Zasady są proste, trochę ściągnięte od zali Słowika, trochę z poprzedniego turnieju na takich trasach, czyli... I MP NADEO:F (link)
- 5 tras Nadeo z TrackManii Nations ESWC wybiera chwile przed meczem Jakub (jego ulubionych - taaa, wiemy ze to bardzo nie fair^^ - tak naprawdę już je wybrał i trenimy je nonstop);
- tryb Time Attack, limit 6:30;
- serwer [POL]Nadeo, hasło: ponton;
- start w środę 25 sierpnia, godzina 22:00, oczywiście można dołączyć w dowolnej chwili;
- punktacja jak w obecnym sezonie F1 (punktowane top10, od 25 pkt do 1);
- punkciki sumujemy i ileś tam osób dostaje miedziaki (min 5, max 10);
Druga edycja już jutro o godzinie 22:00! Na serwerze TMPL.info czarnym
Nie przesadzajcie panowie. Od zarania dziejów TMN Nadeo kojarzyć mnie się będą z dobrą atmosferą, świetnymi ludźmi i ... właśnie walką o najlepszy czas w ciągu tych ~6min. Nie psujcie mi tego .
Santacruz wrote:Nie przesadzajcie panowie. Od zarania dziejów TMN Nadeo kojarzyć mnie się będą z dobrą atmosferą, świetnymi ludźmi i ... właśnie walką o najlepszy czas w ciągu tych ~6min. Nie psujcie mi tego .
przetlumacze na polski wypowiedz tego santacruz-n00ba:
nie umiem na rundach i będę plakal, jak je dacie
Santacruz wrote:Nie przesadzajcie panowie. Od zarania dziejów TMN Nadeo kojarzyć mnie się będą z dobrą atmosferą, świetnymi ludźmi i ... właśnie walką o najlepszy czas w ciągu tych ~6min. Nie psujcie mi tego .
Fajnie jakbyś mnie na jakiejś trasie choć raz w localu wyprzedził
Fajnie jakbyś mnie na jakiejś trasie choć raz w localu wyprzedził
co za swinstwo i klamstwa.
dziś na pontonie oficialnie cie rozjade na kazdej trasie (chyba)