5. Najprężniej rozwijający się team
Last edited by Cezar on 16 December 2011, 0:04, edited 1 time in total.
Dostali nominacje więc ich wpisałem
MD nie miało żadnych fuzji, nie upadało i znowu reaktywowało, więc jak najbardziej jest zasadne, że ma nominację, w przeciwieństwie do paru teamów. Żależy jak głosujący rozumie 'rozwijający się'.Joker. wrote:Co tutaj robią Twarogi i MD?
TR jest nowym teamem i się dobrze rozwija (1 miejsce w pl10), md w tym roku ładnie tez gra w turniejach zagranicznych. Oczywiście, nie rozwijają się az tak dobrze jak BT, ale cały czas skill oby teamów rośnie.
nominacje za caly rok ^^misza0 wrote:TR jest nowym teamem i się dobrze rozwija (1 miejsce w pl10), md w tym roku ładnie tez gra w turniejach zagranicznych. Oczywiście, nie rozwijają się az tak dobrze jak BT, ale cały czas skill oby teamów rośnie.
ktoś to glosowal na TR jes poprstu idiotą, jak można ich ocenić skoro są ledwo miesiąc. a na dodatek zlepek dwóch teamów na PL, który pewnie nei przetrwa

Fuzja NAR i TP nie byla to decyzja tylko na PL. Jest to fuzja jak na razie na zawsze. A musialo się to stac przed PL, bo albo by nie zagraly 2 teamy z powodu braku graczy, albo zagral jeden team. I TR zostaje!savier wrote:nominacje za caly rok ^^misza0 wrote:TR jest nowym teamem i się dobrze rozwija (1 miejsce w pl10), md w tym roku ładnie tez gra w turniejach zagranicznych. Oczywiście, nie rozwijają się az tak dobrze jak BT, ale cały czas skill oby teamów rośnie.
ktoś to glosowal na TR jes poprstu idiotą, jak można ich ocenić skoro są ledwo miesiąc. a na dodatek zlepek dwóch teamów na PL, który pewnie nei przetrwa

-
mariuszosw
- Jeździ konno
po raz 100 nie będę tlumaczyc jak powstało TR i dla ludzi którzy tmka jest tylko gra nie zrozumieją tego. A ze ktos chce sobie pobluzkac i wzbudzic sensacje to już inna kwestia. A dla Ciebie jeśli drużyna wygrała PL10 nie powinna być nomninowana to... fajnie masz
Kosz to poezja, Streetball finezja, wsad radością ten sport miłością.
no mam najebane w głowie, 
powkurwiać poprzeklinać?
co to jest pl10? Bo nie kojarze
o ile pamietam był jakiś inny turniej techowy w tym roku POL, xx, md, xst itd bralo w nim udzial , gdzie było TR?
wiec przestan pierdolic ze wygrales pl10 to ejstes koks, jak i tak ten rok wszyscy mieli w d*pie!
powkurwiać poprzeklinać?
o ile pamietam był jakiś inny turniej techowy w tym roku POL, xx, md, xst itd bralo w nim udzial , gdzie było TR?
wiec przestan pierdolic ze wygrales pl10 to ejstes koks, jak i tak ten rok wszyscy mieli w d*pie!

-
MyPowerIsDivine
- Jeździ konno
Najprężniej rozwijający się team to niekoniecznie najlepszy team 

nom, kategoria na caly rok bo za caly rok,
TR powstalo z martwych na 2 miesiac przed, rozwinelo się za***iscie dobrze.
BT dziala przez caly rok , wygralo UTC, ale i dosyc dużo gracyz się rpzewinelo i nadal oddycha pelna geba
Global Warning Clan- Tez dziala caly rok, ale aktualnie chyba zdecha
Górny ?l?sk - wrocila z martwych w wakacje? Ostatnio wprowadzaja tech sekcje,
Mad Drivers- caly rok, i tez oddycha pelna geba, (nie znam ich wiec wiecej nie napisze)
Team 7 - podobnie, dziala caly rok, aktualnie chyba zipie?
Definicja najlepszy= wygrywa ostatni turniej?
O k**wa szkoda ze to tylko techy.
UTC było wszystkie style, wygrana w takim turnieju chyba pokazuje kto tak naprawdę jest najlepszy. I kto ma w swoich szeregach osoby potrafiace jeździć.
I czemy do kurwy nedzy nie ma POL w nominacjach?
TR powstalo z martwych na 2 miesiac przed, rozwinelo się za***iscie dobrze.
BT dziala przez caly rok , wygralo UTC, ale i dosyc dużo gracyz się rpzewinelo i nadal oddycha pelna geba
Global Warning Clan- Tez dziala caly rok, ale aktualnie chyba zdecha
Górny ?l?sk - wrocila z martwych w wakacje? Ostatnio wprowadzaja tech sekcje,
Mad Drivers- caly rok, i tez oddycha pelna geba, (nie znam ich wiec wiecej nie napisze)
Team 7 - podobnie, dziala caly rok, aktualnie chyba zipie?
UTC było wszystkie style, wygrana w takim turnieju chyba pokazuje kto tak naprawdę jest najlepszy. I kto ma w swoich szeregach osoby potrafiace jeździć.

