PL6 - Runda 4

Post Reply
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

PL6 - Runda 4

Post by Jakub »

przepraszam bardzo, ale jakby np o 1. miejscu na PL6 decydowaly male punkty miedzy pexg, pgs i tcw, który jako jedyny dostani walkower, to admin nie może nic innego zrobić, niz anulowac wszytkie mecze ff.

tu wcale mi nie chodzi o wixa, bo go szanuje, ale każdy admin w kazdej lidze musi tak postepic, po w nastepnej edycji mozliwe, ze już tam nikt nie będzie gral.

oprocz tego jestem pewny, ze tcw (bo oni jako jedyni maja ten walkower z ff) nie chcialoby nawet w taki sposob wygrac, gadalem z jarkiem o tym i jak caly tcw jest on powazny chlopak i na pewno tego by nie chciał.

EDIT: wlasnie oo tym gadalem z wixem przed pl6, jarek.
takie coś nie może się powtorzyc.
myslelismy, ze z mniejsza liga i powaznymi teamami damu temu rade, ale okazalo się, ze zle trafilismy :(
Last edited by Jakub on 21 June 2008, 18:41, edited 2 times in total.
marrek13
Zaczyna szaleć na ulicach

PL6 - Runda 4

Post by marrek13 »

W PL4 kiedy FM oddało walkower POL, nikt z XP nie płakał, chociaż zaważyło to na tym, że nie byliśmy na podium(gdyby mecz się odbył mieliśmy taką szansę, wystarczyła by 1 wygrana mapa przez FM). Mi także małe punkty latają koło nosa, ale róbcie co chcecie. Ja mam uraz do takich sytuacji i więcej głosu już nie zabieram. Powiem tylko tyle, że FF mogło lepiej ocenić sytuację, a nie pakować się w 2 całkowicie różne rozgrywki na raz.
XyX
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by XyX »

Tak podsumowując - ja w ogóle myśle, że kolejne PL powinno być "zaproszeniowe", tj. że administrator ligi będzie zapraszał te teamy, które uważa za słuszne, a nie te, które są najlepsze. ;]
pzdr
Maxer
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by Maxer »

marrek13 wrote:Powiem tylko tyle, że FF mogło lepiej ocenić sytuację, a nie pakować się w 2 całkowicie różne rozgrywki na raz.
jesteście smieszni... najpierw zapisalismy się do ESL . nikt wczesniej nie powiedzial ze pl6 będzie za miesiac, albo dwa, tylko odrazu wyskoczyliscie z tekstem ze robimy pl6 i jest super.

Co do meczu z TCW. skad wy to wszyscy wiecie lepiej od nas ze już walkower będzie itp ? gdzie to jest napisane, kto tak powiedzial ?

to sa tylko wasze domysly. zajmijcie się soba, albo treningiem map a nie gdybaniem na forum co kto, gdzie kiedy i po co ...

ogolnie termin pl6 prawie wszystkim odpowiada. oprocz nas. nikt nie ma zalu ze teraz macie pl6. widocznie wszystkim się nudzilo i turniej się przydal wlasnie taki w odpowiednim momencie.

ja powiem tylko z mojej strony tyle, ze proszę was, nie wtracajcie się w nasze sprawy klanowe, bo to naprawdę nie ma sensu.

@Xyx- jakas 3 liga powiadasz ? jutro gramy mecz o stawke dostania się do 2 ligi, zaskoczony ?! poza tym, najpierw zapiszcie się do ESL, to pozniej pogadamy. pzdr..
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Jarecki
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by Jarecki »

W tym momencie to sam się zmieszałem bo z pewnych źródeł wiem ze jest walkower. Wiec powiedzcie na czym stoimy bo ja już nie wiem nic.
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
chybeck
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by chybeck »

i tu kierujemy słowa do ff i do gutsa gdyż on rozpowszechnił to info
XyX
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by XyX »

Ja naprawdę przepraszam, nie chcę wkraczać w wasze sprawy klanowe, życze wam oczywiście jak najlepiej i bardzo szanuję waszą drużynę, ale ...

Ja 19:02:55
to prawda, ze dajecie walkowera na mecz z TCW?
Grono 19:03:00
chyba tak

.. było chyba jasne.

edit : powodzenia w jutrzejszym meczu, ja naprawdę nic nie robię przeciwko wam ;)
Grono
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by Grono »

jakub trzeba było wygrac kwali to teraz wy byscie dostali pkt za walkower(chociaż nie wiem na 100% czy jeszcze damy :D ) a nie teraz narzekac ze mozecie przegrac PL6, wygrajcie z peXg i TCW 3-0 i nie będzie zadnego problemu
Jarecki
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by Jarecki »

proszę Was dajcie info dzisiaj czy gramy czy nie no bo przeciez nie będę czekal całej niedzieli na mecz który się nie odbedzie. I tak sobie już coś innego zaplanowałem po tym jak usłaszałem ze nie ma meczu na 100%... eh kurde, troszke nie hallo.
Image
Image

mor_olo
RoKsTaR

PL6 - Runda 4

Post by mor_olo »

XyX wrote:ee no, trochę żal. Fakt, że grają te ESL, ale jak wszyscy wiemy ESL dla TM to jest praktycznie nic, tym bardziej ta jakaś trzecia liga. No ale ok, ich sprawa.

GRC - 2 liga
PL6 - ostatnie miejsce.

....
To że gralismy w 2 lidze w GRC to przykry pech, co udowodnilismy na eswc 2,3,4 miejscem oraz dobrymi wynikami w półfinałach.

PL6<ESL<Game Fest i tyle w tym temacie.

