Kolejnych milionów życzę nam wszystkim, nie tylko w totku.
Trzy MILIONY minut!
Trzy MILIONY minut!
Taka skromna rocznica nam dziś przypadła, dokładnie o 2:20 rano
, o ile dobrze żem to przeliczył. Forum zostało odpalone 8 lutego 2006 roku o godzinie 18:20, a więc od tego minęły równiutkie trzy miliony minut 
Trzy MILIONY minut!
Czysty geniusz. 
Trzy MILIONY minut!
Że też chciało ci się liczyć...
Trzy MILIONY minut!
hahahaha
czadoł mat fiz?
na olimpiadzie takie zadanie raz było, padłem na nim tylko, że tam nie byla okrągła liczba. a konkretnie było to 2945254. ja napisałem 2945255.
na olimpiadzie takie zadanie raz było, padłem na nim tylko, że tam nie byla okrągła liczba. a konkretnie było to 2945254. ja napisałem 2945255.

- złozi
- Junior ujeżdżacz
Trzy MILIONY minut!
Nieźle, oby tak dalej )
Trzy MILIONY minut!
heh do niezle, a ja jestem tylko na tym forum ok 900 minut 
Trzy MILIONY minut!
ofc, ze doliczyl!
- Piotruś
- Pirat drogowy
Trzy MILIONY minut!
error nudzisz się chłopie widzę... trzymając się daty twojej rejestracji jesteś krócej ode mnie a masz więcej postów niż ja na tym koncie
a trzymając się tematu ja pierwszy raz odpaliłem Trackmanię Nations ESWC 10 lutego, jakoś po południu więc nie dużo później niż powstała strona...
a trzymając się tematu ja pierwszy raz odpaliłem Trackmanię Nations ESWC 10 lutego, jakoś po południu więc nie dużo później niż powstała strona...
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Trzy MILIONY minut!
Nie jego wina ze zeby utrzymac jakiś ruch na forum, organizowane sa wieczory spamerskie. był nawet kokkurs spamerski na admina, wiec czemu się dziwic.p.e.t.e wrote:error nudzisz się chłopie widzę... trzymając się daty twojej rejestracji jesteś krócej ode mnie a masz więcej postów niż ja na tym konci
- Piotruś
- Pirat drogowy
Trzy MILIONY minut!
Myślę że Shoutbox byłby lepszym (dla mnie przynajmniej) miejscem gdzie można gadać o niczym bo tak naprawdę na forum panują pewne zasady. Niestety czasy Yarda się skończyły, a z tego co pamiętam on trzymał tę kwestię w ryzach i ot tak o spamie nie było mowy.
Trzy MILIONY minut!
tia było ostrzej ;d
Trzy MILIONY minut!
Może nawet i dobrze, że było ostrzej.
Dobrze by było gdyby mył jeden taki MODERATOR który kara za offtopic warnem a potem ktoś coś z tym robi.
Sam czasem też offtopuję i zdaję sobie z tego sprawę, ale co tam.
Żeby nie było offtopu:
3mln minut - dżizas chrajst...
Dobrze by było gdyby mył jeden taki MODERATOR który kara za offtopic warnem a potem ktoś coś z tym robi.
Sam czasem też offtopuję i zdaję sobie z tego sprawę, ale co tam.
Żeby nie było offtopu:
3mln minut - dżizas chrajst...

Trzy MILIONY minut!
jeb** offtop.
to forum żyje z offtopu. kiedyś mozna było prowadzic kulturalnie 4 różne tematy w jednym
to forum żyje z offtopu. kiedyś mozna było prowadzic kulturalnie 4 różne tematy w jednym
Trzy MILIONY minut!
i tak ma być :> ja w tm gdzies w lipcu 2006 zacząłem grać a na forum nigdy mi się nie chciało rejestrować :>
Like that !

Ger?!

Ger?!