i ogólnie wszytskim piszcie jakieś terminy było by miło
Sunrise Stęszew Festival 3 !!
Słuchajcie teraz główne pytanie do Baxa i Jakuba bo zależy mi aby oni byli na tym lanie bo było o tym mówione jakie terminy w lipcu wam pasują ??
Znowu was wszytskich zobaczyc!

- Piotruś
- Pirat drogowy
Każdego miesiąca wypłatę mam 20 także że po 20, przy okazji jest to większy rozrzut między LANami, a osoby które się uczą i nie mają specjalnie stałego dochodu będą miały więcej czasu by siano uzbierać na następne wódo/bropicie i dojazd. Ale bym się nie obraził jakby impra wypaliła w ostatni weekend lipca (kondzio ma urodziny 29.07 a ja 01.08) także chlańsko z mojej strony by było 
kiedy to będzie? nie wiadomo? aha, ok. stawię się.
ja narazie niczego nie mogę objecac, bo jak już pisalem w temacie scrapplana, koncze studia i pisze prace bachelorska.
dziekuje, ze o mnie pamietasz, sunrise, ale proszę planuj bezemnie, a jak jednak będę mogl, do dostosuje się do tego, co już będzie ustawione.
dziekuje, ze o mnie pamietasz, sunrise, ale proszę planuj bezemnie, a jak jednak będę mogl, do dostosuje się do tego, co już będzie ustawione.
22-24 niby może być, ale lepiej by mi się widzialo 8-10 
- Piotruś
- Pirat drogowy
10.07 maj fater ma urodziny, wtedy beze mnie 
Kurde jeżeli na poważnie to piszesz to ja to poważnie potraktuje. Zjawię się i tyle, dajcie miesiąc wcześniej datę. Powiedziałem to przyjadę.
Moim zdaniem coś w pierwszych dwóch tygodniach lipca. 1,2,3 lub 8,9,10 bo z tego co kojarzę chyba wolne biorę w ostatnie 2 tygodnie lipca i być może wyjadę. PITMaN pisze o drugiej części lipca, więc może być ciężko. W sumie to niech się wszyscy wypowiedzą i się pozlicza komu kiedy pasuje i wybierze się wybór większości.
Jakub .... skończ z tym pierd.. o nauce ... bo to samo co roku od 2008 to ile ty masz już tych przedrostków przed imieniem i nazwiskiem ?
For Jakub http://www.youtube.com/watch?v=5VKZq0edGu0
Mało tego będę nawet jak ta pipka nie przyjedzie, w końcu to on wymyśla i on traci. A szkoda bo chetnie bym się z Jamesem napierdolił
Moim zdaniem coś w pierwszych dwóch tygodniach lipca. 1,2,3 lub 8,9,10 bo z tego co kojarzę chyba wolne biorę w ostatnie 2 tygodnie lipca i być może wyjadę. PITMaN pisze o drugiej części lipca, więc może być ciężko. W sumie to niech się wszyscy wypowiedzą i się pozlicza komu kiedy pasuje i wybierze się wybór większości.
Jakub .... skończ z tym pierd.. o nauce ... bo to samo co roku od 2008 to ile ty masz już tych przedrostków przed imieniem i nazwiskiem ?
For Jakub http://www.youtube.com/watch?v=5VKZq0edGu0
Mało tego będę nawet jak ta pipka nie przyjedzie, w końcu to on wymyśla i on traci. A szkoda bo chetnie bym się z Jamesem napierdolił
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
BAX!!! ty nie opierdzielaj Jakuba że ma lekcje tylko sam powiedz jak to jest że dorosły madafaka nie może raz czy dwa :p :p w roku na lana przyjechać??? Choćby na sobota/niedziela gdzie na bank popijasz bronka z brzuchem wypiętym
sialalala. :PPP
Nie chrzań wać pan o urlopach i pierdołach bo co to ma do rzeczy, dawaj klapsie do nas i jósz! Weź mi tu spróbuj powiedzieć, że nie masz wolnej soboty to jak się wkur... to kupimy lytra i cię najedziemy z nim na chacie i dopiero będzie wstyd przez dziakiem
:p PANIE ESCW 2KKKKKKK7 WINNERZE 
Nie chrzań wać pan o urlopach i pierdołach bo co to ma do rzeczy, dawaj klapsie do nas i jósz! Weź mi tu spróbuj powiedzieć, że nie masz wolnej soboty to jak się wkur... to kupimy lytra i cię najedziemy z nim na chacie i dopiero będzie wstyd przez dziakiem
...
Ja się standardowo dopasuje
Chociaż początek lipca i koniec sierpnia u mnie wypada, mam wyjazdy.

LOL
Z Łodzią Kaliską mam 2 problemy:
- podróż pociągiem przez 4 godziny z przesiadka i 30 stacji - masakra, nie i srol, a pozniej jeszcze tachanie się z bagażem
- samochodem strach wracac po takim weekendzie
, a do tego bena zejdzie ze 200 zeta
Jedzie ktoś do Łodzi Kaliskiej z moich okolic ? Leszno (64-100)
Scrappler a chetnie przechyle
- podróż pociągiem przez 4 godziny z przesiadka i 30 stacji - masakra, nie i srol, a pozniej jeszcze tachanie się z bagażem
- samochodem strach wracac po takim weekendzie
Dostosuję się do Was, Miśki 
bax wrote:LOL
- samochodem strach wracac po takim weekendzie, a do tego bena zejdzie ze 200 zeta
tu jest mowa o Sunrise STĘSZEW Festival! Specjalnie dla Ciebie i Jakubka, żebyście mieli blisko...
Sam jesteś ślepydamianhhh wrote:bax wrote:LOL
- samochodem strach wracac po takim weekendzie, a do tego bena zejdzie ze 200 zeta
Scrappler a chetnie przechyle|||||| JAAA p***dole Bax, jeszcze nie tak stary a ślepy...
tu jest mowa o Sunrise STĘSZEW Festival! Specjalnie dla Ciebie i Jakubka, żebyście mieli blisko...
Star no to za***iscie, jeszcze się dowiem w robocie czy jakiś mlyn się zapowada na ten weekend i Ci odpowiem. Do Poznania nie problem dojechac =).
dupy gołej nie będę pokazywac ale przy piwku zawsze milo posiedziec 2 dzionki ^^
- Piotruś
- Pirat drogowy
czy 1,2,3 to nie wiem czy dam radę w lipcu...ale to na pewno lepsza możliwość przyjazdu niż 10.07. - ojciec mimo wszystko świętość jak by nie było 
Ehhh, Skrap zdaje się, ze tez pisal o Steszewie, ale nvm, przyjezdzaj na oba 
@Skrap, masz już swoj emo podpis.
@Skrap, masz już swoj emo podpis.
może coś ruszymy z tematem jednak? :> do 10 mamy UTC, więc weekend następny już jest git, jak i cała reszta wakacji 
ja 16 mam na chacie PoolParty a 18 do 25 lipca jadę nad morze także kurde dopiero po 25 jak już 

no k**wa, może 8-10 jednak? a final utc mozna przelozyc