Problem z Uruchomieniem TrackMania United Forever
Witam.Mam problem z Uruchomieniem gry TrackMania United Forever. Gdy włączam jest czarny ekran i pisze tylko "Proszę Czekać" . czytam na innych forach i nic nie znalazłem. pisało aby o aktualizacjach sterowników do karty graficznej (mam najnowsze sterowniki) a także DirectX co także zaktualizowałem. i nic. Proszę o pomoc. Bardzo chciałbym sobie pograć w tą grę. z góry dziękuje za pomoc.
Kupiłeś tm czy pobrałeś? Radze odinstalować i ponownie zainstalować tm a potem napisz czy pomogło 
Like that !

Ger?!

Ger?!
Pobrałem. I Reinstal nic nie pomaga
em. klucz jest chyba dobry. bo w na tej plycie był. co go w daemonie otwieralem.
tak to jest z piratkami. prawdopodobnie ten klucz jest już zarejestrowany na kogoś innego i ty nie możesz grać.
Mam rozwiązanie na Twój problem. Kup sobie oryginał!
Klucz który wpisałeś jest już przypisany do jakiegoś konta dlatego stoi Ci na Proszę czekać i nie chce iść dalej.
Tak btw. kiedy się nauczycie dzieci kupować gry a nie je ściągać z neta? Tak trudno wydać 50 zł ? A jeżeli Ci żal wydawać tyle to sobie TMNF zainstaluj i pograj.
Klucz który wpisałeś jest już przypisany do jakiegoś konta dlatego stoi Ci na Proszę czekać i nie chce iść dalej.
Tak btw. kiedy się nauczycie dzieci kupować gry a nie je ściągać z neta? Tak trudno wydać 50 zł ? A jeżeli Ci żal wydawać tyle to sobie TMNF zainstaluj i pograj.

Ja sobie kupiłem i gram i się opłaca bo jest ciekawiej niż na nations.Na allegro lub na empiku jak by dobrze poszukać to za 25zl by kupił ;]
Co pamiętam też miałem coś takiego no i też pirat *3*
Co pamiętam też miałem coś takiego no i też pirat *3*
Like that !

Ger?!

Ger?!
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
jedno wyjscie: zainstaluj tmf do grania po sieci, a jak chcesz zobaczyc jak się grać w tmuf to zainstaluj pirata, ale tylko na offline, z tego co wiem da sieodpalic tmuf bez neta.
Na piracie na necie nie pograsz. jeśli chcesz wgl pograć to spróbuj aktualizowac swoje konto tmnf. tj- zrób konto w tmnf. zainstaluj tmuf. i aktualizuj konto na tmuf
TrackMania - I jedziesz dalej!
Ja coś takiego kiedyś próbowałem ale nie wyszło,więc kupiłem sobie ^^
Szkoda ci wywalić parę złotych na gierke?
Szkoda ci wywalić parę złotych na gierke?
Like that !

Ger?!

Ger?!