12.Najlepszy Team-Leader
12.Najlepszy Team-Leader
12.Najlepszy Team-Leader
12.Najlepszy Team-Leader
Anu!! Te jego synonimy sformułowania "nap*erdalać mapy!!" rządzą
.
Last edited by Abszt on 13 December 2011, 17:04, edited 1 time in total.
12.Najlepszy Team-Leader
Ozywiście, że Anubis, większość teamów upada lub zbliża się do upadku, a MD dzięki Anubisowi się trzyma i to całkiem dobrze.
12.Najlepszy Team-Leader
...powiedzieli gracze MD (:
12.Najlepszy Team-Leader
Ta kategoria jest ogółem głupia. Wiadomo, że każdy na swojego głosuje. A z innych teamów skąd mają wiedzieć jakim ktoś jest liderem. Przecież z nim nie mają często do czynienia lub w ogóle nie mają. A ogólem to nie wiadomo jak scharakteryzować dobrego lidera, bo dla niektórych dobry lider to taki co ma sukcesy teamu, dla niektórych co ma atmosfere w teamie, ale przecież nie jest wewnątrz teamu to skąd ma wiedzieć jaka jest atmosfera, poza tym w każdym teamie jest dobra atmosfera tak myślę, jak się codziennie ze sobą gra i pisze to trudno aby było inaczej, a dla jeszcze innych z kolei aktywność i ogarnięcie teamu np bezproblemowe ustawianie meczów. Stąd też ta kategoria jest bardzo nieobiektywna i trudna do rozstrzygnięcia
12.Najlepszy Team-Leader
Trudno się nie zgodzić, z wyników tej kategorii można wywnioskować tylko tyle, iż najwięcej użytkowników tmpl przewinęło się przez xst (bo kto normalny głosuje na lidera z którym nie miał do czynienia)
12.Najlepszy Team-Leader
powinni się jakos przedstawic ;p co zrobili dla teamu itp.
^^ nadal by wszyscy głosowali na przjaciol, lub na swojego, ale czesc która nei zna zadnego z nich , albo nie miala z zadnym do czynienia, przeczytala by i tadam
^^ nadal by wszyscy głosowali na przjaciol, lub na swojego, ale czesc która nei zna zadnego z nich , albo nie miala z zadnym do czynienia, przeczytala by i tadam

