Twarogi Polskie

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
Post Reply
PastucH
Jeździ konno

Twarogi Polskie

Post by PastucH »

Twarogi, po około miesięcznej przerwie, wracają. Po nieudanym CAP'ie chcemy wystartować w TMT. Po tej krótkiej nieobecności mamy ogromne problemy ze składem. Większość skończyła grać albo przeniosła się do innych drużyn. Na ten moment mamy tylko 4 pewnych zawodników. Nie przedłużając - zapraszam wszystkich do Twarogów!

Oferujemy:
- serwer tmtp://#addfavourite=twarogowy_serwer
- stronę http://twarogipolskie.pl
- Team Speak 3
- przyjazną atmosferę
- ładny bolid http://twarogipolskie.pl/images/news-pi ... 858512.jpg
- co jakiś czas przeprowadzamy wywiady, organizujemy turnieje wewnętrzne, TP Awards i wiele innych
- staramy się, aby Twarogi cały czas żyły, dlatego wystartowaliśmy z "Twarogowym Przesłuchaniem" (ze względu na małą aktywność porzuciliśmy projekt, ale na pewno do niego wrócimy), mamy zamiar w niedalekiej przyszłości zrobić koszulki drużynowe
- częste LAN'y drużynowe. Byliśmy już dwa razy w Poznaniu oraz Wrocławiu, raz w Skorzęcinie (w tym roku także mamy zamiar się tam wybrać)
- Kate

Istniejemy blisko 2 lata, a więc coś już osiągnęliśmy:
- top 9-16 na TMT 2010
- top 64 na ostatniej edycji STC
- nasz zawodnik zajął 8 miejsce w turnieju Cyberarena 36i6
- 14 oraz 11 miejsce odpowiednio na PL8 i PL9

Oczekujemy:
- zaangażowania (trenowanie, udzielanie się na stronie i forum, w miarę możliwości pojawianie się na LAN'ach)
- właściwego zachowania
- przyzwoitych czasów na techach

Wiek nie gra znaczącej roli.

Wszystko co musicie zrobić, aby znaleźć się w Twarogach to:
- napisanie podania na stronie http://twarogipolskie.pl
- poczekanie na parę odpowiedzi
- zrobienie czasu na wybranej mapce na naszym serwerze

Oczywiście mamy ograniczony czas (zapisy do TMT trwają do 19.06), a więc proces rekrutacji w wielu przypadkach przyspieszy.

Zapraszam! :)
mariuszosw
Jeździ konno

Twarogi Polskie

Post by mariuszosw »

witam :) odpisując na posta ( którego już nie ma bo wkradla się cenzura tmpl. :) ) dlaczego sami robimy lany i ukrywamy się przed monitorami zamiast pic z wami odpowiadam: nie wiem :) jakos tak zawsze wychodzi ze brak czasu, srodków lub w tym terminie sami już mamy ustawione spotkanie. Twarogi spotykały się z reguły przy okazji ważnych dla nas wydarzeń. A to po zdobyciu top 16 tmt a to po zdobyciu przez Lecha mistrzostwa a to bo wyjazd miała moja i Pastucha ukochana Stalówka ( drużyna koszykarska). Na pierwszy wyjazd zapraszaliśmy wszystkich z tmpl i było ze odzewu więc stwierdziliśy że nikt nas nie lubi i się nadal będziemy ukrywać :) . Zogranizujcie mecz w kosza na jakims lanie to jedziemy od razu:). I taka prośba o nie usuwanie postów bo tak naprawdę każdy post coś wnosi i taka jest prawda a lepiej żeby tematy żyły a nie były tylko notką informacyją.
Kosz to poezja, Streetball finezja, wsad radością ten sport miłością.
ShaDDy
Emerytowany Admin

Twarogi Polskie

Post by ShaDDy »

nom, widzę, że przykład Lexia nic nie wpoił niektórym i kolejka do wywalenia moderatorów się wydłuża :)

niestety - na naszych LANach grać można jedynie na siedząco, ewentualnie w pozycji embrionalnej, bo nikt nie ma ani chęci ani sił na co innego :P
iam
Admin Mniejszy

Twarogi Polskie

Post by iam »

@Shad - żeby nie było, że to jakiś noname usuwa posty ;) Jeśli uważasz, że nadużywam "władzy", to nie ma sprawy, z tym, że ja nie wywalam postów, które są niemiłe dla mnie, po prostu - to temat o rekrutacji i tym powinien pozostać, nie uważasz ? ;)

Ale skoro chceta pospamować i autorowi to nie przeszkadza, nie widzę problemu, żebyście sobie spamowali ;)
ShaDDy
Emerytowany Admin

Twarogi Polskie

Post by ShaDDy »

jeszcze powinni być mi wdzięczni, że im temat podtrzymuje ;P
Jack Bauer
Moderator

Twarogi Polskie

Post by Jack Bauer »

Kto usuwa posty? :evil: Nie widzę podstaw, żeby usuwać kulturalnie napisane posty.
Image
iam
Admin Mniejszy

Twarogi Polskie

Post by iam »

Shad, ja rozumiem, że każdy rozgłos jest dobry ;P A odświeżanie odświeżaniem, ale skoro temat był napisany wczoraj, to jeszcze nie jest tak stary temat, żeby trzeba było odświeżać ;)
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Twarogi Polskie

Post by Vanitas / Lexiu »

Pastuch, Mario, wy żyjecie! :D Dobrze by było kiedyś wpaść na się na jakimś serwerze :P

P.S.
Zrobiliście większy spam i do tego mniej na temat, niż był przed usunięciem postów. Brawo.

P.S 2
@Shadow Z tego co pamiętam, sam prosiłem o zabranie "Admina". I nigdy nie kasowałem postów innych niż spambotów.
Discord: vanitasss
ShaDDy
Emerytowany Admin

Twarogi Polskie

Post by ShaDDy »

I o to chodzi na tym forum:P póki kompletni idioci nie dochodzą do głosu to jest OK, a Twarogi się cieszą, że ich temat jest ciągle na wierzchu :P
mariuszosw
Jeździ konno

Twarogi Polskie

Post by mariuszosw »

uwaga bo sklad się powieksza :D już jest 7 czy tak wiecej osob :D go go go ostatnio dalismy dupy na tmt i teraz się sprobujemy zrehabilitowac:) wiec zapraszamy :)
Kosz to poezja, Streetball finezja, wsad radością ten sport miłością.
Creative.
Doświadczony driver

Twarogi Polskie

Post by Creative. »

Joker,źle się wyraziłem,bo nie o to mi chodziło ;]
Last edited by Creative. on 18 June 2011, 11:02, edited 1 time in total.
Like that !
Image

Image

Image

Ger?!
Joker.
Why so serious?

Twarogi Polskie

Post by Joker. »

CreatiVek wrote:Mariusz mam pytanko,jestem w teamie skoro byłem przyjęty? :>
Masakra :roll:
Image