Fani Gta, łaczta się w tym temacie
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Hi
Przedstawiam wam pierwszy trailer gry GTA V
Nie jestem fanem tej gry, ale dzielę się z Wami tym trailerem.
Oto łon:
http://www.rockstargames.com/videos/video/8001
Przedstawiam wam pierwszy trailer gry GTA V
Nie jestem fanem tej gry, ale dzielę się z Wami tym trailerem.
Oto łon:
http://www.rockstargames.com/videos/video/8001
GTA nie moja bajka, ale fakt, trailer interesujący :>
haha Super założe rodzine , kupie dom nowy samochod i będę jezdził do pracy wszystko w GTA
Fuck yeah 

No z Sanrajsem już ogarnialiśmy.. :3
No i elegancko to wygląda..
No i elegancko to wygląda..
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Jeszcze czwórki nie skończyłem a już pokazują piątkę. Na szczęście mam czas bo wiadomo, że ta gra wyjdzie dopiero za parę lat 
Trailer sam w sobie ciekawy, ale spodziewałem się więcej bajerów. Nawet nie zdążyłem się napalić na tę grę
I tak swoją drogą, chciałbym GTA w jakichś innym czasie niż teraźniejszość/okolice. Może np lata 60 - 70 albo nawet 30 jak to było w Mafii. Na pewno Rockstar by nie zawiódł i dostalibyśmy świetną grę.
Trailer sam w sobie ciekawy, ale spodziewałem się więcej bajerów. Nawet nie zdążyłem się napalić na tę grę
I tak swoją drogą, chciałbym GTA w jakichś innym czasie niż teraźniejszość/okolice. Może np lata 60 - 70 albo nawet 30 jak to było w Mafii. Na pewno Rockstar by nie zawiódł i dostalibyśmy świetną grę.

C13
Na pewno kiedyś zrobią inne okolice, Europa by się przydała.. 
Ale wszystkiego doczekamy, przecież na 5ce się nie skończy..
Ale wszystkiego doczekamy, przecież na 5ce się nie skończy..
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Premiera ma być na wakacje 2012. Takie plotki.
Jestem ciekaw, czy grafika zostanie taka jak na trailerze. Mam jednak nadzieję, ze nie trzeba będzie wgrywać dodatkowych modów graficznych jak do GTA IV (ENB Series)
Jestem ciekaw, czy grafika zostanie taka jak na trailerze. Mam jednak nadzieję, ze nie trzeba będzie wgrywać dodatkowych modów graficznych jak do GTA IV (ENB Series)
ymmm piękne klimaty <3
zasilacz mi nie pociagnie ;/ - do wymiany, a reszte się zobaczy. ewentualnie na konsoli
tak w ogole to Vice City było najlepsze. Potem gta4 a po nim SA
zasilacz mi nie pociagnie ;/ - do wymiany, a reszte się zobaczy. ewentualnie na konsoli
tak w ogole to Vice City było najlepsze. Potem gta4 a po nim SA

już czekam na soundtrack do tej gry 
w tym temacie rockstar chyba nigdy, nikogo nie zawiodło
aha, jakieś nerwusy mówią, że rockstar nie lubi się z pc ostatnio i wcale nie jest takie pewne, że pogramy na kompie
w tym temacie rockstar chyba nigdy, nikogo nie zawiodło
aha, jakieś nerwusy mówią, że rockstar nie lubi się z pc ostatnio i wcale nie jest takie pewne, że pogramy na kompie
współczesność? ja podziękuję.
nie, żeby mi miało pójść, nawet czwórki nie próbowałem.
nie, żeby mi miało pójść, nawet czwórki nie próbowałem.
@Crow
Rockstar ostatnio wydał grę której akcja toczyła się w dalekiej przeszłości, na przełomie lat czterdziestych i pięćdziesiątych. Gierka nazywa się L.A Noire i na dniach pojawi się wersja na blaszaki
Rockstar ostatnio wydał grę której akcja toczyła się w dalekiej przeszłości, na przełomie lat czterdziestych i pięćdziesiątych. Gierka nazywa się L.A Noire i na dniach pojawi się wersja na blaszaki

-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
no k**wa... ja nie mam kompa na gta 4, a chuje już 5. chca wypuscic...
Kurdwa. Mam nadzieję, że ćwoki z Rockstara nie zrypią V tak jak IV. Zgodnie z wymaganiami IV powinna mi na lapku śmigać jak ta lala. A zamiast tego w niektórych momentach mam pokaz slajdów a'la power point. Ale i tak GTA IV sobie stoi i grzecznie czeka na moment, gdy będę miał trochę czasu. A że jeszcze mam wszystkie dodatki to niech się panowie z Rockstara nie spieszą.

Szał ciał się zrobił w sieci po tym trailerze, nie ma co. Fani serii już znają datę premiery, jaką postacią będzie się grało, kogo spotkamy i na czym oprze się fabuła. jeb*** Sherlocki.

jakiś meczyk w SAMP
?
To miami aka Vice City
.... Bo zgodnie z kolejnośćią 3 liberty city aka nowy jork vice cityaka Miami, san andreas aka kalifornia 4 liberty city znowu to teraz powinno być Miami, poza tym widać plaże, więc chyba tak będzie. Vice City w swoim czasie było najlepszą dostępną grą, później san andreas ją przebiło (dodając elementy rpgowe, jeszcze ciekawszy, bardziej otwarty i większy świat), w końcu można było grać poza miastem. Chyba zacznę zbierać na nowego kompa, jak to będzie taki hicior jak Vice City, a pewnie będzie jak każde nowe gta.
Last edited by JarOo on 03 November 2011, 15:44, edited 2 times in total.
u mnie w GTAIV czasami się mapa nie ładowała i miałem szare kontury budynków i drogi, a mam ten super patch, mimo to wszystko było fajne
mi za to SA się wybitnie nie podobało i nie wiem czemu.
mi za to SA się wybitnie nie podobało i nie wiem czemu.
Ktoś gra w sampa (0.3c) i czy na serwach rp
http://img263.imageshack.us/i/91127545.png/
konrad1998_98@o2.pl - to mój email
ŻEGNAJ NFS A PRECZ GNOMIE JEDEN!
konrad1998_98@o2.pl - to mój email
ŻEGNAJ NFS A PRECZ GNOMIE JEDEN!
@Jaroo
Powrót do Los Santos (Los Angeles) znanego właśnie z San Andreas. Chodzą też słuchy że wcielimy się w Tommyego Verecettiego z VC bądź Claude'a z GTA3, oboje są do siebie dosyć podobni, pan z trailera mocno ich przypomina. Ja bym raczej skłaniał się ku tej drugiej opcji z dwóch wzgledów: bardziej pasuje chronologia wydarzeń, no i kto normalny przenosi się z Miami do LA dla słonecznej pogody. W każdym razie to tylko plotki, bądź co bądź całkiem ciekawe dla fanów serii.
Powrót do Los Santos (Los Angeles) znanego właśnie z San Andreas. Chodzą też słuchy że wcielimy się w Tommyego Verecettiego z VC bądź Claude'a z GTA3, oboje są do siebie dosyć podobni, pan z trailera mocno ich przypomina. Ja bym raczej skłaniał się ku tej drugiej opcji z dwóch wzgledów: bardziej pasuje chronologia wydarzeń, no i kto normalny przenosi się z Miami do LA dla słonecznej pogody. W każdym razie to tylko plotki, bądź co bądź całkiem ciekawe dla fanów serii.