12.Najlepszy Team-Leader
Przepraszam, że (aktualnie) wygrywam. W przyszłym roku postaram się aby do tego nie doszło.
@Ciepły:
Nie głosowałbym na lidera drużyny którą opuściłem z własnej (lub jego) woli. Skoro współpraca została zerwana to naturalnym jest, że był jakiś zgrzyt, który niekorzystnie wpłynie na to akurat głosowanie.
. (lub jak wygodniej -> zagłosuje na innego :>).
@Ciepły:
Nie głosowałbym na lidera drużyny którą opuściłem z własnej (lub jego) woli. Skoro współpraca została zerwana to naturalnym jest, że był jakiś zgrzyt, który niekorzystnie wpłynie na to akurat głosowanie.
Nie znam się? Nie interesuje się na tyle aby móc ocenić/powiedzieć coś w danej kategorii? -> nie głosujęsavier wrote: ale czesc która nei zna zadnego z nich , albo nie miala z zadnym do czynienia, przeczytala by i tadam
12.Najlepszy Team-Leader
Amen.JarOo wrote:Ta kategoria jest ogółem głupia. Wiadomo, że każdy na swojego głosuje. A z innych teamów skąd mają wiedzieć jakim ktoś jest liderem. Przecież z nim nie mają często do czynienia lub w ogóle nie mają. A ogólem to nie wiadomo jak scharakteryzować dobrego lidera, bo dla niektórych dobry lider to taki co ma sukcesy teamu, dla niektórych co ma atmosfere w teamie, ale przecież nie jest wewnątrz teamu to skąd ma wiedzieć jaka jest atmosfera, poza tym w każdym teamie jest dobra atmosfera tak myślę, jak się codziennie ze sobą gra i pisze to trudno aby było inaczej, a dla jeszcze innych z kolei aktywność i ogarnięcie teamu np bezproblemowe ustawianie meczów. Stąd też ta kategoria jest bardzo nieobiektywna i trudna do rozstrzygnięcia
A dlatego amen bo dokładnie to samo mogę powiedzieć o Wizardzie(Nar,Tr). Wizu zawsze Nar ratował przed upadkiem podtrzymywał na duchu i dobrze prowadził team i tak samo jest i będzie w TR. Ale jak widać Nar, Tp ani obecne TR nigdy nie było zbytnio lubiane więc zagłosowały pewnie tylko osoby z teamu. Także, który team ma najwięcej członków i znajomych tego lider wygra. Lidera można oceniać wewnątrz drużyny a nie w ten sposób.JarOo wrote:Ozywiście, że Anubis, większość teamów upada lub zbliża się do upadku, a MD dzięki Anubisowi się trzyma i to całkiem dobrze.
12.Najlepszy Team-Leader
Mój nieobiektywny głos poszedł na Crowmastera. Nie znam w sumie żadnego z liderów ale Crowa jako lidera oceniłem po kilku elementach:
- aktywność na stronie drużyny (wszystkie relacje meczowe, opisy, chyba jako jedyny z liderów podsumował PL10)
- organizacja turniejów wewnętrznych
- organizacja treningu i meczów
- kreowanie wizerunku WDD, bez niego nie byłoby tego teamu
Resztę liderów też oceniałem poprzez wizytę na stronach teamów i nigdzie nie widziałem tak aktywnego lidera przez cały rok.
To nie miała być reklama Crowa ale próba obiektywnej oceny w nieobiektywnej kategorii przez osobę, której lidera nie ma w ankiecie.
- aktywność na stronie drużyny (wszystkie relacje meczowe, opisy, chyba jako jedyny z liderów podsumował PL10)
- organizacja turniejów wewnętrznych
- organizacja treningu i meczów
- kreowanie wizerunku WDD, bez niego nie byłoby tego teamu
Resztę liderów też oceniałem poprzez wizytę na stronach teamów i nigdzie nie widziałem tak aktywnego lidera przez cały rok.
To nie miała być reklama Crowa ale próba obiektywnej oceny w nieobiektywnej kategorii przez osobę, której lidera nie ma w ankiecie.
12.Najlepszy Team-Leader
Santacruz chodziło mi bardziej o to, że większość osób była w np 1 czy 2 z tych teamów, bo ile jest takich, które obleciały wszystkie i może faktycznie rzetelnie wybrać? Jak byłem w kilku to wiadomo że wybiorę tego z którym się pracowało dobrze (chyba że z żadnym ;d )
A takie opisy by chyba nic nie dały, bo kategoria nie jest jednoznaczna (np lider z największymi osiągnięciami), więc taki suchy opis by mógł być mylący
A takie opisy by chyba nic nie dały, bo kategoria nie jest jednoznaczna (np lider z największymi osiągnięciami), więc taki suchy opis by mógł być mylący
12.Najlepszy Team-Leader
Hmm, w sumie to fakt, nie miałem zamiaru się kłócić na temat Crowa bo wyszłoby, że wywyższam swojego team leadera ale skoro jest już okazja to i ja się wypowiem. 
-Otóż, Crow zawsze wszystko podsumowuje, wszystkie wewnętrzne ivenciki, impreziki, cokolwiek, w ciągu 48h od końca danego wydarzenia zatem można powiedzieć, że poświęca na to dużo swojego wolnego czasu.
-ZAWSZE gdy jest możliwość grania - jest i gra, jest wytrenowany, zazwyczaj jeździ najlepiej pod względem regulara i jeździ największą ilość map.
-Jak już wspomniał wcześniej arusek - jako jedyny (wierzę mu na słowo) zrobił podsumowanie PL10 a to zdziwiło mnie bo nawet tutaj tego nie ma..
-Jako jedyny także team leader także - pisze Historię klanową!
Tyle ode mnie, zhejtujcie mnie jeżeli uważacie, że napisałem to bo to lider mojego teamu, albo podpiszcie się pod tym co napisałem ja i arusek.
Dziękuję, branoc.
-Otóż, Crow zawsze wszystko podsumowuje, wszystkie wewnętrzne ivenciki, impreziki, cokolwiek, w ciągu 48h od końca danego wydarzenia zatem można powiedzieć, że poświęca na to dużo swojego wolnego czasu.
-ZAWSZE gdy jest możliwość grania - jest i gra, jest wytrenowany, zazwyczaj jeździ najlepiej pod względem regulara i jeździ największą ilość map.
-Jak już wspomniał wcześniej arusek - jako jedyny (wierzę mu na słowo) zrobił podsumowanie PL10 a to zdziwiło mnie bo nawet tutaj tego nie ma..
Tyle ode mnie, zhejtujcie mnie jeżeli uważacie, że napisałem to bo to lider mojego teamu, albo podpiszcie się pod tym co napisałem ja i arusek.
Dziękuję, branoc.

