Moja trasa
Moja trasa
co sądzicie o moje 1 trasie http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 97756#auto
Moja trasa
powiedz mi kto ci sciągnie taką trase,tytuł nic nie mówi screenshota brak,komentarzy brak.Sciągnalem ją tylko po to żeby dać już tą opinie.
Boosty kompletnie bez sensu poustawiane,niewiem co musialbym zrobić zeby po pierwszych dwoch loopach nie uderzycc w bande,musialbym tak wyhamowac ze...ale wtedy bym nie przejechal loopa,tylko Chuck mógl to zrobić.W niektorych miejscach przydały by się tabliczki z napisem "warning!" bo zakrety po skokach są naprawdę niespodziewane i ostre.Jednym słowem-popracuj jeszcze i przy robieniu trasy skorzystaj z funkcji racing mode(ten samochod na interfejsie po lewej stronie) i upewnij się czy wszystko jest git.
25%/100
EDIT:I jeszcze za łatwo zdecydowanie zrobić autora :?
Boosty kompletnie bez sensu poustawiane,niewiem co musialbym zrobić zeby po pierwszych dwoch loopach nie uderzycc w bande,musialbym tak wyhamowac ze...ale wtedy bym nie przejechal loopa,tylko Chuck mógl to zrobić.W niektorych miejscach przydały by się tabliczki z napisem "warning!" bo zakrety po skokach są naprawdę niespodziewane i ostre.Jednym słowem-popracuj jeszcze i przy robieniu trasy skorzystaj z funkcji racing mode(ten samochod na interfejsie po lewej stronie) i upewnij się czy wszystko jest git.
25%/100
EDIT:I jeszcze za łatwo zdecydowanie zrobić autora :?
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Moja trasa
Ale przecież i tak trzeba zrobić validate.
No i jak się nazywa ta trasa w końcu
Na ex-change, że pas w pliku, że sas...
No i jak się nazywa ta trasa w końcu
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
Moja trasa
Zobacz se replaya na TMX i zobacz co jest nie tak. Ogólnie trasa nie najlepsza, i te boosty przed skokiem
porażka
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Moja trasa
Coś się tak uwziął na tych ostrych zakrętach
No i te boosty i podjazdy...
czyli Segregat0r