Jakiś godny następca kapitana?

Forum dla graczy reprezentacji Polski, mecze, treningi itp.
yo_oo
Jeździ konno

Post by yo_oo »

no jak dla mnie to jest profesjonalne podejście do tematu.
Po czymś takim przynajmniej widać co szanowny Kolega może, a co najważniejsze, że się sprawdzał w tym co robił. Pochwal się jeszcze znajomością języków:)
W@ND@L
Team Poland

Post by W@ND@L »

w4rLike na kapitana! xD
Kamilos
Team Poland

Post by Kamilos »

dla mnie może być warlike ;P
Image
Image
Diav3l
Emerytowany Admin

Post by Diav3l »

Jak dla mnie to dobra propozycja. Ma jeszcze trochę czasu by w 100 % zapoznać się z grą. A tak btw. zgłaszam się na drugiego pomocnika :D
Image
ImageImage
w4rLike
Jeździ konno

Post by w4rLike »

Pochwal się jeszcze znajomością języków
Nie wiem czy to może być jakiś wyznaczynik ale matura z angielskiego ustnego na 80%, tak czy inaczej spokojnie po angielsku z każdym się dogadam:P, no i znam podstawy niemieckiego;d
AnteQ
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by AnteQ »

Kamila przepytaj go :D
A "oferta" rzeczywiście interesująca :D
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Phi... ja miałem 100 z ustnego angola ;d

Już Ci Warlike gadałem, że masz być kapitanem, dalej tak uważam. I stfu leć się zajmować reprą już teraz :>
yo_oo
Jeździ konno

Post by yo_oo »

to jeszcze foto! ale takie ładne, najlepiej w samych slipkach lub bez... w ostateczności przeżyjemy ten widok:)
Jarecki
Pirat drogowy

Post by Jarecki »

yo_oo wrote:to jeszcze foto! ale takie ładne, najlepiej w samych slipkach lub bez... w ostateczności przeżyjemy ten widok:)
takie rzeczy to na pw Kamila! bo będzie warn
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

coś za bardzo się rozkrecacie... jak jeszcze parę dni temu nie chciał nikt, tak teraz nagle chca wszyscy...

gdyby w4rlike mial zostac kapitanem to kapitanami musialyby być 3 osoby, a sam w4rlike robilby najmniej, już spiesze z wytlumaczeniem... i nie ma to być perfidne w stosunku do Ciebie 'Tokar' :P choć wiem ze tak zabrzmi...

mianowicie do swojego CV nie wpisze sobie 'kapitan repry' podczas gdy jego rola ma ograniczac się do umawiania na mecze (to z kolei ogranicza się do... nazwy serwera, bo termin jest zawsze ten sam), natomiast Jarek mialby wybierac sklad, sklad na mecz kto inny, a spam na GG jeszcze kto inny by zalatwial... po prostu za krotko tu jesteś zeby wiedziec kto może być w danej chwili lepszy czy gorszy, komu nie wyszlo kwali, a na treningach zapierdalal jak dziki zajac itd...
w4rLike
Jeździ konno

Post by w4rLike »

Nie mam zamiaru sobie tego wpisywac do CV, poprostu ja widze w tej pratformie/scenie wielki potencjal, chcialbym wspolnie z wami ja rozwijac i sprawia mi to przyjemnosc. Przede wszystkim umawianie meczów to jedno, ale do tego jest jeszcze kilka innych rzeczy jak ustalanie treningow, sparingow oraz np szukanie sponsora dla reprezentacji polski w TMN. Co do poznania zawodnikow etc, sadze ze znam sporo graczy i Ci gracze choć nie wszyscy znaja mnie. Odwolujac się jeszcze do Twoich slow, chcialbym zauwazyc ze do NC jest jeszcze trochę czasu, gdzie calosciowo chcialbym go wykorzystac na poznanie doglebnie sceny, graczy etc.

// dodam tylko, ze reprezentacja mimo wszystko powinna ze soba wspolpracowac, rozmawiac i wspierac, co przeklada się na to iz dużo latwiej jest podjac decyzje kapitanowi jak zna zdanie innych, oczywiście wiedzac ze kapitan ma najwazniejszy glos i to on podejmuje decyzje
Last edited by w4rLike on 06 June 2009, 15:19, edited 1 time in total.
Diav3l
Emerytowany Admin

Post by Diav3l »

Ja mogę pomóc w wybieraniu składu repry/składu na mecz.
Image
ImageImage
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

mhm jeżeli za rozwoj sceny uwazasz bycie kapitanem repry... :F to nie dokoncze... treningi tez raczej stala pora, to jest 5 minuty roboty, a sponsora nam nie trzeba
w4rLike
Jeździ konno

Post by w4rLike »

No i ok, wg Ciebie się nie nadaje, a ze nie mam zwyczaju pchac się tam gdzie mnie nie chca, to walczyc już tutaj nie będę. jeśli znajda się osoby ktore będą uwazaly inaczej niz Ty, czyli ze moja osoba jest odpowiednia na to miejsce ja chetnie się tym zajme. jeśli będzie ktos lepszy na to stanowisko także się uciesze, liczac na jeszcze wiekszy sukces reprezentacji. Tak czy inaczej osoba kandydujaca musi być swiadoma i gotowa do porownan z Jakubem oraz jego osiagnieciami z reprezentacja. Ja tej rywalizacji się nie boje i chetnie stawie jej czola!
Image
suwak
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by suwak »

ja jestem za Chybe I ch**!
Image
Image
chybeck
Pirat drogowy

Post by chybeck »

zauważyłem ciekawą rzecz, za każdym razem gdy ktoś zgłosi oficjalnie kandydaturę to kilka osób na "urrrraaa" od razu mówi, że ta osoba byłaby dobra wspaniała i że xxxxxx na kapitana.

a może by założyć osobny temat dla kandydatów, gdzie każdy by napisał coś o sobie, swoje wady i zalety? to byłoby rozsądne, wiadomo by było czy na przykład ktoś nie ma teraz tylko takiej zachcianki na kapitanowanie.

chciałbym też zauważyć, że forma tego tematu zrobiła się taka, jakby już za chwilę miał być nowy kapitan, a to tak naprawdę luźne dywagacje na temat możliwości jakie są w sferze następcy kapitana.

ps. dzięki Łukaszku :*
Scrappler
Yo MaDaFaKa

Post by Scrappler »

tak to dobry pomysł, niech każdy kto chce być kapitanem repy wpisze się w temat (proponuje by przykleić temat by nie znikał i potraktować go jak priorytet, dlatego sam nie zakładam, bo przylepiać nie umiem :P ) KAPITAN REPY O SOBIE i wypisze co tam chce o sobie napisać, czy to w oficjalnej formie (jak w4rLike) czy innej opisowej. Zobaczmy kto co może zaoferować, przez to też poznamy "znanych" nam ludzi z inne strony może :D

Ja mam narazie zmienne zdanie :P więc z chęcią skorzystam z takiego "poradnika" :D
...
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

CHYBECK (captain)
diav, shad, jar, wix
Wix
Pirat drogowy

Post by Wix »

Chybeck kapitan czyli, a czworka poniżej do organizacji (pomocy) ? :F :D
Image
Jack Bauer
Moderator

Post by Jack Bauer »

Wix wrote:Chybeck kapitan czyli, a czworka poniżej do organizacji (pomocy) ? :F :D
to mogą być vice - prezesi :wink:
Image
Post Reply

Return to “Team Poland”