Tidus, szukam teamu

Jeżeli poszukujesz klanu, załóż tutaj temat
Post Reply
Tidus
Jeździ konno

Tidus, szukam teamu

Post by Tidus »

Witam. Szukam teamu jeżdżącego głównie techy.
Gram w trackmanie już około 6 miesięcy, mogę także rozpatrzeć oferte teamu mieszanego, jeżdżącego różne typy tras.

Nie mam pojęcia jakie trasy z czasami podać. Najlepiej, jak sami podacie mapy rekrutacyjne, a wytrenie i zobaczymy... Dla orientujących się w TMT mogę podać z bieżącej kolejki, jako iż trochę te mapki trenowałem czasy:

TMT Melam - 41:74
TMT Prime - 37:29
TMT Jaffa - 35:44

z Nadeo umiem mapki:
B02,B12,B15,C11,C01 - tylko te chwilowo jeździłem i jakieś tam powiedzmy w miarę czasy wymęczyłem

O sobie co mogę powiedzieć:
Patryk, 21 lat... jak wcześniej pisałem, 6 miesięcy w TM... Ambitny, dążący do co raz lepszego poziomu, z każdym miesiącem idzie co raz lepiej, brakuje jeszcze do tych najlepszych, ale kto wie, co będzie za kilka miesięcy...

Oferty najlepiej w topiku lub na gg: 16075894
złozi
Junior ujeżdżacz

Tidus, szukam teamu

Post by złozi »

kebab

a w spw będziesz dalej jeździł? :C
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach

Tidus, szukam teamu

Post by JarOo »

Jeździ 6 miesięcy, a konto na tmpl ma od 24 października 2010. Ok rozumiem od pażdziernika do lutego tylko czytałeś tmpl, a potem zacząłeś grać, wszystko jasne.
Image
Image
Tidus
Jeździ konno

Tidus, szukam teamu

Post by Tidus »

Logicznym jest chyba, że nie, skoro założyłem taki topik, prawda?

Z resztą już do zamknięcia, znalazł się nowy sponsor :twisted:

Edit: Może wydawać się to dziwne, ale tak to właśnie wyglądało, może wtedy już uruchomiłem grę, ale samą jazdę traktowałem wtedy niezbyt poważnie i całe to "dirtowanie" oprócz zastosowania w rzeczywistości, w grze nie znalazło zastosowania.
Post Reply

Return to “Szukam klanu”