"Uwolnienie" klucza

Dyskusje o komercyjnej wersji TrackManii
Locked
Filippo
Samochodowy prawiczek

"Uwolnienie" klucza

Post by Filippo »

Mam następujący problem. Jakieś 2 lata temu po zakupie TMUF założyłem konto i wpisałem klucz. Niedawno zacząłem grać w TMNF i założyłem nowe konto. Czy jeśli usunę stare konto z moim kluczem TMUF to będę miał go dostępnego aby wpisać do mojego konta TMUF? Jeśli nie to czy jest jakiś sposób na "uwolnienie klucza".
Jero
Admin

"Uwolnienie" klucza

Post by Jero »

Było wiele razy wałkowane na forum, opcja szukaj nie boli. A co do Twojego problemu to nie, klucz się przypisuje do jednego konta i nie da się go "uwolnić" w żaden sposób.
Image
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach

"Uwolnienie" klucza

Post by JarOo »

A właśnie, że się da przypisać do innego konta tmnf. Potrzebujemy tlko tmnf i tmuf na kompie. Robimy konto tmnf. Następnie wchodzimy w konto united klikamy zaawansowane rozłącz konto. Teraz logujemy się kontem tmnf na united i prosi nas o podanie klucza. Wpisujemy klucz i teoretycznie powinno zadziałać. (Nigdy nie próbowałem)
Image
Image
Jero
Admin

"Uwolnienie" klucza

Post by Jero »

Jeżeli tak, to ok. Zawsze wszędzie wszyscy pisali, że się nie da. Sam kiedyś próbowałem i też nic nie zdziałałem. Jeżeli to faktycznie działa, to będę lekko zaskoczony ;P
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

"Uwolnienie" klucza

Post by Gobis »

JarOo wrote:A właśnie, że się da przypisać do innego konta tmnf. Potrzebujemy tlko tmnf i tmuf na kompie. Robimy konto tmnf. Następnie wchodzimy w konto united klikamy zaawansowane rozłącz konto. Teraz logujemy się kontem tmnf na united i prosi nas o podanie klucza. Wpisujemy klucz i teoretycznie powinno zadziałać. (Nigdy nie próbowałem)
Zmień dilera, bo ten Ci szkodzi.Najpierw spróbuj, później pisz dyrdymoły.
Jack Bauer
Moderator

"Uwolnienie" klucza

Post by Jack Bauer »

Nie działa. Koniec, kropka. Jeden klucz - jedno konto.
Image
Locked

Return to “TrackMania United Forever”