzial w turnieju ze wzgledu na wiek.
z marvasem to już od poczatku się gadalo, jakby się dluzej znalo, może to dlatego, ze znalo się z [POL]teamu.
fajny chlopak, pomogl nam wyniesc ten telewizor, wszytko fajnie i git
turniej tez był udany, choć na pewno da się parę rzeczy jeszcze zrobić lepieJ. sa to raczej rzeczy marginalne, wiec mysle, ze nie ma tu wiekszych problemow.
gralo się fajnie, hosteski sliczne, monitory duze, klawiatury swoje, muzyka glosnia, wszystko ok.
no i ten wynik baxa, ja pi***olę, ale się cieszylismy.
zepsulismy plany mordy, co mozna se wiecej zyczec?
(morda, nie bądź zla, jestem pewny, ze tez w Tobie coś dobrego siedzi, ale wyluzuj troszeczke
jeszcze marvas walna 4., ja tam 8., udany wynik także na caly nasz sexowny [POL]team.
jesteśmy dumni z baxa.
oops sorry, z naszego pana mistrzu
dales czadu!
i jeszcze jedna rzecz.
wy tam gadacie już o nastapnym razie i na pewno będzie jeszcze na to czas, ale teraz (i to caly rok) jest motto:
go go go bax eswc mistrzu polski biaaatch!
dziekuje panstwu za przeczytanje i koncze ze slowami brzerza, ktore baxowi i mi daly nie zla inspiracje na turniej:
"mam to k**wa wszystko w d*pie, i k**wa niczego nie będzie"
trening pod warunkach utrudnionych:
[ Dodano Pon Kwi 30, 2007 8:47 pm ]
no wiec, wrocilem już do berlina.
jako pierwsza rzecz dzięki dla baxa i cala jego rodzine.
byli bardzo goscinni i serdeczni. pozdrowienia dla mamy, taty i brata baxa, czulem się u was superowsko!
mam poczucie, ze poznalem prawdziwego przyjaciela, i już go zaprosilem do berlina
także strasznie się ciesze, ze poznalem ludzi, których normalnie tylko znałem z gry online.
specialnie z wiadp1 i wally było za***iscie pogadac, luzik gadanie, a nie jakieś bzdety jak tu na forumie już się nieraz pokazaly.
holus tez jest fajnym czlowiekem, niestety glowa caly czas go bolala, i dlugo siedzial na powietrzu z kumplem (holus mam jeszcze te zdiecie
fajnie, ze przyjechales, choć nie mogles brac udzial w turnieju ze wzgledu na wiek.
z marvasem to już od poczatku się gadalo, jakby się dluzej znalo, może to dlatego, ze znalo się z [POL]teamu.
fajny chlopak, pomogl nam wyniesc ten telewizor, wszytko fajnie i git
turniej tez był udany, choć na pewno da się parę rzeczy jeszcze zrobić lepieJ. sa to raczej rzeczy marginalne, wiec mysle, ze nie ma tu wiekszych problemow.
gralo się fajnie, hosteski sliczne, monitory duze, klawiatury swoje, muzyka glosnia, wszystko ok.
no i ten wynik baxa, ja pi***olę, ale się cieszylismy.
zepsulismy plany mordy, co mozna se wiecej zyczec?
(morda, nie bądź zla, jestem pewny, ze tez w Tobie coś dobrego siedzi, ale wyluzuj troszeczke
jeszcze marvas walna 4., ja tam 8., udany wynik także na caly nasz sexowny [POL]team.
jesteśmy dumni z baxa.
oops sorry, z naszego pana mistrzu
dales czadu!
i jeszcze jedna rzecz.
wy tam gadacie już o nastapnym razie i na pewno będzie jeszcze na to czas, ale teraz (i to caly rok) jest motto:
go go go bax eswc mistrzu polski biaaatch!
dziekuje panstwu za przeczytanje i koncze ze slowami brzerza, ktore baxowi i mi daly nie zla inspiracje na turniej:
"mam to k**wa wszystko w d*pie, i k**wa niczego nie będzie"
Filmik kozacki, wiadp swietna mimika twarzy
.
Ja jeszcze wtedy potrafilem się usmiechnac
Wez jakub wrzuc wiecej zdjec i wszystkiego woogole
A co planow no zniszczył mi
zreszta mysle ze walliemu tez ale to nie powod zeby go znienawidzic 
Ja jeszcze wtedy potrafilem się usmiechnac
Wez jakub wrzuc wiecej zdjec i wszystkiego woogole
Chyba przegapiliscie te słowa.Co do Baxa to sam przyznal ze ma szczescie bo pobił swoj rekord na zawodach ja natomiast pojechal gorzej o 0,6sek w stosunku do mojego PB. Zycze mu jak najwiecej powodzenia bo mysle ze ma male szanse ale nie licza się szanse a trening
A co planow no zniszczył mi
*... i wszystko jasne.
hah
no taka maly trailer to jest
jak jutro z rana usiade to na wieczor będzie z godzine calosci jak nie wiecej, damy na jakiś serwer doradzcie mi proszę gdzie najlepiej uploadowac film zeby nie było jakichś kolejnych limitow przekroczonych itp
pozdrawiam
zaraz dam fote jak się zegnalem z jakubem bo ide po bro :DDDDD
pozdrawiam
zaraz dam fote jak się zegnalem z jakubem bo ide po bro :DDDDD
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
haha nie no wyczesany filmik
graty Bax pokazałeś klase !! powtórz to tera w paryżu !!
Ja niestety nie mogłem być w Poznaniu, mielismy wymian uczniów z Bułgarią i poprostu nie dało rady :/ na szczęście już pojechali do siebie bo zaczynali cuchnąć
A tak przy okazji dla nie wtajemniczonych: nie jestem już liderem klanu K&D !! obecnie jeżdżę w barwach PS ale czasu na trening do STC3 niestety brak :/ Pozdro all !!
Ja niestety nie mogłem być w Poznaniu, mielismy wymian uczniów z Bułgarią i poprostu nie dało rady :/ na szczęście już pojechali do siebie bo zaczynali cuchnąć
A tak przy okazji dla nie wtajemniczonych: nie jestem już liderem klanu K&D !! obecnie jeżdżę w barwach PS ale czasu na trening do STC3 niestety brak :/ Pozdro all !!
Peace 4 all
Jakub dziekuje za ten weekend !! wierzyles do konca we mnie pomimo moich promili 
[img]http://bbbax_multi.w.interia.pl/IMG_0304_2.jpg[/img]
i teraz piosenka jakub na lipiec
ja ją zacytuje
bo spiewac nieumiem, ale to ci puszcze w lipcu
frooooooooom paris to berlin xDDDDD
pozdro all, kurde skladam od rana jutro filma jest kamikadze, the roof is on fire itd
panowie raz jeszcze dzięki
ja ide w tango zaraz na tsie będę okolo 22 wiec sobie pogadamy 
pzodraiwam cieplutko wszystkich
who is the biggest biaaatch in the world
:D:D
[img]http://bbbax_multi.w.interia.pl/IMG_0304_2.jpg[/img]
i teraz piosenka jakub na lipiec
frooooooooom paris to berlin xDDDDD
pozdro all, kurde skladam od rana jutro filma jest kamikadze, the roof is on fire itd
pzodraiwam cieplutko wszystkich
who is the biggest biaaatch in the world
Ten koleś miedzy wami to się idealnie wpasował 
*... i wszystko jasne.
to kiedy kolejna impreza tylko teraz w srodku Polski by każdy mial blisko mnie tez tam braklo:(

