POL vs ESP
POL vs ESP
skonczmy już to
ja jadę na G3 mimo ze do wawy mam blisko ale jednak zostane sobie na 3 dni kolo krakowa i tam mam nadzieje uda się zagrac mecz z Rosja
wszystko zalezy od Hacka jeszcze 
ja jadę na G3 mimo ze do wawy mam blisko ale jednak zostane sobie na 3 dni kolo krakowa i tam mam nadzieje uda się zagrac mecz z Rosja
POL vs ESP
A dla mnie każdy, ktoremu spece czy gadanie na chat'ie przeszkadza to jest po prostu d*pa, a nie zawodnik. Jakos na serwerach roundsowych, gdzie jest w pizdu ludzi i w ch** spamowania na czat'ie ludzie bez problemu jeżdżą regularnie, potrafia się skupic i osiagac dobre czasy.
Powodzenia w meczu z ESP.

POL vs ESP
Jeden gra w lidze drugi na serverzeKhasius wrote:A dla mnie każdy, ktoremu spece czy gadanie na chat'ie przeszkadza to jest po prostu d*pa, a nie zawodnik. Jakos na serwerach roundsowych, gdzie jest w pizdu ludzi i w ch** spamowania na czat'ie ludzie bez problemu jeżdżą regularnie, potrafia się skupic i osiagac dobre czasy.
*... i wszystko jasne.
POL vs ESP
multi : jak bez bugow i jeszcze potrenie to 1.33.xx może będzie regular
exolia hmm kolo 1.04
mecas: najgorsza regularnosc, do czasów na serwerach w e FrANCJI mi daleko na mecasie
a i mi prze3szkadza nie pisanie na chacie ale bardziej jak ktos wychodzi albo wchodzi podczas jazdy bo się spojrze zawsze i zcasami na ostrym skrecie banda jest
exolia hmm kolo 1.04
mecas: najgorsza regularnosc, do czasów na serwerach w e FrANCJI mi daleko na mecasie
a i mi prze3szkadza nie pisanie na chacie ale bardziej jak ktos wychodzi albo wchodzi podczas jazdy bo się spojrze zawsze i zcasami na ostrym skrecie banda jest

