O ja p******e
O ja p******e
ale jak to zawał,ile ty masz lat stysiu że zawał cie odwiedził?
Last edited by Cezar on 18 June 2011, 22:20, edited 1 time in total.
O ja p******e
no jak się okazuje to takie piekielne ukłucie to jednak nie zawał tylko potworny stres nie wiadomo skad ;f. Choć lekarz na poczatku mówił że to zawał 

O ja p******e
też takie coś miałem tylko mnie jeszcze brzuch bolał i tęz wykazało że się stresuje... 
Like that !

Ger?!

Ger?!
O ja p******e
Ja miałem coś takiego 2-3 lata temu. Lekarz stwierdził, że mój organizm szybko rośnie i hormony mnie rozsadzają i za kilka dni przejdzie i przeszło:).

O ja p******e
Też to miałem i to już dobre kilka razy... to taki przedzawalik i nie ma znaczenia w jakim jest się wieku... masakryczne uczucie ...
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
O ja p******e
Stres + alkohol, duża ilość papierosów; to wszystko potęguje to "streslike" odczucie. Nie ma co się bać, po prostu nie jarać tyle, imprezować tylko w weekendy i jest spokój.
O ja p******e
Zamiast tytoniowe smaczki zapal trochę baczki! Pomaga... uwierz 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
O ja p******e
Przydałaby się czasem jakaś przerwa na powietrzu od trackmanii typu rower, czy nawet koszykówka, którą uwielbiasz.iam wrote:Stres + alkohol, duża ilość papierosów; to wszystko potęguje to "streslike" odczucie. Nie ma co się bać, po prostu nie jarać tyle, imprezować tylko w weekendy i jest spokój.
- Jack Bauer
- Moderator
O ja p******e
Na oddziały intensywnej terapii trafiają 17-latkowie z zawałami. Nic nowego. Więcej chlać, palić i jeść i organizm wykańcza się lada moment.
O ja p******e
Ja tam nie pale bo sportowiec, zdrowy tryb życia prowadzę, a alkohol to tylko jak mam wyjebane