Klucz do TMUF
Klucz do TMUF
Mam taki mały problem. Ściągnąłem sobie Tm United Forever (z torrentów i działa gra) i wpisałem do tej gry lewy klucz tak aby gra działała. I tak gre mam UNITED, ale konto NATIONS. I mam pytanko. Gdzie mogę kupić klucz do gry? Albo podał by ktoś działający klucz do TMUF abym mógł przekonwertować konto.
Proszę o pomoc.
Proszę o pomoc.
Klucz do TMUF
Oj teraz to ciężko kupić TMUF w Polsce
Klucz do TMUF
Jakiś czas temu na forum ktoś sprzedawał z niemiec
Co jakiś czas na allegro pojawiają się aukcje, ale trzeba pilnować bo schodzą wszystkie pudełka z grą w dwa-trzy dni
Klucz do TMUF
Ja kupiłem TMUF w carrefurze, ale to było 1,5 roku temu. Być może jakiś sklep jeszce się nie pozbył tej gry i będzie. Można też kupić przez steama jak go posiadasz.
Klucz do TMUF
Dzięki. Będę jeszcze szukał.
Klucz do TMUF
Ja mam na sprzedaż 2/3 klucze, a konkretniej mój dobry znajomek, kupił na jakichś aukcjach a le ebay dla teamu, ale nikt się jakoś nie skusił. Jakby ktoś był zainteresowany pisać PM albo na gg (18775154).

Klucz do TMUF
Spoko, ale nawet gdyby ktoś napisał mi klucz (mało prawdopodobne) na PW to był bardzo wdzięczny.
- Piotruś
- Pirat drogowy
Klucz do TMUF
no to sobie kolego wyobraź sytuacje gdzie ciężko pracowałeś i ciułałeś drobne
by pod koniec miesiąca kupić TMUF a wtedy przychodzę do Ciebie ja i pożyczam od Ciebie tą grę, u siebie w domu otwieram ją, spisuję klucz, zakładam konto i cieszę się z uroków posiadania konta premium a potem oddaje ci grę a ty w międzyczasie sobie tylko już patrzysz jak pocinam na serwerze, każdy widzi mój skin, a Tobie zaś dalej zostaje gra poprzez TMNF, użeranie się z FreeZone i to wszystko oczywiście za twoje pieniądze....
by pod koniec miesiąca kupić TMUF a wtedy przychodzę do Ciebie ja i pożyczam od Ciebie tą grę, u siebie w domu otwieram ją, spisuję klucz, zakładam konto i cieszę się z uroków posiadania konta premium a potem oddaje ci grę a ty w międzyczasie sobie tylko już patrzysz jak pocinam na serwerze, każdy widzi mój skin, a Tobie zaś dalej zostaje gra poprzez TMNF, użeranie się z FreeZone i to wszystko oczywiście za twoje pieniądze....
Klucz do TMUF
Dobra to w takim razie będę szukał kodu do kupienia. Dzięki za pomoc.
Klucz do TMUF
Na steamie sobie kup, jak ja. Jak nie wiesz co to steam, to daj znać.
TrackMania United Forever Star Edition
Klucz do TMUF
Na Allegro są do kupienia 2 pudełka i jedno Steam'owe. Lepiej się pospiesz. 
Klucz do TMUF
Dla słuszności sprawdziłem info od cubiq'a i otóż poszukałem chwilę i jest (przynajmniej tylko znalazłem) ten klucz od steam'a 
Schodzi jak ciepłe maślane bułeczki, ja mam od grudnia i bardzo się cieszę chociaż siostra już własnie w tedy miała problem z kupnem tej gry.
Maz tutaj linka i spiesz się, czas nie k**as, nie stanie. Zalezy Ci to klikaj i kupuj
http://allegro.pl/trackmania-united-for ... 58893.html
Schodzi jak ciepłe maślane bułeczki, ja mam od grudnia i bardzo się cieszę chociaż siostra już własnie w tedy miała problem z kupnem tej gry.
Maz tutaj linka i spiesz się, czas nie k**as, nie stanie. Zalezy Ci to klikaj i kupuj
http://allegro.pl/trackmania-united-for ... 58893.html

Klucz do TMUF
Ja kupowałem jakoś na przełomie listopada i grudnia. Była cała strona ofert. Miesiąc później już podobno nie było żadnej.
EDIT: 30 minut temu była 1 pudełkowa. Teraz chciałem Wam podać linka. Już nie ma.
EDIT: 30 minut temu była 1 pudełkowa. Teraz chciałem Wam podać linka. Już nie ma.

"Niech każdy pomyśli o sobie. Wtedy będzie o wszystkich pomyślane."