tmpl://www.youtube.com/watch?v=mMNm2GOxX7I&fea ... ideo_title
Utalentowany kuzynek :>
No cóż, muszę chłopaka wypromować. Nieźle zamiata

Niezły jest koleś nie ma co. To jeszcze fingerstyle czy już coś innego? Momentami nie ogarniam jak on wydobywa te dźwięki
Nie znam oryginału ale fajnie mu to wyszło 
PS Takamine jaki model?
PS Takamine jaki model?

- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Również nie znam oryginału, ale cover mi się podoba. Brawo do kuzyna. Żebym ja miał zapał do nauki (bo gitarę mam) to by było fajnie 

C13
A ja znam oryginał i muszę powiedzieć, że jest naprawdę dobry
Gratuluje, chłopak ma talent.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
niech wystartuje w w polsatowskim must be the music tam już jeden wirtuoz gitarry występował
pora na niego
... pora na kolejnego ujeżdżacza gitarry 
- Jack Bauer
- Moderator
- Piotruś
- Pirat drogowy
Spodobało mi się...bardzo chciałbym zrobić z nim wspólny projekt...choćby na LANie...czy jest taka możliwość tvn 
Zależy co masz na myśli pisząc 'projekt'PITMaN 2.0 wrote:Spodobało mi się...bardzo chciałbym zrobić z nim wspólny projekt...choćby na LANie...czy jest taka możliwość tvn

pilnuj kuzyna, dobrze ci radze!Tvn wrote:Zależy co masz na myśli pisząc 'projekt'PITMaN 2.0 wrote:Spodobało mi się...bardzo chciałbym zrobić z nim wspólny projekt...choćby na LANie...czy jest taka możliwość tvn
- Piotruś
- Pirat drogowy
Jakubek! wrote:pilnuj kuzyna, dobrze ci radze!Tvn wrote:Zależy co masz na myśli pisząc 'projekt'PITMaN 2.0 wrote:Spodobało mi się...bardzo chciałbym zrobić z nim wspólny projekt...choćby na LANie...czy jest taka możliwość tvn
Chodziło mi o wspólny aranż
hm, chcesz mi powiedzieć, że masz własne studio muzyczne i jesteś producentem muzyki trance?
potrzebowałbym jakiś konkretów.

- Piotruś
- Pirat drogowy
A co by cię przekonało? kwestia studia muzycznego jest znikoma,gdyż jestem w trakcie odkładania środków na mikser, sprawa miksu, masteringu odbywa się w programie Fruity Loops czy Ableton. Problem stanowiłoby tylko pomieszczenie gdzie odbyłby się record gitary, czy byłoby wystarczająco wygłuszone, ewentualnie plener( musiałaby panować kompletna cisza). Może i jakość twojego filmiku jest dobra, ale najpewniej sam wiesz że jakość LIVE a dźwięk z kamery to dwa inne światy....Tvn wrote:
Z resztą zechcesz to posłuchasz, nie chcesz to nie było tematu...
http://www.4shared.com/audio/PsLToOc7/p ... r_hea.html
http://www.4shared.com/audio/KUpvO65K/p ... tence.html
oba utwory zawierają motyw z gitarą gdzie pasmo przenoszenia (bitrate) wynosi 160 kbps
a utwory nagrywane osiągają 320 co przekłada się na barwę dźwięku...
hm. cytuję słowa kuzyna: 'trance i gitara? to są dwa różne światy. [...] nie będę robił czegoś co nie lubię, nawet za kasę'
chyba jednak nici z projektu
chyba jednak nici z projektu

Emm... Tylko wtrącę, że gitara pasuje go trance'u, tylko widać, że kuzynek lubi raczej coś w klimatach rocka/metalu. 
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Widac, ze jeszcze młódy ten kuzyn, wyidealizowany obraz swiata i w ogole wlasne wartosci.Tvn wrote:hm. cytuję słowa kuzyna: 'trance i gitara? to są dwa różne światy. [...] nie będę robił czegoś co nie lubię, nawet za kasę'
I tak, trance i gitara potrafia swietnie wspolgrac. Co nie zmienia faktu, ze fajnie pogrywa.

możliwe, ja się nie znam, ale to nie jego klimaty. tak jak mówił AnteQ - on bardziej preferuje rock/hard rock : )

Cześć
masz rację - jeszcze jestem młody. Mam 17 lat aktualnie, i póki co jest dobrze
źle mnie rozumiesz. Gitara i trance to nie jest mój klimat. Jak mówią koledzy wyżej, rock, lekki metal i kilka innych stylów to moja działka, po prostu słucham co lubię.
Trance i techno - do tego nigdy nie miałem jakichś zainteresowań wobec tych gatunków, ale o gustach nie dyskutujemy, tak?
gitara i trance czy jakieś techno jest be, i zawsze będzie po prostu
masz rację - jeszcze jestem młody. Mam 17 lat aktualnie, i póki co jest dobrze
źle mnie rozumiesz. Gitara i trance to nie jest mój klimat. Jak mówią koledzy wyżej, rock, lekki metal i kilka innych stylów to moja działka, po prostu słucham co lubię.
Trance i techno - do tego nigdy nie miałem jakichś zainteresowań wobec tych gatunków, ale o gustach nie dyskutujemy, tak?
gitara i trance czy jakieś techno jest be, i zawsze będzie po prostu
Ekhem... że się wtrącę:
tmpl://www.youtube.com/watch?v=ri6Efk1SPJc
Co prawda nie wiem czy to podpada pod trance, bo nie słucham takiej muzyki, ale to raczej nie jest nic z rocka, a gitarrrrę słychać, chyba, że ja głuchy jestem
Co prawda nie wiem czy to podpada pod trance, bo nie słucham takiej muzyki, ale to raczej nie jest nic z rocka, a gitarrrrę słychać, chyba, że ja głuchy jestem

hm. może ja głuchy jestem ale ja tam słyszę keyboard/organy. na pewno nie gitarrrreOutsid3r wrote:Ekhem... że się wtrącę: