Robienie tras
Robienie tras
Cześć. Borykam się z problemem. Chcę zrobić fajną traskę. Widziałem takie coś jak np: meta jest ze startem "połączona". Jak takie coś zrobić? [/b]
Robienie tras
http://forum.mania-creative.com/thread-2421.html
Poza tym, było opisywane to wiele razy na forum. Wystarczy poszukać.
Poza tym, było opisywane to wiele razy na forum. Wystarczy poszukać.
Robienie tras
jeśli chodzi Tobie o mixowanie elementów to trzeba wrzucić w główny plik tm TmUnlimiter 0.4.2 - rozpakowany.Po wrzuceniu odpalasz go ikonką samochodzika a link do tmUnlimiter to ten co podał Bogdan.
Robienie tras
Żeby nie zmieniać tematu zapytam Was w tym.
Działa u Was ten najnowszy TmUnlimiter 0.4.2, bo u mnie na systemie Windows XP nie chce odpalić?
Poprzednia wersja 0.3 oraz 0.2 działają bez problemu.
Ktoś miał podobny problem?
Nie byłoby problemu, gdyby nie możliwości wersji 0.4. - z tego co widać można miksować środowiska, a to już jest coś nowego.
Działa u Was ten najnowszy TmUnlimiter 0.4.2, bo u mnie na systemie Windows XP nie chce odpalić?
Poprzednia wersja 0.3 oraz 0.2 działają bez problemu.
Ktoś miał podobny problem?
Nie byłoby problemu, gdyby nie możliwości wersji 0.4. - z tego co widać można miksować środowiska, a to już jest coś nowego.
Robienie tras
u mnie działa.a zrobiłeś aktualizację tm?
Robienie tras
Posiadam wersję: Trackmania United Forever 2.11.26 pl i jak klikam na aktualizacji to pisze,że posiadam aktualną wersję.
Robienie tras
ściągnij wersje którą w linku podał Bogdan powinno działać
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Robienie tras
Posiadam tę samą wersję gry co Jurek i odpaliło mi z pierwszego kopa. Tam gdzie Bogdan podał linka są jeszcze jakieś dwie pierdółki - spróbuj zainstalować.

C13
Robienie tras
Wrzuciłem do głównego katalogu gry tą wersję 0.4 z tymi "pierdółkami" i jak odpalam ze swojego konta united to wywala mnie na pulpit. Natomiast jeśli wybiorę jakieś dowolne inne konto nations to uruchamia się, ale jedynie z klockami nations. Jest tylko jedno środowisko. Czy Wam uruchamiają się inne środowiska, znaczy więcej klocków?

- Soap
- Doświadczony driver
Robienie tras
mi w united się nie włącza więc wnioskując tmunlimiter jest dla posiadaczy Tm wersji nations
Robienie tras
Niby tak, ale w takim razie jak powstała mapka z tego filmiku co jest w pierwszym poście linku od Bogdana?TmT Kenny wrote:mi w united się nie włącza więc wnioskując tmunlimiter jest dla posiadaczy Tm wersji nations
Dzięki za sprawdzenie Kenny.
Robienie tras
na united działają wszystkie środowiska lecz są z czasami małe kłopoty z klockami, na nations działa tylko jedno środowisko
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy

- Soap
- Doświadczony driver
Robienie tras
[quote="tyta"]na united działają wszystkie środowiska lecz są z czasami małe kłopoty z klockami, na nations działa tylko jedno środowisko[quote]
To jak wyjaśnisz że się nie chcę u większości włączyć?
To jak wyjaśnisz że się nie chcę u większości włączyć?
Robienie tras
Jurek, a zainstalowałeś sobie Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package ? U mnie działa bez problemowo.
Robienie tras
Poinstalowałem te wszystkie pierdółki, ale niestety musiałem wrócić do poprzedniej wersji. Bynajmniej mapki budowane na niej będą dostępne dla wszystkich, bo na tych klockach z innych środowisk to raczej nie wyda na stadium? No, chyba, że ma się united.
Robienie tras
Jak zapodasz taką mapę na serwer i ktoś kto nie ma konta United, zostanie wywalony z serwera w chwili załadowania mapy.
- Soap
- Doświadczony driver
Robienie tras
jak to rpg na stadium to nie wywali chyba że to by było na różnych środowiskach
na strefie rpg są takie trasy mam konto united u mnie nie wywala
na strefie rpg są takie trasy mam konto united u mnie nie wywala
Robienie tras
O tym piszę, więc troszkę czytanie ze zrozumieniem się kłania.TmT Kenny wrote:chyba że to by było na różnych środowiskach
TMNF nie obsłuży innych środowisk, bo ich nie masz, to wtedy wykop ze serwera. Jeżeli trasa jest tylko na środowisku stadium, to problemu nie ma.
Wszystko jest logiczne.
Robienie tras
Jeśli w plikach .ini pozmieniamy wielkości map tj. że będzie można wykraczać polem roboczym nawet poza stadion to tak samo będzie wywalac. może, że ma się włączoną tm przez unlimitera
TrackMania - I jedziesz dalej!