NAJLEPIEJ ROZWIJAJĄCY SIĘ TEAM. Nie chodzi o to, w jakim czasie, lecz jak bardzo się rozwinął. W okresie międzywojennym jednym z najbardziej ROZWIJAJĄCYCH się miast była Gdynia, mimo że prawa miejskie uzyskała dopiero w XX wieku. Nie mówię, że była bardziej rozwinięta od Krakowa, ALE W TYM OKRESIE rozwijała się szybciej. Mogę przypuszczać, że przez ostatnie dwa miesiące zrobiliśmy i mamy więcej niż większość dzisiejszych drużyn, żeby nie być gołosłownym wymienię chociażby 2 serwer oraz relay. Rozwijanie nie dotyczy wyłącznie wyników i nie koniecznie musi obejmować cały rok... jak już wspomniałem, można rozwijać się lepiej od innych w krótszym okresie.
Po pierwsze naucz się pisać albo nie pij tyle bo Ci się literki mieszają. Po drugie masz prawo mieć swoje zdanie ale obrażać 23 osób to już raczej nie masz prawa.savier wrote: nominacje za caly rok ^^
Skąd wiesz, że nie przetrwamy. Nie jeden już próbował wieszczyć koniec nar i jakoś zawsze z Wizem ratowaliśmy team przed likwidacją i będziemy to robić dalej w przypadku TR. Tyle, że na razie na to się nie zanosi. Wróżką jesteś? Nie jesteś w teamie, nie łapiesz atmosfery. Nie wiesz jak i dlaczego się połączyliśmy więc jakim prawem gadasz takie rzeczy.
Moim zdaniem zarówno nar jak i tp łącząc się i występując obecnie pod szyldem TR rozwinęło się na tyle, że wygrało PL10. Także wydaje mi się, że jak najbardziej zasłużona nominacja.
Jeśli nie kojarzysz co to jest PL 10 to Ci współczuję gdyż jest( dla niektórych był) to najważniejszy polski drużynowy turniej na technicznych trasach. [edit] Zaraz powiesz no tak nie kojarzę bo nie ma POL, XX itd. To sobie przejrzyj historię pl i zobacz, że teamy się zmieniały. Nie było żadnego zakazu występowania w PL także drużyny, które nie wystąpiły zrobiły to na własną odpowiedzialność.savier wrote:no mam najebane w głowie,
powkurwiać poprzeklinać?
Gdzie Mariusz albo Blejd napisali, że są koksami bo wygrali PL10 bo ja tego nie widzę nigdzie ale Ty jak zwykle wiesz najlepiej.
Jeśli ktoś miał ten rok w "d*pie" to jest to tylko i wyłącznie sprawa tej osoby i na pewno nie byli to wszyscy. Ale znowu wiesz najlepiej i masz prawo się za wszystkich wypowiadać.
I kto tu koksuje wygraną w UTC w którym w pólfinale xst trenowało dopiero na warm upach a w finale Pol dało walkowera. Buahahah nie mogę z Ciebie.savier wrote: ... BT dziala przez caly rok , wygralo UTC, ale i dosyc dużo gracyz się rpzewinelo i nadal oddycha pelna geba ...
Dlaczego dwa razy użyłeś sformułowania najlepszy? Sam już ze sobą się pogubiłeś. Tu nie chodzi o najlepszy tylko o najprężniej rozwijający się team.
Jeżeli rozwinięciem się Pol nazwać walkowera w UTC i ostatnie miejsce w 2 lidze PL to żądam powtórzenia głosowania bo to skandal ^^ Beczka z Ciebie
Pozdrawiam i ogarnij się hejterze ^^ Peace, love and rock&roll
A do administracji za to hejtowanie wszystkiego co się rusza i nie, oraz za te przekleństwa wnoszę o zp dla tego pana gdyż jak wyżej pisałem można mieć swoje zdanie ale trzeba też umieć przynajmniej częściowo zachować kulturę wypowiedzi.
- peciolublin
- V.I.P.
Siema to może ja tak ],
nie wszyscy mnie znaja(lider BT) ale coz powiem swoje
Savier przestan pierdolic te farmazony
bo się tego w ogóle czytac nie daje ,czlowieku jeżeli chcesz w jakiś sposob pomoc w glosowaniu to oddaj glos i się już wiecej nie wypowiadaj temat jakiejkolwiek druzyny

