Pomoc w Programie Tm unlimiter
Witam ściągnąłem sobie program Tm unlimiter do bugowania tras. Pisze do was bo mam problem bo dodałem ten program do folderu z grą i nie chce mi działać normalnie mam wypakowane ale nie wiem czy dobrze dodałem. Pisało na tej stronie ze tylko do folderu z grą. Wiec dodałem jak chce zrobić traskę bug to mi nie chce działać. Powinno być zielone jak najeżdżam a jest cały czas czerwone. Potem ściagnełem sobie 2 program do bugowania trac o nazwie ChallengeEdit tu zaś wszystko działa tylko już jest meczące wychodzenie i ciągłe zapisywanie trasy co 30 sek i wchodzenie w ten program żeby przestawić dany fragment trasy. Wiec proszę was żebyście powiedzieli mi gdzie mam dokładnie go dodać albo co mam zrobić zęby program Tm unlimiter normalnie działał tak jak powinien. Za wszystko z góry dziękuje. Baxxi
Jaką masz wersje gry? NF/UF? Jak UF to sprawdź czy na 100% dobra wersja.
Ja mam wersje Trackmania United. Ale o jaką wersje chodzi
(Dodano 03 Maj 2011, 15:03)
A jeśli można to bym poprosił o linka do tego dobrego programu który pasuje do UF
(Dodano 03 Maj 2011, 15:03)
A jeśli można to bym poprosił o linka do tego dobrego programu który pasuje do UF
Odpal grę i jak ci wyskoczy to okno z uruchom gre itd to naciśnij aktualizacja... plik waży około 900 MB(przy 1MB necie jakieś +- 2.5h)
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
Wszystko wklejasz do głównego katalogu z grą obok aplikacji TmForever.
Odpalasz czerwone autko (ikonkę) i powinno się ładować jak normalna gra tylko bez launchera.
Odpalasz czerwone autko (ikonkę) i powinno się ładować jak normalna gra tylko bez launchera.
Jak chce włączyć te czerwone autko to mi wyskakuje Failed to find/start TMForever.exe i nie wiem co mam zrobić.
Wejdź w dysk na którym masz zainstalowaną gre wejdź w katalog TmUnitedForever i przenieś tam plik Tm Unlimiter następnie wypakuj go tam i uruchom tą ikonke (czerwone autko) powinna Ci się włączyć gra i powinno wszystko działać. U mnie tym sposobem podziałało.
Dzięki wszystkim za pomoc ale najbardziej pomógł mi TiGeR# który dokładniej mi to opisał.