Dostałem bana
Dostałem bana
W tym temacie proszę o zamieszczanie swoich prośb o odblokowanie na danym servach. Każdy post offtopu będzie usuwany.
Dostałem bana
Siostra chciala zagrac na cosworth ledwo co weszla jakiś .... z kolega dali jej bana ;/ a ze mamy stale ip dotyczy to tez i mnie. proszę o odbanowanie.
moj login to neroniger , a siostry młoda
z gory dzięki.
z gory dzięki.
Dostałem bana
Ok, siostra już odbanowana, więc zarówno ona jak i Ty możecie już tam bez przeszkód grać (przynajmniej mogę to zapewnić ze swojej strony).Chmielu wrote:Siostra chciala zagrac na cosworth ledwo co weszla jakiś .... z kolega dali jej bana ;/ a ze mamy stale ip dotyczy to tez i mnie. proszę o odbanowanie.
z gory dzięki.
Dostałem bana
Ja mam bana na Nadeo Relax już go kiedyś dostałem jakiś koleś mi dał bana . Da się coś zrobić proszę o odpowiedz
Mój lgin 5200 nick Paweł
SIEMA
- Jack Bauer
- Moderator
Dostałem bana
proszę o odbanowanie mnie na Ster-gaming.pl. Dostałem go najprawodopodniej przez styczność mojego brata z kodami. Wykorzystał chwilę mojej nieobecności podczas gry, a że Ster ma osłonę przeciw kodom to niemogę grać
. Z góry dzięki za pomoc 
- Jack Bauer
- Moderator
-
Vox populi
- Doświadczony driver
Dostałem bana
login: Jan Kowalski
Last edited by Vox populi on 16 August 2009, 0:37, edited 2 times in total.
Dostałem bana
serwer Lords ;p
Za to, że użyłem powszechnie znanego na całym świecie przekleństwa "ku*wa" (co nie było wystosowane względem żadnego gracza, więc nie wiem, o co te krzyki ;p)
login <okrzyki i wiwaty>: lechkaczynski
Za to, że użyłem powszechnie znanego na całym świecie przekleństwa "ku*wa" (co nie było wystosowane względem żadnego gracza, więc nie wiem, o co te krzyki ;p)
login <okrzyki i wiwaty>: lechkaczynski
Dostałem bana
A to serwer Rydzyka jest ? ;EEkwador wrote:Tam nie lubią jak się przeklina gdy patrzą :p
Dostałem bana
Serwer: MINI LOOL
Powod: Bycie za dobry.
IP: 89.79.7.234
KKTHXBB
Powod: Bycie za dobry.
IP: 89.79.7.234
KKTHXBB
Dostałem bana
oczywiście ban sciagniety, trafiła się jakas trasa w krtórej sa 2 cp nałozone na siebie i server banuje z automatu jako cheat. Miło by było jak bys pamietał na której trasie cie zbanowało bo dziś z rana miałem 11 stron banow w xaseco ;/ i nie mogę trafic na ta mape aby ja wyrzucic
chociaż za ten powód który wymysliłes chyba zostawie ci tego bana bo nie znosze jak ktos kłamie.
chociaż za ten powód który wymysliłes chyba zostawie ci tego bana bo nie znosze jak ktos kłamie.

]Dostałem bana
mialem 1. lokal i autoban myslalem ze jakieś nowoczesne usprawnienia do serwerow zeby jakieś haxy nie wpadaly 
Dostałem bana
Serwer: Lol Club
Powód: Kiedy chciałem wejść na serv miałem już bana i nawet nie wiem dlaczego
Login: xmateusz5018
Powód: Kiedy chciałem wejść na serv miałem już bana i nawet nie wiem dlaczego
Login: xmateusz5018
-
Vox populi
- Doświadczony driver
Dostałem bana
Jeśli chodzi o ten serwer to admin czasami losuje kto ma dostać bana..
zostałeś poprostu nominowany na gorące krzesło
zostałeś poprostu nominowany na gorące krzesło
Dostałem bana
Więc po jakimś czasie ban zniknie ?
Dostałem bana
nie dostałem bana, ale proszę o zbanowanie tego gracza na możliwie każdym polskim serwie. login: fabi001.
powód? cheaty.
powód? cheaty.
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.