Czego brakuje PILNE ! ?
Czego brakuje PILNE ! ?
Tak to znowu ja i chce was wypytać jakiego turnieju brakuje 2v2 , 3v3 , Druzynowe i na co się najwiecej osób by zapisało wszytskie wasze propozycje rozpatrzę 

Czego brakuje PILNE ! ?
dales 1v1, 2v2, 3v3, a druzynowych do ankiet nie dales? ;]
Czego brakuje PILNE ! ?
Ja bym chętnie coś zagrał 2vs2 lub 3vs3. Oczywiście jeśli będzie czas i znajdę współtowarzysza chętnego grać z takim beztalenciem. 
Czego brakuje PILNE ! ?
Cokolwiek byle by coś było
I tak jak Maziarz już napisał. Może niekoniecznie techy? Tak dla odmiany?

Czego brakuje PILNE ! ?
to co mowicie brzmi i wynik glosowania wyglada jak coś typu dualmix.
Czego brakuje PILNE ! ?
TripleMix, Dopo tre Mix ;p
1. osoba- mini tech
2. osoba- nadeo
3. osoba- lol
Potem zsumowanie czasów;p
1. osoba- mini tech
2. osoba- nadeo
3. osoba- lol
Potem zsumowanie czasów;p
Last edited by Fhrancuz on 04 April 2011, 21:41, edited 1 time in total.
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Czego brakuje PILNE ! ?
V.Shorty i Mini do 25sec moje pojechać
Ale to raczej nie przejdzie na rundy :F
Discord: vanitasss
Czego brakuje PILNE ! ?
A może by tak 1 vs 1 ale doświadczony driver vs nowy?...A jeśli chodzi o mapy to tak jak Lexiu up
http://img263.imageshack.us/i/91127545.png/
konrad1998_98@o2.pl - to mój email
ŻEGNAJ NFS A PRECZ GNOMIE JEDEN!
konrad1998_98@o2.pl - to mój email
ŻEGNAJ NFS A PRECZ GNOMIE JEDEN!
- Piotruś
- Pirat drogowy
Czego brakuje PILNE ! ?
ty młody najpierw mnie rozwal a dopiero potem się udzielaj, siedzisz non stop na kompie, ja po 22 wchodzę a i tak nie sięgasz moich z resztą marnych locali. i mając całe popołudnie dla siebie nie wyciągasz wniosków z jazdy mimo moich rad. Ofkrs niczego ci nie umniejszam, ale pomyśl przez chwilę dlaczego ty robisz minutę zero dwa, a inni 57s(taki kontekst).
Przepraszam że to tutaj piszę, ale inaczej mu tego nie przetłumaczę bo nie mam kiedy, ja w domu dopiero po 22, on już śpi. a jak zobaczy że na forum to może do jego czachy w końcu dojdzie.
A co do tematu, to ja osobiście byłbym za taką opcją 2v2 z czymże w teamie występowałby nowicjusz obok doświadczonego, żeby młody mógł się podszlifować, bo jak zobaczy że naprzeciw dwa boty są, to się zesra jeszcze przed meczem, a tak widzi że obok też jest jakaś świerzynka, to jakoś doda mu wiatru w skrzydła.
Cały czas myślimy o nowych, prawda?
Przepraszam że to tutaj piszę, ale inaczej mu tego nie przetłumaczę bo nie mam kiedy, ja w domu dopiero po 22, on już śpi. a jak zobaczy że na forum to może do jego czachy w końcu dojdzie.
A co do tematu, to ja osobiście byłbym za taką opcją 2v2 z czymże w teamie występowałby nowicjusz obok doświadczonego, żeby młody mógł się podszlifować, bo jak zobaczy że naprzeciw dwa boty są, to się zesra jeszcze przed meczem, a tak widzi że obok też jest jakaś świerzynka, to jakoś doda mu wiatru w skrzydła.
Cały czas myślimy o nowych, prawda?
Czego brakuje PILNE ! ?
Piwo dla tego pana!PITMaN 2.0 wrote:A co do tematu, to ja osobiście byłbym za taką opcją 2v2 z czymże w teamie występowałby nowicjusz obok doświadczonego, żeby młody mógł się podszlifować, bo jak zobaczy że naprzeciw dwa boty są, to się zesra jeszcze przed meczem, a tak widzi że obok też jest jakaś świerzynka, to jakoś doda mu wiatru w skrzydła.
- Piotruś
- Pirat drogowy
Czego brakuje PILNE ! ?
postawisz mi w czerwcu 
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Czego brakuje PILNE ! ?
Cezar wrote:Piwo dla tego pana!PITMaN 2.0 wrote:A co do tematu, to ja osobiście byłbym za taką opcją 2v2 z czymże w teamie występowałby nowicjusz obok doświadczonego, żeby młody mógł się podszlifować, bo jak zobaczy że naprzeciw dwa boty są, to się zesra jeszcze przed meczem, a tak widzi że obok też jest jakaś świerzynka, to jakoś doda mu wiatru w skrzydła.
Ode mnie też

C13
Czego brakuje PILNE ! ?
przy zapisywaniu się graczy można podzielić ich na koszyki. w pierwszym będą ci doświadczeni, a w drugim nowicjusze. potem drogą losowania wybierzemy pary i gramyCharnan wrote:Ale jak ustalisz kto jest doświadczony a kto nowy?

Czego brakuje PILNE ! ?
W pytaniu chodzilo o to, jak podzielisz graczy na te koszyki, a nie jak ich chcesz parować ;]

Czego brakuje PILNE ! ?
to najpierw kwali na jednej mapie i koszyki po połowie, a właściwie inaczej, powiedzmy że jest 10 zawodników
1
2
3
4
5
---------- <== granica lepszych i gorszych
6
7
8
9
10
1 gra z 10, 2 z 9, 3 z 8, 4 z 7, 5 z 6
Żeby to jakoś wyglądało
1
2
3
4
5
---------- <== granica lepszych i gorszych
6
7
8
9
10
1 gra z 10, 2 z 9, 3 z 8, 4 z 7, 5 z 6
Żeby to jakoś wyglądało
Czego brakuje PILNE ! ?
Myśle, że jakiś 2v2 to byłaby dobra opcja
Jakieś mini-techy ~35-40s

Gdy płonie Afgan, to tak jakbyś był na plaży - prawda?