Liga II » Runda 7: 2F2F vs K&D
To jest utworzony automatycznie topic, w którym można komentować mecz rundy 7: 2F2F vs Kamikadze Drivers
Link do meczu
Link do meczu
- 2F2F SurFer
- Samochodowy prawiczek
tutaj to się posypią iskry;P
Kto wie. Może się uda ograć K&D. Na pewno ie nie poddamy. Jak z FM wygraliśmy spara z K&D tez się uda.
poprostu sparing to był nie wypal, a widac od razu na co stac FM 2 miejsce w kwalifikacjach potwierdzilo ze nalezymy jeszcze do elity i mozesz się chwalic bo to nie chanba po prostu kazdemu braklo czasu i nie było skladu wiec to nie mecz a K&D podejdzie do was na powaznie w przeciwnosci do nas^^

dla mnie mecz jest po wygranej K&D 
Spoko ludzie, to dopiero siódma runda
Do tej pory sporo się może zmienić 

hanba to ten post radus :/RaDuS wrote:poprostu sparing to był nie wypal, a widac od razu na co stac FM 2 miejsce w kwalifikacjach potwierdzilo ze nalezymy jeszcze do elity i mozesz się chwalic bo to nie chanba po prostu kazdemu braklo czasu i nie było skladu wiec to nie mecz a K&D podejdzie do was na powaznie w przeciwnosci do nas^^
Choćby żabami rzucało, choćby miliard chińczyków zrobił mi wjazd na chatę, choćby nawet brzerz przestał pić, to ja mimo wszystko zagram w tym meczu i pokażę wam jak się gra w te kulki. See you in da game.
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Doszły mnie słuchy, że 2f2f ma straszne problemy i grozi mu rozpad? To co? Nie dotrzymacie do 7-dmej kolejki
?

Dotrzymaja czy nie ale i tak im tylki skopiemy ^^Coof wrote:Doszły mnie słuchy, że 2f2f ma straszne problemy i grozi mu rozpad? To co? Nie dotrzymacie do 7-dmej kolejki?
Aff, twardo zabrzmialo Sajks ;dChoćby żabami rzucało, choćby miliard chińczyków zrobił mi wjazd na chatę, choćby nawet brzerz przestał pić, to ja mimo wszystko zagram w tym meczu i pokażę wam jak się gra w te kulki. See you in da game.
Coof wrote:Doszły mnie słuchy, że 2f2f ma straszne problemy i grozi mu rozpad? To co? Nie dotrzymacie do 7-dmej kolejki?
Coof, to już przeszłość
O nie... Znow będziecie przezywac, obrazac, itp itd wszystkich oprocz 2F2F?Master wrote:ale damy z siebie wszystko
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
dajecie KD ! szkoda ze nie gracie w 1 lidze, no coz, zdarza się. ale raczej jestem pewny ze kD wygra to spotkanie. jednak miedzy tymi klanami jest spora roznica klas. ( bez obrazy 2f2f
)
powodzenia !!
powodzenia !!
Last edited by Maxer on 16 September 2007, 22:35, edited 1 time in total.
Ehh Maxer noobku, pomysl zanim coś napiszeszMAXERRR wrote:szkoda ze gracie w 1 lidze
-
profil1234
- Jeździ konno
MASTER JA NIE CHCIAŁBYM SIĘ WTRĄCAĆ ALE WPIERW POMYŚL O MECZU Z NAMI. MYŚLE ŻE TAK STRASZNIE ŁATWO TO MIEĆ NIE BĘDZIECIE 
BadOlo wrote:O nie... Znow będziecie przezywac, obrazac, itp itd wszystkich oprocz 2F2F?Master wrote:ale damy z siebie wszystko
To już przeszłość
[ Dodano 15 sieprpnia 2007, 0:17 ]
21-0 będzie na spokojnieprofil1234 wrote:MASTER JA NIE CHCIAŁBYM SIĘ WTRĄCAĆ ALE WPIERW POMYŚL O MECZU Z NAMI. MYŚLE ŻE TAK STRASZNIE ŁATWO TO MIEĆ NIE BĘDZIECIE
Właśnie bo coś mi mowi ze z R7 się będziemy meczyc 

<- Drzwi