Zmienialiśmy z kumplem co chwila trasy i naciskaliśmy f1, ja przeoczyłem i niestety nacisnąłem f1 gdy ktoś pytał czy mnie zbanować..
mój nick to wodzuksu
Gdyby była możliwość od-banowania byłbym wdzięczny

To zróbcie coś z nim żeby nie banował bo za wielu użytkowników to nie będziecie mieliLoxley wrote:serwer świruje i banuje bez powodu, nic nie pomaga. jedyne co mogę robić, to co jakiś czas resetować listę banów.
Skoro biłem rekordy... Hm dajesz Mi do zrozumienia że chcecie tylko najgorszych userów na serwerze?pszczola_pl wrote:A myślisz że komuś zależy na takich użytkownikach jak ty? ^^
Sory, ale to brzmi dokładnie tak jak:JaCoCo wrote:To zróbcie coś z nim żeby nie banował bo za wielu użytkowników to nie będziecie mieliLoxley wrote:serwer świruje i banuje bez powodu, nic nie pomaga. jedyne co mogę robić, to co jakiś czas resetować listę banów.
ta, jasne, biłeś rekordy. poza tym, jeśli Ciebie "Super MAcho zawsze 1" zbanował serwer to ktoś inny będzie najlepszy. więc samych najgorszych się nie da miećJaCoCo wrote:Skoro biłem rekordy... Hm dajesz Mi do zrozumienia że chcecie tylko najgorszych userów na serwerze?

jaki odkop ?Ścierens wrote: Brawo za odkop z ponad 5miesięcy, łopaty nie będzie, już ktoś dostał.
Tak, chcę warna.
//Nie,bo nie /oz