"Uwolnienie" klucza
"Uwolnienie" klucza
Mam następujący problem. Jakieś 2 lata temu po zakupie TMUF założyłem konto i wpisałem klucz. Niedawno zacząłem grać w TMNF i założyłem nowe konto. Czy jeśli usunę stare konto z moim kluczem TMUF to będę miał go dostępnego aby wpisać do mojego konta TMUF? Jeśli nie to czy jest jakiś sposób na "uwolnienie klucza".
"Uwolnienie" klucza
Było wiele razy wałkowane na forum, opcja szukaj nie boli. A co do Twojego problemu to nie, klucz się przypisuje do jednego konta i nie da się go "uwolnić" w żaden sposób.

"Uwolnienie" klucza
A właśnie, że się da przypisać do innego konta tmnf. Potrzebujemy tlko tmnf i tmuf na kompie. Robimy konto tmnf. Następnie wchodzimy w konto united klikamy zaawansowane rozłącz konto. Teraz logujemy się kontem tmnf na united i prosi nas o podanie klucza. Wpisujemy klucz i teoretycznie powinno zadziałać. (Nigdy nie próbowałem)

"Uwolnienie" klucza
Jeżeli tak, to ok. Zawsze wszędzie wszyscy pisali, że się nie da. Sam kiedyś próbowałem i też nic nie zdziałałem. Jeżeli to faktycznie działa, to będę lekko zaskoczony ;P

"Uwolnienie" klucza
Zmień dilera, bo ten Ci szkodzi.Najpierw spróbuj, później pisz dyrdymoły.JarOo wrote:A właśnie, że się da przypisać do innego konta tmnf. Potrzebujemy tlko tmnf i tmuf na kompie. Robimy konto tmnf. Następnie wchodzimy w konto united klikamy zaawansowane rozłącz konto. Teraz logujemy się kontem tmnf na united i prosi nas o podanie klucza. Wpisujemy klucz i teoretycznie powinno zadziałać. (Nigdy nie próbowałem)
- Jack Bauer
- Moderator