nie gadać k**wa trenować
POL vs ESP
POL vs ESP
Last edited by mor_olo on 30 September 2007, 12:54, edited 1 time in total.
*... i wszystko jasne.
POL vs ESP
jak mozesz Mor_Olo to przeksztalc to na temat o meczu z esp 
Mytsle ze nie ma się co rozdrabniac tylko zalatwiac sprawy.
Ja mam na mapie A czas już prawie AT, swietna mapa i mysle ze będę ja trenowal głównie
reztze się zobaczy 
Powodzenia i jedziemy bo wygrana z ESP to już polowa drogi do sukcesu ! Ale najpierw trzeba ten mecz wygrac wiec do roboty
Mytsle ze nie ma się co rozdrabniac tylko zalatwiac sprawy.
Ja mam na mapie A czas już prawie AT, swietna mapa i mysle ze będę ja trenowal głównie
Powodzenia i jedziemy bo wygrana z ESP to już polowa drogi do sukcesu ! Ale najpierw trzeba ten mecz wygrac wiec do roboty
- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
POL vs ESP
WOW rzeczywiście bardzo wysoki poziom mapek. Narazie dla mnie najlepsza jest Origami, ale to się pewnie zmieni jak będę bardziej zapoznany z resztą
POL vs ESP
wedle potwierdzonych faktami słów Wally'iego - takbulet wrote:te mapki tez obowiazuja na STC4
także wg mnie mapki miota - wszytkie bardzo mi przypaspwały po 1 przejeździe - teraz miejmy nadzieje, ze będę miec czas na doszlifowanie ich na miare mych masymalnych możłiwości
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
POL vs ESP
mapa Krywa - zbyt prosta, gdyby nie to to zajebista
ale skoro to multi to jest ok
mapa E costam guykesa - zupelnie mi nie pasi, zakrety non stop plaskie praktycznie w dodatku w jedna strone a nastepnie tylko w druga, jakos tak mi to się strasznime nie podoba.
Mapa vivaladroga
fajna nawet zajebista szkoda ze bugowata :/
mapa E costam guykesa - zupelnie mi nie pasi, zakrety non stop plaskie praktycznie w dodatku w jedna strone a nastepnie tylko w druga, jakos tak mi to się strasznime nie podoba.
Mapa vivaladroga
Last edited by Wally on 30 September 2007, 13:11, edited 1 time in total.
POL vs ESP
Ten motyw z duzym skokiem na origami jest strasznie fuksiarski. 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
POL vs ESP
te dwie mapy ( bez multi ) sa super, multi jest za latwy,
pozostałe mapy sa super, kilka fajowatych pomyslow
pozostałe mapy sa super, kilka fajowatych pomyslow
POL vs ESP
kwestia dobrego ustawienia bolidu - po kilku razach już mi idealnie wychodzi, choć nie zawsze. Nawet jak się jedzie pod minimalnym kontem przy krawędzi to można wylecieć.... przez to mozna zjebać perfekcyjny przejazd...gawron. wrote:Ten motyw z duzym skokiem na origami jest strasznie fuksiarski.
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
POL vs ESP
Czyli na 100% te mapy sa na NC i STC? ;>FRED wrote:wedle potwierdzonych faktami słów Wally'iego - takbulet wrote:te mapki tez obowiazuja na STC4
POL vs ESP
tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak
wbijac biczasy i trenic
wbijac biczasy i trenic
POL vs ESP
popieram, wkurw... mnie ten skokgawron. wrote:Ten motyw z duzym skokiem na origami jest strasznie fuksiarski.
POL vs ESP
wbijac na serw hacka i trenic ! 
POL vs ESP
Panowie mapy zajebiste 
trenować trenować i jeszcze raz TRENOWAĆ !!
trenować trenować i jeszcze raz TRENOWAĆ !!
POL vs ESP
trenowac
a teraz ot
kurde kursor mi znioknął i musze się po omacku poruszzac po forum co zrobić?
na pasku start go widac ale na aplikacjach jak gg czy firefox już nie
a teraz ot
kurde kursor mi znioknął i musze się po omacku poruszzac po forum co zrobić?
na pasku start go widac ale na aplikacjach jak gg czy firefox już nie

- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
POL vs ESP
sprawdz czy nie masz wlaczony animowany kursor w windowsie. to niekiedy się pierdzieli, ja tak mialem w grach ze nie widzialem kursora i ustawienie na standardowy kursor zalatwilo sprawe.

POL vs ESP
WTOREK 19-22
PIERWSZY OFICJALNY TRENING
OBECNOSC OBOWIAZKOWA NAJLEPIEJ OD 19
PIERWSZY OFICJALNY TRENING
OBECNOSC OBOWIAZKOWA NAJLEPIEJ OD 19
POL vs ESP
Heh, nie mieliście co robić dzisiaj po południu :shock: ? Nie no fajnie 15 noliferow 
Masakra, ja od teraz w domu a tu widze, że już zaawansowane treningi
Nie wiem, czy warto w ogóle zaczynać trenować, bo już jestem w plecy o 10 godzin za wami 
Na traski lookne jutro wieczorem
A co do treningu, to warto tak wczesnie, skoro chcecie 2 zorganizować ? Chyba dni najbardziej miarodajne będą od czwartku, piatku wzwyż ?
Ale ok, postaram się pojawić ok. 21, chociaż to będę wiedział jutro i jeszcze odpowiem
Pozdro i miłego trrrrrrrrrrrenowania
Masakra, ja od teraz w domu a tu widze, że już zaawansowane treningi
Na traski lookne jutro wieczorem
A co do treningu, to warto tak wczesnie, skoro chcecie 2 zorganizować ? Chyba dni najbardziej miarodajne będą od czwartku, piatku wzwyż ?
Ale ok, postaram się pojawić ok. 21, chociaż to będę wiedział jutro i jeszcze odpowiem
Pozdro i miłego trrrrrrrrrrrenowania
POL vs ESP
Moim zdaniem mapki są takie, że trudno się ich nauczyć na pamięć.
Nie chce mi się oceniać teraz każdej z osobna, ale jednak wiadome jest to, że "Każda sromota ma w sobie czarnego kota".
Mimo wszystko, nie można się poddać. 

<- Drzwi