ESL dla Tm to jest praktycznie...wiecej niz STC, czemu?
Takie same zainteresowanie drużyn+nagrody+prestiż samego ESL.
*... i wszystko jasne.
Jakub

PL6 - Runda 4

Post by Jakub »

Grono wrote:jakub trzeba było wygrac kwali to teraz wy byscie dostali pkt za walkower(chociaż nie wiem na 100% czy jeszcze damy :D ) a nie teraz narzekac ze mozecie przegrac PL6, wygrajcie z peXg i TCW 3-0 i nie będzie zadnego problemu
gdzie ja narzekalem, ze mozemy przegrac?
mi wcale nie tylko o nas chodzilo.
mozliwe jest przeciez także, ze o wygranjej w PL6 będę decydowac male punkty miedzy tcw i pexg.

i tak twoja argumentacja jest wiecej niz smieszna, bo wychodzi na to, ze inne teamy, a nie wy, maja wine.
Jarecki
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by Jarecki »

mor_olo wrote:
XyX wrote:ee no, trochę żal. Fakt, że grają te ESL, ale jak wszyscy wiemy ESL dla TM to jest praktycznie nic, tym bardziej ta jakaś trzecia liga. No ale ok, ich sprawa.

GRC - 2 liga
PL6 - ostatnie miejsce.

....
To że gralismy w 2 lidze w GRC to przykry pech, co udowodnilismy na eswc 2,3,4 miejscem oraz dobrymi wynikami w półfinałach.

Ej tu chodzi o mecz z nami nie o zadne ESL które mnie nie obchodzi... Wiec proszę bez biadolenia. Temat 4 runda pl6 i pytam się co k**wa mam robić ? Czy mam isc z dziewczyna nad wode na cały dzień czy musze wrócic o 18 na mecz ??? już się wkurwiac zaczynam
Image
Image

Jakub

PL6 - Runda 4

Post by Jakub »

PL6<ESL
PL6>ESL 3.liga
glooooooooooch!

PL6 - Runda 4

Post by glooooooooooch! »

trochę głupia sytuacja bo nikt nie przewidywał, że jakiś team będzie dawął walkower.Tym bardziej nikt by się nie spodziewął tego po FF.
FF jakiś skład może uda wam się jednak wyczarować tak jak na meczyk z nami ;-)
Maxer
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by Maxer »

Jakub wrote:
PL6<ESL
PL6>ESL 3.liga
najpierw się dostancie do 3 ligi. i wygrajcie wszystkie mecze , wtedy pogadamy, ok ? poza tym odrazu W 1 LIDZE się NIE GRA ODRAZU, NAJPIERW TRZEBA POKAZAC SKILA, I DOSTAC się DO 1 LIGI. I WYGRAC MECZE.
co do skladu, to ludzie będą, bo mamy o 20:00 esl, na mecz z tcw to nie wiadomo. . . i tak nikt nie trenil na pl6 :D
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
h0lus
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by h0lus »

Jarecki wrote:
mor_olo wrote:

GRC - 2 liga
PL6 - ostatnie miejsce.

....

Ej tu chodzi o mecz z nami nie o zadne ESL które mnie nie obchodzi... Wiec proszę bez biadolenia. Temat 4 runda pl6 i pytam się co kur** mam robić ? Czy mam isc z dziewczyna nad wode na cały dzień czy musze wrócic o 18 na mecz ??? już się wkurwiac zaczynam
A to na mecz specialnie rezygnujesz Jarecki z dluzszego pobytu z dziewczyną uuu .... nolife 100% :F :*

Mozecie nas wyzywac etc macie do tego pelne prawo. Dlaczego? Sami na to zapracowalismy...

Mecz z TCW się nie odbędzie.

Przed ESWC zapisalismy się do ESl , bo nudno było trochę... Nie zdawalismy sobie sprawy ,że tak szybko odbędzie się PL6 , myślelismy ,że gdzies tak na wakacje... Lecz ok3j PL6 no to wzielismy udzial w kwali i się o dziwo dostalismy:) Na początku myślelismy ,że jakoś ogarniemy te 6 map tygodniowo bo jest nas sporo;) Powoli zaczelo się to sypać , a w tym tygodniu już poprostu nie dalismy rady, najwazniejszy mecz dla nas w esl i każdy zaczal trenowac tylko esl...

Chciałbym przeprosić wszystkich za zajęcie slota w PL6 druzynie która by pewnie walczyla , a nie tak jak my olała to... naprawdę nie chcieliśmy oddawac tego walkowera lecz poprostu nie daliśmy rady. Też jesteśmy ludźmi i popełniamy błędy. Możecię nam tego nie wybaczyć ,ponieważ wprowadziliśmy duże zamieszanie przez ten walkower. Admin będzie wiedział co zrobić.

Z góry proszę o nie obrażanie całego FF oraz grających tam graczy tylko mnię jako jestem cl'em :X

Jeszcze raz bardzo przepraszam:*

hls.

//Jakub pierw pograj sobie w tej 3ciej lidze i tym systemem a potem się wypowiadaj :) Nie musisz podkreślac tej 3ciej ligi obrazując nas jako bardzo slaby team :) Ale zauwaz ze jesteśmy w tej 3ciej lidze przez ESWC ,ponieważ musielismy oddac 2 czy tam 1 walkower ;)
glooooooooooch!

PL6 - Runda 4

Post by glooooooooooch! »

Szkoda FF :(
Fan

PL6 - Runda 4

Post by Fan »

Teraz Wix mówi co dalej, nie ma się co na 8 stron rozpisywać. ;)

EDIT: Nie słuchacie mnie. ;P
Last edited by Fan on 21 June 2008, 20:54, edited 1 time in total.
Flagg

PL6 - Runda 4

Post by Flagg »

na nas się wyrobicie? :P
Image
Image
Image
chybeck
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by chybeck »