tm 2 film
tm 2 film
co ma piernik do wiatraka?iam wrote:savier widać, że niezbyt długo siedzisz na forum, bo wiedziałbyś, że filmiki swojego czasu robiłem i nieskromnie powiem, że nawet sporej ilości osobom przypadały do gustu.
zrób swój o tm2 zatem skoro paru osobom się podobały ^^
tm 2 film
Daj mi tm2, którego nie kupię, bo nie jest warte wydawania takich pieniędzy i zrobię
Prostując: filmik mój z tm miał drugie miejsce na PTMA którymś, więc chyba nie potrzebuję czegokolwiek Ci udowadniać.
tm 2 film
no bo we wszystkich filmach chodzi o czas.
szkoda tylko, że film o tym nie jest, ale oglądać i czytać jednocześnie, czasami za trudno... a jak jeszcze trzeba zrozumieć, to już koniec.
Edit: jeszcze napiszę o co chodziło, bo wyjdzie że się z was nabijam.
Pierwsze spotkanie z tm2. Autor filmu pokazał jaka ona jest, + wystąpiły tu 3-4 skiny teamu. Do oprawy, czy wykonania nie ma co się przyczepiać. Tak więc najlepiej jest to zrobić narzekając na czas, w filmiku o pierwszym spotkaniu z tą grą i chęcią podzielenia się tym z innymi( dobitnie to brzmi).
Osobiście podobał mi się ten film
Jak chcecie filmiki ze skillem/ dobrymi czasami, jak 95/100 z was nigdy nie jeździło tm2 i nie będzie wiedzieć czy to dobry czas o.o?
(oo tu chyba znowu ... >.<)
szkoda tylko, że film o tym nie jest, ale oglądać i czytać jednocześnie, czasami za trudno... a jak jeszcze trzeba zrozumieć, to już koniec.
Edit: jeszcze napiszę o co chodziło, bo wyjdzie że się z was nabijam.
Pierwsze spotkanie z tm2. Autor filmu pokazał jaka ona jest, + wystąpiły tu 3-4 skiny teamu. Do oprawy, czy wykonania nie ma co się przyczepiać. Tak więc najlepiej jest to zrobić narzekając na czas, w filmiku o pierwszym spotkaniu z tą grą i chęcią podzielenia się tym z innymi( dobitnie to brzmi).
Osobiście podobał mi się ten film
Jak chcecie filmiki ze skillem/ dobrymi czasami, jak 95/100 z was nigdy nie jeździło tm2 i nie będzie wiedzieć czy to dobry czas o.o?
(oo tu chyba znowu ... >.<)
tm 2 film
Samo wykonanie filmu przypomina mi movie maker co jest jak dla mnie tragedia Napis wyjety żywcem z jakiegoś filmiku pokazowego z Tibi , ruch kamery chyba sam się ustawiał jak jechałeś czy coś może grzebałeś ? trochę efektów by się przydało
Jedynie Muzyka jest zajebista
reszta tak 3/10

tm 2 film
Mi się film podobał. Miło popatrzeć na samochody, które "całe" (czytaj: bez wgnieconych blach) dojeżdżają do mety. Fajnie zmontowane kamerki.
Owszem, nie jest to film z pierwszej półki, ale nikt tu tego nie oczekuje, no chyba, że kolega A..
Ode mnie masz
i rób dalej filmiki, i nie przejmuj się krytyką. Z każdym następnym zrobisz to lepiej.
Najważniejsze, że Ci się chce coś robić!
Owszem, nie jest to film z pierwszej półki, ale nikt tu tego nie oczekuje, no chyba, że kolega A..
Ode mnie masz
Najważniejsze, że Ci się chce coś robić!
tm 2 film
hi, tak to ja jestem autorem filmu i kilka faktow
tak, to nie jest skill movie
tak, kamerki specialnie zostawilem, jedynie niektore ujecia poprawilem bo były kichate
zapytacie dlaczego, bo chciałem zeby filmik pokazal tm2 w golej postaci, aby ludzie nie skupili się na zajebistych efektach czy tez samym wykonaniu, lecz na samym produkcie jakim jest tm2
jedynie dosc mocno się postaralem zeby muza pasowala i byla zsynchronizowana z filmikiem, bo zawsze dużo pracy w to wkladalem, i przyjemniej się oglada
podsumowujac: nie zrobilem go zebyscie mowili "o jaki zajebisty film zrobil" tylko zebyscie poznali z mojego punktu widzienia tm2 do którego mam dalej mieszane uczucia
a skill movie już jest w przyszykowaniu, czyli pierwsze pokonywanie AT nadeo z map a01-a15 w 3 czesciach
edit. co do mieszanych uczuc, jakby ktos zmiksowal srodowiska SPORT i COAST i dodal lepsza grafike
tak, to nie jest skill movie
tak, kamerki specialnie zostawilem, jedynie niektore ujecia poprawilem bo były kichate
zapytacie dlaczego, bo chciałem zeby filmik pokazal tm2 w golej postaci, aby ludzie nie skupili się na zajebistych efektach czy tez samym wykonaniu, lecz na samym produkcie jakim jest tm2
jedynie dosc mocno się postaralem zeby muza pasowala i byla zsynchronizowana z filmikiem, bo zawsze dużo pracy w to wkladalem, i przyjemniej się oglada
podsumowujac: nie zrobilem go zebyscie mowili "o jaki zajebisty film zrobil" tylko zebyscie poznali z mojego punktu widzienia tm2 do którego mam dalej mieszane uczucia
a skill movie już jest w przyszykowaniu, czyli pierwsze pokonywanie AT nadeo z map a01-a15 w 3 czesciach
edit. co do mieszanych uczuc, jakby ktos zmiksowal srodowiska SPORT i COAST i dodal lepsza grafike
tm 2 film
tmpl://www.youtube.com/watch?v=LYt_GNcrZBI
o filmie mowa, nie wiem czy porobił dobre czasy, bo to cienias ;d
o filmie mowa, nie wiem czy porobił dobre czasy, bo to cienias ;d