nie wszyscy mnie znaja(lider BT) ale coz powiem swoje
Savier przestan pierdolic te farmazony
Właśnie savier w znacznej mierze przeszkodził wam w głosowaniu 
Jak dla mnie wszystkie nominacje są uzasadnione i dobrze wybrane.
Nie rozumiem tylko jednego,czemu niektóre osoby na tym forum czepiają się takich klanów jak MD czy TR (tp+nar),które istnieją już trochę ,ciągle pną się w górę i dążą zawsze do jak najlepszego wyniku na poszczególnych turniejach, TR-zwycięstwo w PL10 MD-m.in. dobry występ na Esl-u (CAP)
Np.Mnie dziwią nominacja GWC ale już tego nie roztrząsajmy po znów wyniknie kłótnia
Jak dla mnie wszystkie nominacje są uzasadnione i dobrze wybrane.
Nie rozumiem tylko jednego,czemu niektóre osoby na tym forum czepiają się takich klanów jak MD czy TR (tp+nar),które istnieją już trochę ,ciągle pną się w górę i dążą zawsze do jak najlepszego wyniku na poszczególnych turniejach, TR-zwycięstwo w PL10 MD-m.in. dobry występ na Esl-u (CAP)
Np.Mnie dziwią nominacja GWC ale już tego nie roztrząsajmy po znów wyniknie kłótnia

^^ miałem po wkurwiać,
oczywiście za późno na zmiany, żadnego teamu nie faworyzuje ;p, bo dla mnie jeden pies.
oczywiście za późno na zmiany, żadnego teamu nie faworyzuje ;p, bo dla mnie jeden pies.
mariuszosw wrote:A dla Ciebie jeśli drużyna wygrała PL10 nie powinna być nomninowana to...przez pryzmat jednego turnieju TR zasługuje na nominowanie?
Podajesz przykład lat, który usunąłem, fakt że Gdynia się rozwinęła tak szybko ma podłoże historyczne. Polska też musiała mieć swój port.PastucH wrote:NAJLEPIEJ ROZWIJAJĄCY SIĘ TEAM. Nie chodzi o to, w jakim czasie, lecz jak bardzo się rozwinął. Mogę przypuszczać, że przez ostatnie dwa miesiące zrobiliśmy i mamy więcej niż większość dzisiejszych drużyn, żeby nie być gołosłownym wymienię chociażby 2 serwer oraz relay. Rozwijanie nie dotyczy wyłącznie wyników i nie koniecznie musi obejmować cały rok... jak już wspomniałem, można rozwijać się lepiej od innych w krótszym okresie.
Masz racje, że można się rozwinąc lepiej od innych w krótszym czasie, ale patrząc przez cały rok wypadacie słabo lub równie z innymi.
-.^Lewy wrote:Zaraz powiesz no tak nie kojarzę bo nie ma POL, XX itd. To sobie przejrzyj historię pl i zobacz, że teamy się zmieniały. Nie było żadnego zakazu występowania w PL także drużyny, które nie wystąpiły zrobiły to na własną odpowiedzialność
Powiedzmy, że to zostawię bez komentarza, skoro nie brałeś udziału to nie wiesz. Żeby nie było, że faworyzuje BT.Lewy wrote: I kto tu koksuje wygraną w UTC w którym w pólfinale xst trenowało dopiero na warm upach a w finale Pol dało walkowera. Buahahah nie mogę z Ciebie.
<prosi> przynajmniej będę miał święty spokójLewy wrote:
A do administracji za to hejtowanie wszystkiego co się rusza i nie, oraz za te przekleństwa wnoszę o zp dla tego pana gdyż jak wyżej pisałem można mieć swoje zdanie ale trzeba też umieć przynajmniej częściowo zachować kulturę wypowiedzi.
A, żeby było jeszcze wredniej, to oddałem swój głos na TR jak tylko się zaczęło głosowanie.peciolublin wrote:
Savier przestan pierdolic te farmazonybo się tego w ogóle czytac nie daje ,czlowieku jeżeli chcesz w jakiś sposob pomoc w glosowaniu to oddaj glos i się już wiecej nie wypowiadaj temat jakiejkolwiek druzyny
Więc ozzi uzbierało mi się już nie pisanych warnów, że dostanę w końcu bana? Możesz dodać + te co na UTC hejotowałem, jakoś ban mnie ominął.
Właśnie to przed chwilką zrobiłemmariuszosw wrote:po raz 100 nie będę tlumaczyc jak powstało TR i dla ludzi którzy tmka jest tylko gra nie zrozumieją tego. A ze ktos chce sobie pobluzkac i wzbudzic sensacje to już inna kwestia.
Wiem, że na zmiany już za późno. Był czas gdy można było to zrobić. ^^
al