12.Najlepszy Team-Leader
zagłosowałem na crowa bo w wdd najwiecej się działo moim zdaniem choddz nie mam teamu jak wiadomo od stu lat
12.Najlepszy Team-Leader
To samo robi nasz Anu tylko nie pisze tego w newsach a na forum, więc jest to mniej widoczne dla osób spoza teamu, PL nie opisał, bo MD nie startuje, ale po każdym turnieju jest podsumowanie i dodatkowo statystyki procentowe skuteczności dojeżdżania każdego z graczy, a więc gra nie jest oceniana na oko, tylko gołymi liczbami oprócz tego, na stronie newsy piszą nasi newsmani. (Jeżeli w ogóle pisząŚcierens wrote: -Otóż, Crow zawsze wszystko podsumowuje, wszystkie wewnętrzne ivenciki, impreziki, cokolwiek, w ciągu 48h od końca danego wydarzenia zatem można powiedzieć, że poświęca na to dużo swojego wolnego czasu.
Glosujcie na Anu !!!
Jak już pisałem głupia kategoria, ale głosujcie
12.Najlepszy Team-Leader
tak się sklada ze glosowalem na Ciebie santa >.<
a ja pisalem ze każdy z nominowanych moglby, ale oczywiście za pozno na zmiany już
a ja pisalem ze każdy z nominowanych moglby, ale oczywiście za pozno na zmiany już

- crowmaster_13
- Pirat drogowy
12.Najlepszy Team-Leader
Wypowiem się dopiero teraz bo wcześniej nie chciałem robić nikomu (anty)reklamy.
JarOo, piszesz, że ta kategoria jest do dupy bo każdy będzie głosował na swojego lidera. Oczywiście masz rację, ale spójrz na inne tematy. W takim np Odkryciu roku wygrywa Voytek (i niech wygrywa bo jeździ znakomicie). Myślisz, że gracze XST nie pomogą mu wygrać? Gdybyś to Ty był nominowany jako jedyny z MD nie chciałbyś aby team Cię poparł?
Wracając do głosowania na lidera roku. Z mojej perspektywy jako lidera WDD mogę zrobić małe podsumowanie odpowiadając sobie na kilka pytań. Z którym z nominowanych ustawianie meczu trwało jeden dzień a z którym prawie cały tydzień? Z którym rozmawiam czasami o pierdołach a z którym wcale? Którego z nich poprosiłbym o pomoc bo wiedziałbym, że pomoże? Który z nich jest aktywny na stronie jak to wspomniał już Arusek? etc. etc.
I dopiero po takim zastanowieniu można oddać głos.
JarOo, piszesz, że ta kategoria jest do dupy bo każdy będzie głosował na swojego lidera. Oczywiście masz rację, ale spójrz na inne tematy. W takim np Odkryciu roku wygrywa Voytek (i niech wygrywa bo jeździ znakomicie). Myślisz, że gracze XST nie pomogą mu wygrać? Gdybyś to Ty był nominowany jako jedyny z MD nie chciałbyś aby team Cię poparł?
Wracając do głosowania na lidera roku. Z mojej perspektywy jako lidera WDD mogę zrobić małe podsumowanie odpowiadając sobie na kilka pytań. Z którym z nominowanych ustawianie meczu trwało jeden dzień a z którym prawie cały tydzień? Z którym rozmawiam czasami o pierdołach a z którym wcale? Którego z nich poprosiłbym o pomoc bo wiedziałbym, że pomoże? Który z nich jest aktywny na stronie jak to wspomniał już Arusek? etc. etc.
I dopiero po takim zastanowieniu można oddać głos.

C13
12.Najlepszy Team-Leader
Nie ma takiej osobycrowmaster_13 wrote:
od wielu z tych rzeczy vicek jest też

12.Najlepszy Team-Leader
Wybór może być tylko jeden -> crowmaster.
Oddawać głos na tego CL'a!!!
Oddawać głos na tego CL'a!!!