podpaska łahahahahahahahahmamamamahahahahahahahhhuhyhyhhahahah ^^
pozdro dla kumatych
brzerz , bax , jakub , Monia wszyscy co byli na ts'ie
:D:D:D
pozdro dla kumatych
brzerz , bax , jakub , Monia wszyscy co byli na ts'ie
A ja za 2 :p A jak nie to za 4 :]mat154 wrote:nie ma chu... za rok musze być:D

Sorry ze takie spoznione, ale lepiej pozno niz wcale. A więc GRATY bax i caly POL team no i oczywiście wszyscy co jechali
. Szkoda ze mnie nie było ale może za rok. Pozdro.

Siemka all 
poskladalem dzisiaj ten film, ale renderowac się będzie w nocy, czas trwania ... 1 godzina 10 minut
:D:D, film od 18lat 
także gawron nie mozesz go sciagac
hmm jutro wiecej opowiem, dzisiaj dostalem jeszcze zdjecia od ntt.
jeżeli byscie gdzies widzieli zdjecia lub\i relacje w necie to bylbym dzwieczny
co do filmu jeszcze za dużo się nie spuszczalem nad nim bo nie ma czasu na to, najwazniejsza jest tresc i będzie to zmontowanie na szybcika, pozniej może zrobimy miksy ladne
jakub nie mogę się za cholere do Ciebie dodzwonic i caly czas jakieś tam herzlichie vilkomen cholera
podajcie proszę jakiś serwer gdzie to mozna dac i się nie zablokuje, film zrenderowany będzie miec okolo 17 gb
, ale skompresuje go do jakiegoś divxa na 700mb
będzie ktos dzisiaj na tsie ?
obiecuje ze nie będę już grać
))))
pozdro
poskladalem dzisiaj ten film, ale renderowac się będzie w nocy, czas trwania ... 1 godzina 10 minut
także gawron nie mozesz go sciagac
hmm jutro wiecej opowiem, dzisiaj dostalem jeszcze zdjecia od ntt.
jeżeli byscie gdzies widzieli zdjecia lub\i relacje w necie to bylbym dzwieczny
co do filmu jeszcze za dużo się nie spuszczalem nad nim bo nie ma czasu na to, najwazniejsza jest tresc i będzie to zmontowanie na szybcika, pozniej może zrobimy miksy ladne
jakub nie mogę się za cholere do Ciebie dodzwonic i caly czas jakieś tam herzlichie vilkomen cholera
podajcie proszę jakiś serwer gdzie to mozna dac i się nie zablokuje, film zrenderowany będzie miec okolo 17 gb
będzie ktos dzisiaj na tsie ?
pozdro