Imię:Adrian
Nick:Adix
Ranking:111023
Kontakt: 6400684
Staż w grze: (Ile grasz w TM) - 2 lata
Mapy: Twój (ulubiony rodzaj map) - LOL, Tech
Witam Szukam klanu mam 19 lat jestem tegorocznym maturzystą jeździłem w takich teamach jak iaM, ŃP, PlayBoy, TMHIG, w trackmanie jak już wyżej wspomniałem gram od 2 lat. staram się w miarę codziennie grać, teraz będę miał już więcej czasu którego będę mógł poświęcić dla TrackManii. Moje ulubione mapy to tech, i lole. Dobrze nawiązuje kontakt z innymi osobami nie jestem wulgarny, i jestem odpowiedzialny.
UWAGA"!!!! nie dochodzę do teamów które istnieją od kilku dni.
Pozdrawiam
Adrian
Adix szuka kklanu
Adix szuka kklanu
Witam
) Bylibyśmy Tobą zainteresowani ;]
Jeśli zdecydujesz się na dojście do GTW bądź masz jakieś pytania zapraszam na gg 3238972
Jeśli zdecydujesz się na dojście do GTW bądź masz jakieś pytania zapraszam na gg 3238972
Adix szuka kklanu
Podaj czasy z techów jak chcesz, żeby ktoś ci odpowiedział.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Adix szuka kklanu
hm...Wysłany: 02 października 2009, 19:33 Temat postu: Podanie Adix poprawa
1.Kontakt, 6400684 Adrian
2.Wiek : 17
3.Ile grasz w Trackmanię : 1.5 roku
Adix szuka kklanu
pff. wyprzedzonydamianhhh wrote:hm...Wysłany: 02 października 2009, 19:33 Temat postu: Podanie Adix poprawa
1.Kontakt, 6400684 Adrian
2.Wiek : 17
3.Ile grasz w Trackmanię : 1.5 roku

Adix szuka kklanu
Aj sorry, nie zauważyłem kotleta :p
Człowiek banda