PGZ również zalezy od waszych chęci
Wszystko w waszych rękach

przecież te nagrody to była suma wpisowych 64 osób, pomniejszona o ich zyski albo przynajmniej wydatki, więc jeśli mialoby być bez wpisowych, to i nagód nie będzieSuNRisE wrote:NIeldugo chyba ich przekonam żeby nic nie płacili i poprostu będą mniejsze nagrody bo ja już nie wiem co mam zrobić a pewnie i tak mało osob wpadnie .....
To zapłać i za mnieToby wrote:Zapłacone od rana. :3
Nie wiem, być może.SuNRisE wrote:To co UKSW ma być za darmo to by więcej osob się zapisało?

nie gdybaj, było by podobnieDżero wrote:Nie wiem, być może.SuNRisE wrote:To co UKSW ma być za darmo to by więcej osob się zapisało?
+1SuNRisE wrote:Bo to jest Polska
bo trochę dłużej już jesteś w tm, a mnie forever zaczęła intersować, jak już ESWC dosłownie padła. Więc nie interesowało mnei zbytnio czy jakaś społecznośc jest, skoro miałem swoją w ESWC.Dżero wrote:Bywałem już na lanach w przeciwieństwie do Ciebie. Skoro i Ty tak piszesz, to może sam się zapisz i zjaw, hę?
+1 Mogę sobie gdybać. Bywałem już na lanach w przeciwieństwie do Ciebie. Skoro i Ty tak piszesz, to może sam się zapisz i zjaw, hę?Key. wrote:savier, sam się pojaw, dopiero potem narzekaj -_-