POL vs ESP
MEcas 1.03.65
Exolia 1.03.65 (dobre co
)
Origami 1.31.56
tyle ode mnie, na MEcasie potrafie jechac 1.04.0-5 jeśli nie zdarzy się zaden crash
Exolia potrafie 1.04-05.5 zalezy jak wyjdzie poczatek i koncowy slide
ORigami - bez bugow i bledow 1.31 potrafie, niestety poczatek 2giego okrazenia to moja pieta achillesowa, postaram się poprawic
dzięki Wiadp zawsze kurde masz coś w sobie ze jak coś napiszesz to od razu razniej, bez kitu
fajnie ze wpadles i napisales 
I MALY APEL
TRENUJCIE PANOWIE WIEDZCIE ZE TO NASZ NAJWAZNIEJSZY MECZ BO TO JEST PRZECIWNIK NA NASZYM POZIOMIE, ROZNICA SKILLA ICH NIE POKONAMY BO SKILL JEST PODOBNY JEDYNE CO MOZEMY zrobić TO TRENOWAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Exolia 1.03.65 (dobre co
Origami 1.31.56
tyle ode mnie, na MEcasie potrafie jechac 1.04.0-5 jeśli nie zdarzy się zaden crash
Exolia potrafie 1.04-05.5 zalezy jak wyjdzie poczatek i koncowy slide
ORigami - bez bugow i bledow 1.31 potrafie, niestety poczatek 2giego okrazenia to moja pieta achillesowa, postaram się poprawic
dzięki Wiadp zawsze kurde masz coś w sobie ze jak coś napiszesz to od razu razniej, bez kitu
I MALY APEL
TRENUJCIE PANOWIE WIEDZCIE ZE TO NASZ NAJWAZNIEJSZY MECZ BO TO JEST PRZECIWNIK NA NASZYM POZIOMIE, ROZNICA SKILLA ICH NIE POKONAMY BO SKILL JEST PODOBNY JEDYNE CO MOZEMY zrobić TO TRENOWAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!
POL vs ESP
wiadp1 jak taki glos z offu 
taki doswiadczony mistrz. dobrze ze tu piszesz piczko.
nie martw się, damy rade. ja się musze z olkiem klucic, bo on jest spoleczny pryczek, i tak na gg się rozumiemy calkiem ok.
wally jak (prawie) zawsze ma racje.
TRENING ROBI ROZNICE, BICZES.
taki doswiadczony mistrz. dobrze ze tu piszesz piczko.
nie martw się, damy rade. ja się musze z olkiem klucic, bo on jest spoleczny pryczek, i tak na gg się rozumiemy calkiem ok.
wally jak (prawie) zawsze ma racje.
TRENING ROBI ROZNICE, BICZES.
POL vs ESP
biczaski piękna gra!
pokazaliście klase, moc polskiej sceny!
niech niedługo cały świat dowie się o potędze teamu.pl
GRATY!
pokazaliście klase, moc polskiej sceny!
niech niedługo cały świat dowie się o potędze teamu.pl
GRATY!
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
POL vs ESP
No mor_olo to ogółem ciekawie się zachował. ^^ Odpuścił sobie Exolię i Mecasa żeby pojechać na Origami - a nawet tam nie pojechał. ^^ Brawa, on poznał smak swojego życia. 
Ogólnie mecz świetny, mietliście na Mecasie, na Exolii nie mam co narzekać na swoją jazdę mimo że popełniłem parę błędów. Multilap też poszedł wam dobrze.
Ogólnie mecz świetny, mietliście na Mecasie, na Exolii nie mam co narzekać na swoją jazdę mimo że popełniłem parę błędów. Multilap też poszedł wam dobrze.
POL vs ESP
wielkie graty team.pl, slicznie zagraliscie.
te hiszpany mnie trochę wkurwiali, server zle ustawiony, przerwy, czekanie, zal.es.
ale dalismy rade, ładnie chlopcy.
teraz pelna koncentracja na mecz z israelem.
wygramy, mamy play offy na 100%.
@boski
ze NOR wygralo, wydaje mi się normalne, ale ze SVK dali w dupe BRA nie zly zonk
EDIT: no kurde nie mogę się powstrzymac, gg mor_solo
te hiszpany mnie trochę wkurwiali, server zle ustawiony, przerwy, czekanie, zal.es.
ale dalismy rade, ładnie chlopcy.
teraz pelna koncentracja na mecz z israelem.
wygramy, mamy play offy na 100%.
@boski
ze NOR wygralo, wydaje mi się normalne, ale ze SVK dali w dupe BRA nie zly zonk
EDIT: no kurde nie mogę się powstrzymac, gg mor_solo
POL vs ESP
było widac na meczu z wallym i prezesem.Boski wrote:Było widać na qualimor_olo wrote:C pb 1:31:64 regularnie pozniej 1:32:50
*... i wszystko jasne.
POL vs ESP
ze mna mor olo ładnie jechal. wiec wychodzi na to ze pewniak ow pozna się w sparach a nie w 1vs1
choć k omu jak komu ale hackowi ufam w 100% pokazal klase wczoraj !
Z gory przepraszam za moja przecietna jazde momentami ale ogolnie mysle ze nie było tragicznie zadnego retire nie dalem
Coz z IZraelem trenujemy JESZCZE WIECEJ !!!!!!!
Co do zaskonczen pozytywnych - Brawo LEchu nei wiedzialem ze jesteś taki dobry. Tez brawo Shadow było nawet nawet z regualrnoscia a o to się obawialem
GG !
btw bylismy duuuuuuuzo lepsi
Z gory przepraszam za moja przecietna jazde momentami ale ogolnie mysle ze nie było tragicznie zadnego retire nie dalem
Coz z IZraelem trenujemy JESZCZE WIECEJ !!!!!!!
Co do zaskonczen pozytywnych - Brawo LEchu nei wiedzialem ze jesteś taki dobry. Tez brawo Shadow było nawet nawet z regualrnoscia a o to się obawialem
GG !
btw bylismy duuuuuuuzo lepsi
POL vs ESP
gralem pozneij tez na solo i 1vs1 i tez mi nie szlo wiec to nie tego wina poprostu spadek formy...ale dobrze ze cala drużyna, a w szczegolnosci kapitan we mnie wierzy i podtrzymuje na duchu w koncu dzięki tym treningom mamy przeogromny team spirit i uda mi się powrocic do formy.
*... i wszystko jasne.
POL vs ESP
no każdy jechal bardzo dobrze w tym meczu.
a hack był chyba naszym najlepszym graczem, i naleza się mu ekstra graty.
aby tak dalej biczasy.
EDIT: @mor_olo
po co ta ironia. mowiles, ze jesteś dobry na C, i tylko ja trenujesz, wiec bylem pewny, ze dasz rade. poza tym zawsze musisz robić wszystko inaczej, wiec nie dziw się, jak na Ciebie się patrzy inaczej, i oczekuje się specialnie dobre wyniki.
mam nadzieje, ze uda ci się w nastepnych meczach wrocic do formy, serio mor_olo.
a hack był chyba naszym najlepszym graczem, i naleza się mu ekstra graty.
aby tak dalej biczasy.
EDIT: @mor_olo
po co ta ironia. mowiles, ze jesteś dobry na C, i tylko ja trenujesz, wiec bylem pewny, ze dasz rade. poza tym zawsze musisz robić wszystko inaczej, wiec nie dziw się, jak na Ciebie się patrzy inaczej, i oczekuje się specialnie dobre wyniki.
mam nadzieje, ze uda ci się w nastepnych meczach wrocic do formy, serio mor_olo.
POL vs ESP
Tez bylem pewny, ale może wylacze samochody bo przy 15 graczach laguje i może to tego wina.
Owszem oczekiwanie dobrej jazdy inna sprawa ale nie trzeba się smiac ze mi nie poszlo bo mi to nie pomoze wrocic do formy
.
ALe kryzys chyba zazegnany zobacyzmy dzisiaj an STC.
Owszem oczekiwanie dobrej jazdy inna sprawa ale nie trzeba się smiac ze mi nie poszlo bo mi to nie pomoze wrocic do formy
ALe kryzys chyba zazegnany zobacyzmy dzisiaj an STC.
*... i wszystko jasne.
POL vs ESP
mor tylko bedziez mial problem
jak wylaczysz samochody to duszek tez znika w solo:/
mi tez to przeszkadza na solo ale coz, mecze wazniejsze i wole na roundsach widziec tylko siebie
jak wylaczysz samochody to duszek tez znika w solo:/
mi tez to przeszkadza na solo ale coz, mecze wazniejsze i wole na roundsach widziec tylko siebie

-
Nieświecący
- Jeździ konno
POL vs ESP
Mozę by założyli temat POL-ISR... :?