Oczywiście, już w tym momencie istnieje trzon kadry, złożony z graczy, którzy prezentują najwyższy międzynarodowy poziom, ale doskonale tych ludzi znacie, więc nie ma sensu lecieć teraz po nickach.
Mam nadzieję, że osoby, które dostaną powołanie, nie odmówią gry w drużynie narodowej, a krążą plotki, że są i tacy wśród nas (i wcale nie chodzi tu o brak czasu, czy przesadną skromność).
Podczas PL zostanie wyłonionych kilka osób, które dołączą do naszego ubertrzonu. Następnie zostaną przeprowadzone kwalifikacje dla osób, które sprawiły dobre wrażenie na mistrzostwach kraju, jak również i dla tych, którzy nie mieli okazji się tam wykazać. W odróżnieniu od ubiegłego roku nie będzie to jednak przeprowadzane na zasadzie "zgłoś się, a zagrasz w kwali", brane pod uwagę będą tylko zgłoszenia naprawdę mocnych kandydatów.
W trakcie PL10 można mnie zapraszać na mecze, w celu oszołomienia mojej osoby swoimi ponadprzeciętnymi umiejętnościami, zastrzegam jednak, że ważniejsze dla mnie będzie rozgrywanie meczów z POL, o ile się zapiszemy. I właśnie dlatego liczę na czyjąś pomoc, bo sam nie ogarnę wszystkich spotkań w danej kolejce.
PL10 kończy się w drugi weekend października, tak więc powinniśmy mieć tydzień, dwa, a może nawet trzy tygodnie na zorganizowanie kwalifikacji. Przez ten czas będzie można zgłaszać swoje kandydatury, trenować mapy na kwali i Bóg wie co jeszcze (^^), żeby dostać się do repry.
GOGO Team Poland!
John
15:14:07
Oczywiście, już w tym momencie istnieje trzon kadry, złożony z graczy, którzy prezentują najwyższy międzynarodowy poziom, ale doskonale tych ludzi znacie, więc nie ma sensu lecieć teraz po nickach.
15:14:11
kto to?
15:14:11
;f
damianhhh
15:14:20
ajem, Ty i Matu