Ciebie nie interesuje ale kogoś może interesować!MAXERRR wrote:^^ 2 liga, mnie to nie intersuje w ogole, wiec po co robić
Liga II » Runda 7: 2F2F vs K&D
Kiedy ten mecz będzie 
...jeśli się w ogóle odbędzie :/ Master walnął jakąś date bez ustalania i wszyscy się mają podporządkować...mat 1117 wrote:Kiedy ten mecz będzie
żal!
Niestety nie mozę być 13. Co powiecie na 17??
Maxer, z ta II liga to wyskoczyles jak ...... no nie będę pisal bo będziesz plakac

Master, albo o 13 albo przegrywacie walkowerem
Master, albo o 13 albo przegrywacie walkowerem
Jak drużyny nie mogą się dogadać co do daty to niedziela 20 ;]
Racja Master, więc chyba gramy jutro o 20 
k**wa czy wy nie macie zycia towarzyskiego ??!!??!! aha sry no mozze 13 latki nie maja ( bez urazy ) ale k**wa mnie nie po***ało zeby w niedziele wieczorem siedziec przed kompem 13 w niedziele i nie ma chuja
zalowy jesteś jak pytalem czy mozesz grać o 22 mowiles ze nie bo nie mozesz a teraz która jest godzina a ty na kompie ?Master wrote:To gramy 19 czy 20?
Ale dzisiaj piatek a nie niedziela.
a mi chodzilo o sobote -.-
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
bo już mnie to zaczyna wkurwiac brzerz wieczorem im się zachcialo grać jak się ludzie dobrze baia w tym czasie ...
ale fajnie się czytalo xDxD ^^
ja i tak nie mogę jechac wiec mam gdzies o której pojedziecie ale 3:0 - 21:2 będzie.. na pewno ^^ OF COURSE FOR K&D!!
ja i tak nie mogę jechac wiec mam gdzies o której pojedziecie ale 3:0 - 21:2 będzie.. na pewno ^^ OF COURSE FOR K&D!!
Czy k**wa master nie mozesz się zgodzic na wczesniejsze godziny?
Pomysl..nie każdy ma czas..jeżeli chcecie grać fair (choć watpie) to zagrajcie o 22 czy tam 23..
Ty masz 14 lat..szopek trochę wiecej..
On o 20 nie bawi się przed kompem tylko się bawi ...
A po za tym upewij się ze nie wbijesz na 3 kontach..
@szopek:O 22 2f2f spi
No chyba ze mama zrobi im wyjatki..
Pomysl..nie każdy ma czas..jeżeli chcecie grać fair (choć watpie) to zagrajcie o 22 czy tam 23..
Ty masz 14 lat..szopek trochę wiecej..
On o 20 nie bawi się przed kompem tylko się bawi ...
A po za tym upewij się ze nie wbijesz na 3 kontach..
@szopek:O 22 2f2f spi
bez komentarza .. zalled
nie..może być 22..Master wrote:może być 17??
zaczyna mnie to wszystko denerwować. ja pi***olę master w poniedziałek idzie do szkoły k**wa tak jak ja i inni w podobnym wieku. ja tam o tej 22 czy 23 na pewno jeszcze nie śpię ale to nie jest pora, kiedy chce mi się grać mecz. gra jest dla wszystkich a z tego co widzę, to sobie wybraliście porę i każecie masterowi się do niej dostosować, chociaż wcale nie musi tego robić.