I tutaj wychodzi Twoje głupie gadanie byle by gadać bez zorientowania się w temacie.savier wrote: Powiedzmy, że to zostawię bez komentarza, skoro nie brałeś udziału to nie wiesz. Żeby nie było, że faworyzuje BT.
Zaskoczę Cię ale brałem udział i to czynnie w każdym meczu. Na UTC byłem w POL.
Skoro już sam autor prosi to dajcie ten zp albo bana.savier wrote: <prosi> przynajmniej będę miał święTy spokój
Pozdroo.
baronn nie wiem co dziwnego widzisz w nominacji GWC - istnieją cały rok (nawet prawie dwa) i w tym czasie z zupełnie amatorskiego grania swoich tras doszli do 11 miejsca na NTC (szału nie ma, ale postęp znaczący).
Jeżeli brać dosłownie tytuł kategorii (rozwijający się team) to już bardziej zaskakująca jest nominacja T7 (bo od półtora roku zajmują w turniejach nadeo bodaj 7 miejsce - więc rozwinęli się dokładnie o 0
)
TR - postęp na pewno jest duży (z 2 upadających teamów powstał jeden wygrywający PL, w założeniu najważniejszy nasz turniej). Kwestia tego, czy uznamy, że miesiąc istnienia to wystarczający czas żeby mówić o rozwoju. Ale to już raczej niech sobie każdy głosujący przemyśli z osobna.
Jeżeli brać dosłownie tytuł kategorii (rozwijający się team) to już bardziej zaskakująca jest nominacja T7 (bo od półtora roku zajmują w turniejach nadeo bodaj 7 miejsce - więc rozwinęli się dokładnie o 0
TR - postęp na pewno jest duży (z 2 upadających teamów powstał jeden wygrywający PL, w założeniu najważniejszy nasz turniej). Kwestia tego, czy uznamy, że miesiąc istnienia to wystarczający czas żeby mówić o rozwoju. Ale to już raczej niech sobie każdy głosujący przemyśli z osobna.
Tyle, ze w ntc startowało 14 drużyn, 2 wycofały się przed końcem turnieju, a mecz o 11 miejsce z dnb się nie odbył, więc tak naprawdę zajęli (przed)ostatnie miejsce.Cieply wrote:baronn nie wiem co dziwnego widzisz w nominacji GWC - istnieją cały rok (nawet prawie dwa) i w tym czasie z zupełnie amatorskiego grania swoich tras doszli do 11 miejsca na NTC (szału nie ma, ale postęp znaczący).
Przed rokiem mieli chyba także sekcje tech, której aktualnie nie widzę.;pJeżeli brać dosłownie tytuł kategorii (rozwijający się team) to już bardziej zaskakująca jest nominacja T7 (bo od półtora roku zajmują w turniejach nadeo bodaj 7 miejsce - więc rozwinęli się dokładnie o 0)
Jeśli szukać najprężniej rozwijającego się teamu sensu stricto, to chyba tylko między BT a TR, ponieważ tylko tu widać wyraźny progres.
wicked teoretycznie tak, chociaż bad się wycofało jak już to ostatnie miejsce mieli (nie zagrali tylko ostatniego meczu). Poza tym nie napisałem że jest to jakiś wyczyn (nie jest, chociaż w nie najgorszym stylu to miejsce było ugrane), bardziej mi chodziło o sam fakt progresu, i odniesienie do T7, ze względu na tytuł kategorii.
T7 chyba 3 ligę wygrało rok temu ;p
T7 chyba 3 ligę wygrało rok temu ;p